اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از کریستال خارجی در mega32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از کریستال خارجی در mega32

سلام به دوستان عزیز من می خوام atmega 32 رو روی کریستال خارجی
    (11,0592 mhz تقریبا همون 12 mhz چون میخوام باپورت سریال کامپیوتر و با نرم افزار labview , matlab کار کنم )تنظیم کنم.از زبان بیسیک هم استفاده میکنم.پروگرامر من usbasp هست واز برنامه usbprog برای پروگرام استفاده میکنم .لطفا توی شکل زیر بگید باید کدوم گزینه ها رو 1 یا 0 کنم تا از کریستال خارجی کلاک رو دریافت کنه.تشکر

الان به طور پیشفرض گزینه ها به صورت زیر هستند

low fuse bits
    ----------------------
    bodlevel=1
    boden=1
    sut1=1
    sut0=0
    cksel0=1
    cksel1=0
    cksel2=0
    clsel3=0

high fuse bits
    ------------------------
    ocden=1
    jtagen=0
    spien=0
    ckopt=1
    eesave=1
    bootsz1=0
    bootsz0=0
    bootrst=1

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز برای استفاده از کریستال خارجی فرکانس بالا شما باید بیت های chsel0 تا chsel3 را یک کنید.
      فقط به خاطر داشته باشید وقتی شما این بیت ها را یک کردید و بعد پروگرام کردید دیگر آی سی شما شناسایی نمی شود و برای شناسایی آی سی حتما باید کریستال خارجی را به پایه های xtal وصل کنید.
      موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : استفاده از کریستال خارجی در mega32

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        نه کار دیگه ای لازم نیست .
        در مورد فیوز بیت ها ....

البته این مال مگا16 هست ولی فکر نکنم با 32 فرق داشته باشه
        سلام تا انجایی که من میدونم برای استفاده از کریستال خارجی کافی که ckopt=0 و
        cksel0=1
        cksel1=1
        cksel2=1
        clsel3=1
        من همیشه از همین روش استفاده میکنم و با Atmega 8 , 16 , 32 , 128 و با 16Mhz و پروگرمر Stk200,300 راه انداختم
        ولی با عکسی که شما گذاشتیت خیلی فرق میکنه oo:
        اگر امکان داره توضیح دهید.!! :rolleyes:
        قومی متفکرند اندر ره دین
        قومی بگمان فتاده در راه یقین
        میترسم از آن که بانگ آید روزی
        که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

با سلام خدمت همه اساتید گرامی
          یه میکرو mega32 دارم که براش یه کریستال 16 گذاشتم ولی هنوز از فرکانس داخلی 8 استفاده میکنم . اگه بخوام از پروگرام نه با ISP میکرو رو پروگرام کنم باید در حین پروگرام کریستال وصل باشه یا نه .اگه فیوزبیتها رو برا کلاک خارجی تنظیم کنم میشه بعد از پروگرام کردن دوباره میکرو رو پروگرام کرد یا نه . برای پروگرام به روش ISP قسمت JTAG باید فعال باشه؟اگه بخوام از این پورت به عنوان ورودی استفاده کنم در پروگرام به روش ISP چیکار باید کرد؟معذرت اگه خیلی سوال پرسیدم. :nerd:
          با تشکر

دیدگاه

با سلام.
            اگر برای اولین بار می خواین میکرو روی کریستال خارجی باشه اتصال اون نیاز نیست ولی بعد از تغییر فیوزبیت دیگه باید برای شناسایی میکرو و استفاده مجدد از اون کریستال رو به میکرو وصل کنید.
            در مورد jtag : موقعی که از پروگرامر isp استفاده می کنید فعال یا غیر فعال بودن jtag فرقی نداره و اگر می خوای از این پورت چه به عنوان ورودی و چه به عنوان خروجی استفاده کنید باید فیوزبیتش رو غیرفعال نمایید.
            موفق باشید
            چرا ناراحتی پاتریک!
            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X