با سلام خدمت دوستان در ابتدا از همه شما پوزش میخواهم موضوع شاید تکراری باشه ولی من استادم ازم یک مدار کنترل دما و رطوبت خواسته که دقتش بالا باشه و به صورت وایرلیس داده ها رو به سیستم منقل کنه اگه کسی از دوستان برنامه شبیه ان داره قرار بده ممنونش میشم چون من اصلا با آشنایی با این مباحث ندارم :rolleyes:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار کنترل دما و رطوبت
Collapse
X
-
پاسخ : مدار کنترل دما و رطوبت
سلام دوست عزیز.
در انجمن هیچ کس پروژه اماده تحویل شما نمیده، شما باید خودتون start رو بزنید و در هر جا به مشکل برخوردین سوال کنید تا هر کسی در حد توانش کمکتون کنه.
حالا در مورد پروژه :
برای اندازه گیری دما و رطوبت می تونید یه ماژول SHT75 که خروجی دیجیتال هم داره بگیرید و یا از سنسورهای آنالوگ تشخیص رطوبت و دما با استفاده از ADC های 10 بیتی میکرو یا اگر به قول خودتون دقت بالا می خواین یه ADC خارجی قوی تر بگیرین و به میکرو وصل کنید.برای ارسال دیتا هم می تونید از ماژول های HMT و HMR استفاده کنید.
شما START رو بزنید مطمئن باشید دوستان کمکتون می کنن.
موفق باشید.چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
محصولات
-
نوشته اصلی توسط soran111سلام دوست عزیز.
در انجمن هیچ کس پروژه اماده تحویل شما نمیده، شما باید خودتون start رو بزنید و در هر جا به مشکل برخوردین سوال کنید تا هر کسی در حد توانش کمکتون کنه.
حالا در مورد پروژه :
برای اندازه گیری دما و رطوبت می تونید یه ماژول SHT75 که خروجی دیجیتال هم داره بگیرید و با استفاده از ADC های 10 بیتی میکرو یا اگر به قول خودتون دقت بالا می خواین یه ADC خارجی قوی تر بگیرین و از طریق اون ماژول رو به میکرو وصل کنید.برای ارسال دیتا هم می تونید از ماژول های HMT و HMR استفاده کنید.
شما START رو بزنید مطمئن باشید دوستان کمکتون می کنن.
موفق باشید.
رسیدن شما به سمت فعال رو تبریک میگم(چه سرعتی! :biggrin. اما ای کاش قبل از اینکه از این دست ارسالها رو داشته باشید کمی مطالعه کنید. سنسور SHT75 یکی از سنسورهای تمام دیجیتال(دما و رطوبت) با دقت بالا هست که ربطی به ADC نداشته و قیمتی در حدود 36 تومن دارد.
موفق باشید
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
دیدگاه
-
از آقای نصیری به خاطر تذکرشون ممنون.
دوست عزیز فعال بودن به معنی علامه دهر بودن نیست. بنده هنوز اطلاعاتم در این زمینه حقیقتا محدوده. به همین دلیل به خاطر اشتباهم معذرت می خوام.چرا ناراحتی پاتریک!
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
محصولات
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط soran111از آقای نصیری به خاطر تذکرشون ممنون.
دوست عزیز فعال بودن به معنی علامه دهر بودن نیست. بنده هنوز اطلاعاتم در این زمینه حقیقتا محدوده. به همین دلیل به خاطر اشتباهم معذرت می خوام.oo:
oo:
oo:
oo:
بنده عذر میخوام.
نباید اصلا میگفتم!!!!oo:
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amir190با سلام خدمت دوستان در ابتدا از همه شما پوزش میخواهم موضوع شاید تکراری باشه ولی من استادم ازم یک مدار کنترل دما و رطوبت خواسته که دقتش بالا باشه و به صورت وایرلیس داده ها رو به سیستم منقل کنه اگه کسی از دوستان برنامه شبیه ان داره قرار بده ممنونش میشم چون من اصلا با آشنایی با این مباحث ندارم :rolleyes:
برای مثال SHT75
http://www.roboternetz.de/community/threads/28563-AVR-Mega8-SHT75
و یا خود بسکام نمونه آماده برای SHT11 رو داره؛ من راه اندازیش کردم منتها چون SHT11 گرون بود قید آزمایشش رو زدم.
موفق باشید
بدرود . . .
دیدگاه
-
سلام
من چند ماه پیش یه مدار رطوبط و دما سنج درست کردم از سنسور lm35 استفاده کرده بودم و یه سنسور رطوبط مقاومتی که اسمشو نمی دونم خریدم 1000 تومن دما و رطوبط خوب نشون میداد که جفتشو به adc میکرو وصل کرده بودم البته به سنسور رطوبط یه مقاومت هم وصل کرده بودم بایه برنامه خیلی ساده کار میکنه
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط erfan mسلام
من چند ماه پیش یه مدار رطوبط و دما سنج درست کردم از سنسور lm35 استفاده کرده بودم و یه سنسور رطوبط مقاومتی که اسمشو نمی دونم خریدم 1000 تومن دما و رطوبط خوب نشون میداد که جفتشو به adc میکرو وصل کرده بودم البته به سنسور رطوبط یه مقاومت هم وصل کرده بودم بایه برنامه خیلی ساده کار میکنه
موفق باشید
دیدگاه
-
سلام.
بازم بخاطر اشتباهی که در پست اول پیش اومد معذرت می خوام.
برای شروع کار شما می تونید یه سنسور دمای lm35 و یه سنسور رطوبت با خروجی مقاومتی بگیرین و برای ارسال دیتا هم می تونید از ماژول های HMT و HMR استفاده کنید که هم ارزان تموم میشه هم بردشون خوبه.
هر موقع قطعات رو تهیه کردین بگید تا با یه شماتیک ساده کار رو شروع کنیم.چرا ناراحتی پاتریک!
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
محصولات
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط soran111سلام.
برای شروع کار شما می تونید یه سنسور دمای lm35 و یه سنسور رطوبت با خروجی مقاومتی بگیرین و برای ارسال دیتا هم می تونید از ماژول های HMT و HMR استفاده کنید که هم ارزان تموم میشه هم بردشون خوبه.
هر موقع قطعات رو تهیه کردین بگید تا با یه شماتیک ساده کار رو شروع کنیم.
دیدگاه
-
در رابطه با pic بنده اطلاعی ندارم.
ولی اگر AVR میگیری و می خوای همین دو سنسور رو بخونی و بعد بفرستی می تونی از دو تا mega8 استفاده کنی.
اینم یه شماتیک برای نمونه :
چرا ناراحتی پاتریک!
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
محصولات
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amir190دوست گرامی ممنونم که به یک مبتدی اینقدر لطف داری من امروز قطعات میگیرم فقط یک سوال میکرو چه شماره ای بگیرم در ضمن من یک میکرو Pic 18F4550 دارم میشه از اون استفاده کرد یا برم یک Avr حالا هر جور شما میگید با تشکر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط erfan mشما چه زبانی برای برنامه نویس بلدی ؟ اگه هیچ زبان برنامه نویسی بلد نیستی بهتره با AVR شروع کنی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amir190با سلام دوست گرامی من زبان سی و مطلب تا حدودی بلدم و به توصیه شما با AVR شروع میکنم انشاالله با کمک شما دوستان موفق بشم فقط یک سوال این میکرو که دوستمان در پست قبل گفتند شماره خاصی نداره؟
اگه منظورتون میکروی همون شماتیکی هست که جناب soran گفته میکروی مورد نظر Atmega8 هست اگه رفتی بگیری و فروشنده گفت سری L بدم بگو نه سری معمولی یا سری A رو بدهAV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط soran111سلام.
هر موقع قطعات رو تهیه کردین بگید تا با یه شماتیک ساده کار رو شروع کنیم.
با سلام خدمت دوست گرامی من امروز قطعات تهیه کردم 1-دو عدد LM35 یک عدد سنسور رطوبت با خروجی مقاومت 2- ال سی دی 2×16 3-دو عدد Atm8 و ماژول HTM/HTR و تعدادی خازن - مقاومت -یک برد برای نصب آن اگر لطف کنید و ادامه کار رو شرح بدید ممنون میشم :smile:
دیدگاه
دیدگاه