سلام دوستان :wow:
خسته نباشید...!
امیدوارم دنیا به کامتون باشه...! :job:
من یه برنامه با C# نوشتم که از طریق پورت سریال دو تا موتور DC رو کنترل می کنم مثلا با فرستادن کاراکتر Left موتور چپ گرد کار می کنه و...
ولی یه مشکلی هست من موتور هارو خیلی راحت با Terminal بسکام کنترل می کنم ولی با C# اینطور نیست چون تو C# باید یک کاراکتر Enter هم بعد از کلمه ارسال بشه من (n\) این رو امتحان کردم ولی کار نکرد و با (r\n\) برای بار اول درست کار می کنه ولی برای بار دوم دیگه کار نمیکنه وقتی اطلاعات رسیده از پورت سریال رو تو ال سی دی دیدم متوجه کارکتر های اضافی در اول کلمه شدم کاراکتر ها به صورت (|||) سه تا خط بود..! :surprised:
و به نظر من این کاراکتر ها مربوط به (r\n\) هستند حالا به نظرتون چیکار کنم؟! :NO: :angry:
خسته نباشید...!
امیدوارم دنیا به کامتون باشه...! :job:
من یه برنامه با C# نوشتم که از طریق پورت سریال دو تا موتور DC رو کنترل می کنم مثلا با فرستادن کاراکتر Left موتور چپ گرد کار می کنه و...
ولی یه مشکلی هست من موتور هارو خیلی راحت با Terminal بسکام کنترل می کنم ولی با C# اینطور نیست چون تو C# باید یک کاراکتر Enter هم بعد از کلمه ارسال بشه من (n\) این رو امتحان کردم ولی کار نکرد و با (r\n\) برای بار اول درست کار می کنه ولی برای بار دوم دیگه کار نمیکنه وقتی اطلاعات رسیده از پورت سریال رو تو ال سی دی دیدم متوجه کارکتر های اضافی در اول کلمه شدم کاراکتر ها به صورت (|||) سه تا خط بود..! :surprised:
و به نظر من این کاراکتر ها مربوط به (r\n\) هستند حالا به نظرتون چیکار کنم؟! :NO: :angry:
کد:
$regfile = "m16def.dat" $crystal = 8000000 $baud = 9600 Config Lcdpin = Port , Db7 = Porta.7 , Db6 = Porta.6 , Db5 = Porta.5 , Db4 = Porta.4 , E = Porta.0 , Rs = Porta.1 Enable Interrupts Config Portd.2 = Output Config Portd.3 = Output Config Portd.4 = Output Config Portd.5 = Output Portd.2 = 0 Portd.3 = 0 Portd.4 = 0 Portd.5 = 0 Cls Dim B As Byte Do Input B Locate 1 , 1 Lcd B Select Case B Case Back: Cls Portd.2 = 1 Portd.3 = 0 Locate 1 , 1 Lcd "Back" Waitms 50 Case Forword: Cls Portd.2 = 0 Portd.3 = 1 Locate 1 , 1 Lcd "Forword" Waitms 50 Case Lef: Cls Portd.4 = 1 Portd.5 = 0 Locate 1 , 1 Lcd "Left" Case Righ: Cls Portd.4 = 0 Portd.5 = 1 Locate 1 , 1 Lcd "Right" Case Else: Portd.2 = 0 Portd.3 = 0 Portd.4 = 0 Portd.5 = 0 Locate 1 , 1 Lcd "Waiting ..." End Select Loop End
دیدگاه