اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه اتصال usb بهavr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طریقه اتصال usb بهavr

این نرم افزار اصلا شبیهcodvision نیست.helpesh هم فعال نیست.
    میشه مقدمات کار کردن باهاش یامثلا program کردن وcompile کردن و....توضیح بدین.

دیدگاه

سلام دوستان :

این برنامه را در درایو C نصب کنید و برنامه ایی که می خواهید آنرا کامپایل کنید در درایو c کپی کنید سپس برنامه را باز کنید و بعد از اعمال تغییرات در متن c برنامه ( در صورت دلخواه ) از منوی بالا منوی TOOLs را انتخاب کنید .
      چند گزینه دارد make clean فایل هگز ساخته شده از قبل را پاک می کند تا مطمئن باشید فایل جدیدی که کامپایل می شود قابل قبول است .
      make all هم فایل را کامپایل می کند و فایل هگزش را در شاخه اصلی برنامه که برای کامپایل ریخته اید کپی می کند .
      دقت کنید که از فولدر firmware شما باید برنامه main.c را باز کنید و بقیه فایلها و ساب فولدر ها را کاری نداشته باشید .

به عکسهای زیر دقت کنید :

بعد از ساخته شدن فایل هگز آنرا با هر برنامه ایی که می خواهید بر روی آی سی پروگرام کنید .

اگر بازهم جاییش مبهم بود بفرمائید تا کمکتان کنم .

ضمناً از اون لینکه اول که دادم یک فوروم بود که مال همین سایت بود ، حتماً یک سر بزن جواب خیلی از سوالاتت را خواهی گرفت .
      لینک فروم این هست :

http://forums.obdev.at/viewforum.php?f=8

موفق باشید

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون آقای پروشانی.از اینکه وقتتونو اختصاص میدین به جواب دادن به سوالات من

دیدگاه

آقای پروشانی میتونی یکم بیشتر در مورد روشت توضیح بدی؟
          من تاحالا از این روش استفاده نکردم.ممنون میشم
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
            لطفا اگه مدار واسط اتصال AVR به USB رو دارید به من هم بدهید.مرسی

دیدگاه

با سلام
              من می خوام با لپ تاپ که فقط پورت usb داره به یه پروگرامر که خریدم و لپ تاپ اونو شناخته و به خوبی روی سیستم نصب شده ارتباط برقرار کنم. یعنی برناممو روی آی سی پروگرام کنم. اما موقع پروگرام کردن IC atmega با codevision یه error می بینم که می نویسه COM انتخابی در دسترس نیست یا در حال استفادست.
              خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X