اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قفل شدن AVR دز پروگرم کردن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قفل شدن AVR دز پروگرم کردن

سلام بچه ها یه مشکل هست من چند بار می خواستم آ سی های atmega 16 و atmega 32 رو پروگرم کردم ولی قفل میکنه میگن فیوز بیتاش اشتباهایه ولی من مثلا میزارم رو 8 مگا هرتز قفل میکنه
    الان چی کنم؟

پاسخ : قفل شدن AVR دز پروگرم کردن

شما ایسی که خریداری میکنی از طرف خود سازنده روی نوسانساز داخلی تنظیم شده .بنابراین پروگرامر باهاش مشکلی نداره........

ولی اگر فقط شما فیوز بیتهای کلاک رو دستکاری کردید .به احتمال زیاد روی نوسانساز کریستالی تنظیم شده بنابراین ایسی رو تو پراگرامر بزار و یه کریستال 8 مگ..2 مگا و... به پایه های xtal1,2 بزن و سپس ایسی رو پروگرام یا تغییر بده .این عمل رو تکرار کن بالاخره جواب میده .............( :eek:اگر تو محیط کدویژن نشد.........تو بسکام امتحان کن وهمینطور تکرار کن تا باز بشه....ابتدا بدون کریستال امتحان کن بعد با کریستال :eek: ).....روشهای دیگه هم هست که اگر روی نوسانساز rc خارجی تنظیم شده بود میتونی یه موج مربعی با فرکانس بالای 1 مگ به xtal1 وصل کنی وتو پروگرام ...............

اگر نیازی به کریستال خارجی نیست خودتو راحت کن وفیوز بیتها رو نوسان داخلی تنظیم کن .برای اینکار دیتا شیت ایسی رو بخون بهت گفته برای هر فرکانسی چطوری فیوز بیت بزاری..................... پروگرام هم راحت شناسایی میکنه :biggrin:
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

پاسخ : قفل شدن AVR دز پروگرم کردن

با درود . . .
      در تکمیل حرفهای جناب electronicmohsenjudo یه سری هم به اینجا بزنید بد نیست(البته اگر آی سی هاتون قفل شدن)
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30857.0
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X