اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی LCD

با سلام من میخوام یک کلمه روی روی 2*16lcd چاپ کنم بدون استفاده از توابع <lcd.h>.با atmaga16.کسی میتونه راهنمایی کنه.در ضمن خیلی دنبال datasheet lcd گشتم نتونستم پیدا کنم.

پاسخ : راه اندازی LCD

سلام
    باید دیتاشیت رو بخونی بعد طبق دیتاشیت اطلاعات رو بفرسی همون کاری که کتابخانه می کنه
    اینم دیتاشیت
    http://atc.ugr.es/~afdiaz/fich/info_lcd.pdf
    اگر سوالی بود بپرس
    موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nazgool
      با سلام من میخوام یک کلمه روی روی 2*16lcd چاپ کنم بدون استفاده از توابع <lcd.h>.با atmaga16.کسی میتونه راهنمایی کنه.در ضمن خیلی دنبال datasheet lcd گشتم نتونستم پیدا کنم.
      مرسی از راهنماییتون.میشه بیشتر راهنمایی کنیدیعنی باید کدها رو codvition بنویسم..مثلابرای نوشتن naz باید چکارکنم؟ :cry:

دیدگاه

سلام
        من دیتاشیت نخوندم یعنی خارجی بلد نیستم که بخونم ولی توی اخرش یه چیز های گفته مثلا برای این که همون خط خاموش بشه باید این کارو کنی
        rs=0 rw=0 db7=0 db6=0 DB5=0 DB4=0 DB3=1 DB2=1 DB1=1 DB0=0
        همه ی اینا رو توی دیتاشیت گفته هر پیکسل هم یه کدی داره که باید کل دیتاشیت رو مطا لعه کنید
        من از کدویژن هم سر در نمی ارم ولی باید 0 یا 1 بشه
        موفق باشید

دیدگاه

سلام
          اول باید lcd رو initialize کنی که به این صورته.(اعداد در مبنای هگز هستند)

اول پایه های RS , RW و ENآ‌ رو صفر کنید.

قرار دادن مقدار 38 روی پورت داده - یکبار en را صفر و یک کنید - 20 میلی ثانیه تاخیر.
          و سپس مقدار 0F و ایضا مثل بالا
          و سپس مقدار 01 و ایضا مثل بالا
          و سپس مقدار 06 و ایضا مثل بالا

حالا میتونید هرچی میخواید بنویسید به این صورت که RS رو یک کنید و کد اسکی کاراکتر رو روی پورت بزارید و یک بار EN را صفر و یک کنید و 20 میلی ثانیه تاخیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X