اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه اتصال usb بهavr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طریقه اتصال usb بهavr

سلام.
    من میخوام یه فلش بسازم .در مورد چگونگی اتصال به usb کمک میخوام.
    اگه کسی در زمینه ی برنامه ی مربوطه با c اطلاعاتی داره ممنون میشم اگه کمکم بکنه.مرسی

پاسخ : طریقه اتصال usb بهavr

سلام دوست عزیز :
    من الان یک مدته که دارم با پورت USB کار می کنم .
    کلاً برای استفاده از پورت USB سه راه وجود داره :
    1 USB Hardware : که شامل میکروهایی میشه که به پورت سخت افزاریه USB مجهزند که هم 8051 هم AVR و هم PIC و هم ARM دارند همچین کنترلر های رو .
    2 USB Converter : که شامل آی سی هایی میشه که انواع مختلف پروتکل ها رو به USB تبدیل میکنه . مثل FT232BM که RS232 و RS485 رو به USB تبدیل می کنه .
    3 USB Firmware : که شامل برنامه ای بصورت firmware هست که شما با هر نوع میکروی AVR که کریستال 12MHz بهش وصل بشه میتونی پورت USB داشته باشی .

از موارد گفته شده در بالا من فقط با مورد 1 کار نکردم آنهم بدلیل هزینه گذاف USB Hardware هست .
    اما مورد 2 خیلی دستو پای آدم رو می بنده و باید یک آی سی اضافه بزاری و ضمناً نیاز به Driver هم داره .
    ولی مورد 3 رو میشه خیلی روش مانور داد و من الان از این استفاده می کنم .

برای اطلاعات کامل همچنین دانلود این firmware از لینک زیر استفاده کن .
    مطمئنم که بدردت می خوره .
    امیدوارم که مفید باشه برات
    ضمناً کتاب سخت افزار USB هم اگر بخونی کمکت می کنه اما نه ائنقدر که این firmware کمکت می کنه :mrgreen:

http://www.obdev.at/products/avrusb/hidkeys.html

دیدگاه

خیلی ممنون از اطلاعاتتون
      می خوام بدونم امکان داره یکی از پروژه هایی که با usb کار کردین رو اینجا بزارین؟ با یکم توضیح مختصر که منی که تاحال کار نکردم یکم راه بیفتم؟
      متشکرم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

دوست عزیزم :
        جناب آقای بلورچیان ، متاسفانه خیر . بدلیل اینکه این پروژه ها جزو پرونده های کاری شرکتی است که من در آنجا کار می کنم و برای شما محرمانه به حساب می آید .
        اما در همان لینکی که قرار داده بودم تعداد مناسبی مثال عملی از این برنامه و سخت افزارش وجود دارد .
        برای اینکه خیالتان راحت بشود ، من الان یک دستگاه دارم که در آن از آی سی Atmega8 استفاده کرده ام و به راحتی به پورت USB وصل کرده ام .
        چیزهایی که شما بدان احتیاج دارید :
        دانلود کردن Firmware از همان لینک بالا و دانلود کردن برنامه Winavr - gcc که یک کامپایلر بسیار قوی برای AVR است .
        با داشتن این دو ، شما می توانید هر نوع میکروی AVR که کریستال 12MHZ را ساپورت بکند ، یک پورت USB بسازید .
        اگر برنامه winavr را پیدا نکردید بگوئید تا من برایتان بگذارم تا دانلود نمائید .

دیدگاه

سلام.ببخشید من یه مددتییه که نمیتونستم به سایت وارد بشم.
          آقای پورشانی مرسی از جوابتون .ولی من تا بحال از basic استفاده نکردم.
          آیا تو codvision میتونید به من کمک کنید.
          یا حتی راهنمایی!
          مرسی

دیدگاه

سلام دوستان :
            دوست خوب جناب s_sarafi ، اول از همه فامیل من پروشانی است نه پورشانی
            دوماً اصلاً این کدها که لینکش را گذاشتم به زبان c است ولی نه با codevision بلکه با WINAVR-GCC البته فرقی از نظر برنامه نویسی ندارند و هر دو یکسانند ولی باید کتابخانه های آن را داشته باشید در codevision .
            ضمناً اگر با codevision می توانید کار کنید حتماً با winavr هم می توانید کار کنید تفاوت آنچنانی ندارند با هم .

البته باید اعتراف کنم من با هیچ یک از دوبرنامه فوق کار نمی کنم و فقط با bascom کار میکنم اما می توان اگر لازم بود چند نکته راجع به winavr به شما بگویم .

دیدگاه

sorry آقای پروشانی!
              هم به خاطر اشتباهی که تو تایپ فامیلیتون داشتم.هم به خاطر کمبود اطلاعاتم.
              واقعا ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری در اختیارم بذارید

دیدگاه

در ضمن من این برنامه یWinavr - gcc رو ندارم اگه اونم بذارید ممنون میشم

دیدگاه

سلام دوستان :
                  دوست عزیز شما یک نگاه به اون لینک که گذاشتم بندازید و برنامه winavr را دانلود کنید ، من در خدمتتون هستم .

دیدگاه

دوست خوبم :
                    حجمش خیلی زیاده ( حدودآض 18 mb )
                    فکر نکنم بشه پلودش کنم ولی برات سعی میکنم لینک دانلود بزارم

دیدگاه

دوستان سلام :

این هم لینک دانلود برنامه winavr .
                      با اینکه c بلد نیستم اما از این برنامه خوشم میاد .

http://downloads.sourceforge.net/winavr/WinAVR-20070525-install.exe?modtime=1180099243&big_mirror=0

امیدوارم برای دوستان مفید باشه

دیدگاه

سلام
                        قکر کنم با PIC18F4550 راحتر بشه کار کرد:
                        http://www.techtoys.com.hk/PIC_boards/PIC18-4455-STK1/pic18-4550-stk1.htm

دیدگاه

salam dosteaziz man ham ba bascom kar mikonam age mishe ye tozihy dar morede kar ba usb dar bascom tozih bedid
                          mamnon misham

دیدگاه

سلام دوستان :
                            دوست عزیز ، جنابfarhad_year2004 :

مطمئن باشید اگر جایی برنامه ای یا firmware برای USB در محیط bascom بود من خودم اول از همه پیداش میکردم و حتماً هم اینجا می گذاشتم .
                            اما حقیقت این است که از آنجا که این firmware بسیار سنگین است ( از نظر نوع برنامه نویسی ) بعید می دانم که برای bascom قابل پیاده سازی باشد .
                            اما یک خوبی bascom این است که توابع پیچیده و مشکل را برای برنامه اش می نویسد و در کتابخانه اش قرار می دهد ، امیدوارم با توجه به گسترش استفاده از USB بزودی این برنامه هم بتواند از USB پشتیبانی کند.

دیدگاه

سلام.
                              مرسی جناب آقای پروشانی
                              من برنامه رو download کردم ولی اگه دوباره مشکلی داشتم ازتون کمک میگیرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X