اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه تایمر کانتر 0

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه تایمر کانتر 0

دوستان سلام
    برای تولید یک فرکانس 38KHZ روی تایمر کانتر 0 باید چطوری این مقدار رو بدست آورد؟
    تولید همچین فرکانسی روی این تایمر جواب میده؟
    مورد دیگه اینکه میخواهم این فرکانس رو با این تایمر بسازم و دیتا رو روش مدوله کنم...اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم....

پاسخ : محاسبه تایمر کانتر 0

با درود . . .
    برای ساخت یه فرکانس با دیوتی سایکل 50 درصد(نسبت برابر PW و SW ) تنها کافیه یکی از مقادیر رو توسط تایمر ایجاد کنید و بگید که به ازای گذر هر سیکل زمانی PW پایه مورد نظر toggle بشه.
    بطور مثال زمان تناوب 38 کیلوهرتز برابر میشه با : 26.3157 میکرو ثانیه که نصفش برای PW و نصفش برای SW هست.
    یعنی بعبارتی PW برابر است با : 13.1578 میکرو ثانیه

این مقاله رو بخونید تا بهتر با کار تایمرها آشنا بشید:
    http://www.4shared.com/file/Ivneqi21/learning_timers.html

منظورتون رو از مدولاسیون نفهمیدم. آیا برای تولید RC5 هستش؟

موفق باشید
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
      با درود . . .
      برای ساخت یه فرکانس با دیوتی سایکل 50 درصد(نسبت برابر PW و SW ) تنها کافیه یکی از مقادیر رو توسط تایمر ایجاد کنید و بگید که به ازای گذر هر سیکل زمانی PW پایه مورد نظر toggle بشه.
      بطور مثال زمان تناوب 38 کیلوهرتز برابر میشه با : 26.3157 میکرو ثانیه که نصفش برای PW و نصفش برای SW هست.
      یعنی بعبارتی PW برابر است با : 13.1578 میکرو ثانیه

این مقاله رو بخونید تا بهتر با کار تایمرها آشنا بشید:
      http://www.4shared.com/file/Ivneqi21/learning_timers.html

منظورتون رو از مدولاسیون نفهمیدم. آیا برای تولید RC5 هستش؟

موفق باشید
      ممنونم از راهنماییتون اما هنوز یک جای کار برای من گنگه اونم این هستش که...بگذارید من هدفم رو خدمتتون بگم شاید بهتر بتونید راهنماییم کنید
      من میخوام یک کد دلخواه رو به واسطه پورت USART از طریق امواج مادون قرمز به یک میکروی دیگه ارسال کنم
      حالا مسئله ای که هست اینه که من باید یک پالسی با فرکانس ثابت تولید کنم که به ازای بطور مثال یک هام فرکانس خروجی فعال و به ازای صفر هم سطح صفر ارسال شه حالا شاید هم این برعکس باشه
      این فرکانسی که میخوام درست کنم 38KHZ ، این کاری که شما فرمودید رو انجام دادم فرکانس کاری میکرو رو 16MHZ قرار دادم با perscale 64 فرکانسی که در خروجی به من داد تقریبا 32khz بود حالا نمیدونم این اشکال بخاطره استفاده از فرکانس خود میکرو هستش یا چیز دیگه...نحوه محاسبه هم به شکل زیر بود.
      پریود این فرکانس میشه 26.31 میکرو ثانیه
      نصفه پریود هم میشه 13.15 میکرو ثانیه
      16000000/64=250 کیلوهرتز
      زمان فرکانس بالا هم میشه 4 میکرو ثانیه و با توجه به اینکه نصفه زمان فرکانس ما 13.15/4 پاسخ میشه 3.28 که این مقدار رو از 255 کم کردم عدد حاصله برای تایمر صفر شد که در نهایت فرکانس خروجیم شد 32 کیلو هرتز حالا نمیدونم مشکل کجا هستش

این مربوط به بخش تولید فرکانس...حالا اگه بخوام یک کد رو روی این فرکانس سوار کنم و ارسال کنم باید چه کار کنم.... لازم به ذکر هستش که با کدویژن برنامه نویسی میشه به زبان سی... در مورد RC5 توی کدویژن این پروتکل تعریف نشده.... از RC5 فاکتور بگیریم و بخوایم خودمون یه کد مثلا 8 بیتی رو با زدن یک کلید ارسال کنیم چه پیشنهاد میکنید؟
      پیشا پیش از پاسختون تشکر میکنم....

دیدگاه

حدس میزدم که بخواهید RC5 کار کنید! :biggrin:
        این چیزی که شما میخواهید بسازید وجود داره و احتیاجی به اینکارهایی که قصد انجامش رو دارید نداره و با نام استاندارد RC5 داره استفاده میشه و مستقیما توسط میکرو میتونید تولیدش کنید و ... !
        نمونه کامل رو هم در داخل هلپ بسکام میتونید مشاهده کنید.

موفق باشید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

بله حرف شما کاملا درسته اما مطلبی که هست همونطور که توی صحبت قبلیم عرض کردم در برنامه نویسی به [glow=red,2,300]زبان سی و اون هم با کدویژن[/glow] همچین پروتکلی وجود نداره من این کار رو میخوام با سی انجام بدم و روال کار دستم بیاد....

علت اینکه فرکانس بدست اومده با اون چیزی که منتظرش بودم فرق داشته میتونه علتش استفاده از فرکانس خود میکرو باشه؟
          فکر کنیم RC5 وجود نداره و میخوایم یک کد ساده رو از طریق infrared مخابره کنیم.... پیشنهاد شما چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan_comeon
            بله حرف شما کاملا درسته اما مطلبی که هست همونطور که توی صحبت قبلیم عرض کردم در برنامه نویسی به [glow=red,2,300]زبان سی و اون هم با کدویژن[/glow] همچین پروتکلی وجود نداره من این کار رو میخوام با سی انجام بدم و روال کار دستم بیاد....

علت اینکه فرکانس بدست اومده با اون چیزی که منتظرش بودم فرق داشته میتونه علتش استفاده از فرکانس خود میکرو باشه؟
            فکر کنیم RC5 وجود نداره و میخوایم یک کد ساده رو از طریق infrared مخابره کنیم.... پیشنهاد شما چیه؟
            سلام دوست عزیز
            من هم چند وقت پیش میخواستم اینکار رو بکنم اما یه کار دیگه بذهنم رسید که بیام یه برنامه اسمبلی که مربوط به یکی از اپ نوت های اتمل میشه رو به صورت ترکیبی با c بنویسم می تونید اینکار رو هم بکنید.

راستی اگه میشه موضوع تاپیک رو هم عوض کنید چون کار با تایمر فقط بخشی از کاره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
              سلام دوست عزیز
              من هم چند وقت پیش میخواستم اینکار رو بکنم اما یه کار دیگه بذهنم رسید که بیام یه برنامه اسمبلی که مربوط به یکی از اپ نوت های اتمل میشه رو به صورت ترکیبی با c بنویسم می تونید اینکار رو هم بکنید.

راستی اگه میشه موضوع تاپیک رو هم عوض کنید چون کار با تایمر فقط بخشی از کاره.
              سلام
              ممنونم
              خوب این روشی رو که شما فرمودید چگونه هستش؟به جواب هم رسیدید؟اگر امکانش هست بحث رو باز کنید ممنون میشم
              والا در مورد کار با مادون قرمز و کد گذاری و مدولاسیون توی این سایت زیاد تایپیک هست اما عملا هیچ کدوم به هدف نرسیدند،علت اینکه اسم تایپیک این گذاشتم چون جوابم رو بطور کلی دریافت نکردم تصمیم گرفتم بخش بخش کار کنم،دوست عزیزمون پرسید برای RC5 لازمش داری،مجبور شدم بحث رو باز کنم و از تایمر وارد فاز دیگه ای بشیم،حالا شما امر بفرمایید موضوع تایپیک رو....
              پیشا پیش هم از تمامی پاسخ دوستان تشکر میکنم

دیدگاه

البته منظور من هم همون rc5 هست ها !

یه نگاهی به این دوتا app note اتمل بندازید : avr410 , avr415 ، میشه از الگوریتم اینها برای کد های دیگه هم ایده گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                  البته منظور من هم همون rc5 هست ها !

یه نگاهی به این دوتا app note اتمل بندازید : avr410 , avr415 ، میشه از الگوریتم اینها برای کد های دیگه هم ایده گرفت
                  یعنی باز هم به RC5 برمیگردیم...شما با توجه به این الگوریتم های RC5 به زبان سی همچین چیزی رو ایجاد کردید؟
                  فکر نکنم تنها راهش این RC5 باشه...این پروتکل یک پروتکلی هستش که تو همه چیز هست منظورم تو کد بندی بین فرستنده و گیرنده...میتونم بگم یه چیز کلیشه ای شده که همه استفاده میکنند
                  حالا فکر کنید هیچ RC5 وجود نداره و هیچ کسی هم رفرنسی در این زمینه نداره و به عنوان یک فردی که با زیر و بم میکرو آشناست و روال کار ارسال و دریافت رو میدونه میخواد خودش یه پروتکل ایجاد کنه حالا نه حتما شبیه RC5 ولی یک چیز نزدیک به این حالا اسمش رو بزاره X،از کجا شروع میکنید؟

دیدگاه

دوستان برای انتقال دیتا با اینفرارد میشه از یوزارت استفاده کرد
                    usart
                    تا باد ریت 19200 جواب میده
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

فایل دایی وحید نصیری جیگر اپلود شد بفرمایین :wow:
                      فایل های پیوست شده
                      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                        دوستان برای انتقال دیتا با اینفرارد میشه از یوزارت استفاده کرد
                        usart
                        تا باد ریت 19200 جواب میده
                        سلام دوست عزیز
                        ممنون از راهنمایی شما و همچنین فایل پی دی اف
                        در مورد استفاده از Usart همونطور که اطلاع دارید برای ارسال از انفرارد میشه استفاده کرد ولی یک مشکلی هستش اینکه ارسال اطلاعات به احتمال بسیار زیاد با شکست مواجه میشه اون هم به دلیل وجود نور مثل لامپایی که امواج مادون قرمز رو تولید میکنند و ....حالا من از همین usart میخوام استفاده کنم با این تفاوت که اطلاعات انتقالی از این درگاه روی یک فرکانس مشخص سوار بشه تا مشکلات انتقال حل بشه در این صورت دیگه نگران ارسال شدن یا نشدنش نیستید چرا که خیالتون راحته که روی اون فرکانس دیتاتون داره ارسال میشه....حالا شما اگر نحوه مدوله کردن اطلاعات روی یه پالس با فرکانس خاص رو میدونید به بنده هم بگید....
                        دوستان اینجا همه استادند اما به جای حساس و نهایی که میرسه جوابی دیگه داده نمیشه مثل تمام تایپیک های موجود در مورد انتقال اطلاعات از طریق مادون قرمز
                        در ضمن خدمت دوستا عرض کنم که اگر امکانش هست اطلاعات طوری باشه که با [glow=red,2,300]زبان سی[/glow] پیاده سازی بشه
                        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                          فایل دایی وحید نصیری جیگر اپلود شد بفرمایین :wow:

به قول دایی " دمت دایی" :biggrin:
                          من اکانت 4share رو دارم و به این راحتیا فایلها نمیپره. اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه. ممنون

نوشته اصلی توسط shayan_comeon
                          سلام دوست عزیز
                          ممنون از راهنمایی شما و همچنین فایل پی دی اف
                          در مورد استفاده از Usart همونطور که اطلاع دارید برای ارسال از انفرارد میشه استفاده کرد ولی یک مشکلی هستش اینکه ارسال اطلاعات به احتمال بسیار زیاد با شکست مواجه میشه اون هم به دلیل وجود نور مثل لامپایی که امواج مادون قرمز رو تولید میکنند و ....حالا من از همین usart میخوام استفاده کنم با این تفاوت که اطلاعات انتقالی از این درگاه روی یک فرکانس مشخص سوار بشه تا مشکلات انتقال حل بشه در این صورت دیگه نگران ارسال شدن یا نشدنش نیستید چرا که خیالتون راحته که روی اون فرکانس دیتاتون داره ارسال میشه....حالا شما اگر نحوه مدوله کردن اطلاعات روی یه پالس با فرکانس خاص رو میدونید به بنده هم بگید....
                          دوستان اینجا همه استادند اما به جای حساس و نهایی که میرسه جوابی دیگه داده نمیشه مثل تمام تایپیک های موجود در مورد انتقال اطلاعات از طریق مادون قرمز
                          در ضمن خدمت دوستا عرض کنم که اگر امکانش هست اطلاعات طوری باشه که با [glow=red,2,300]زبان سی[/glow] پیاده سازی بشه
                          با تشکر
                          کاری که شما میخواهید انجام دهید ساخت یک پروتکل جدید هست که از طریق سنسورهای IR میخواهید پیاده سازیش کنید. درست فهمیدم؟
                          آیا میخواهید دائما" اطلاعات رو ارسال کنید و یه حالت آنلاین ایجاد کنید؟ و یا تنها قصد ارسال مثلا یک کد خاص رو در فواصل زمانی متغیر دارید؟
                          اون قضیه RC5 هم که همون ابتدا بهش اشاره کردم خودش آماده هست و دیگه این دردسر ها رو نداره. زیاد با سی کار نمیکنم، اما فکر نمیکنم انقدر بی در و پیکر باشه که RC5 رو پشتیبانی نکنه. بگردید احتمالا کتابخونش پیدا بشه.
                          در صورتی هم که خودتون قصد ساخت پروتکل دارید اون سوالات بالا رو جواب بدید تا دوستان درک کاملتری راجع به موضوع پیدا کنن.

موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

برای نمونه:
                            http://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=printview&t=5 3409&start=0

و یا این هم میتونه براتون مفید باشه:
                            http://www.mikrocontroller.net/attachment.php/74473/rc5.zip

موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

سلام
                              ممنون از مطلبتون
                              بله قصد من طراحی یک پروتکل جدید هست حالا نه الزاما آنلاین ولی یک قالب داشته باشه که طبق نظر خودم کد بندی بشه....
                              الان بخشی که من بیشتر دوست دارم سر در بیارم همین قضیه مدوله کردن هستش که شاید بخش بزرگ کار من اینه که نحوه ارسال اطلاعات از طریق فرکانس رو بدونم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X