اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پورت سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پورت سی

من به دلیل احتیاج به وقفه خارجی دوم دیگه نمیتونم LCD رو به پورت بی وصل کنم.وباید به پورت سی وصل بشه .حالا تو پروتوس باید چکار کنم که پورت سی فعال بشه.

اگه راهی هست تا از وقفه خارجی 2استفاده نکنم بگید. من در حقیقت از دووقفه خارجی 0 و1 برای افزایش یا کاهش عدد استفاده میکنم . اما مشکل اصلی اینه که من باید یه مقدار عددی مجزا برای 8تا تعیین کنیم .فرضا اول تنظیم عددی لامپ 1 .بعد تنظیم عددی لامپ 2 تا لامپ هشتم .به طوریکه روی دیسپلی به طور واضح نشون بده مثلا برای لامپ1 مقدار عددی توسط وقفه های خارجی تنظیم بشه .بعد بره سراغ تنظیم لامپ دوم وال اخر.حالا بگید الگوریتم برنامه باید چجوری باشه
    ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

پاسخ : پورت سی

:cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20
      من به دلیل احتیاج به وقفه خارجی دوم دیگه نمیتونم LCD رو به پورت بی وصل کنم.وباید به پورت سی وصل بشه .حالا تو پروتوس باید چکار کنم که پورت سی فعال بشه.

اگه راهی هست تا از وقفه خارجی 2استفاده نکنم بگید. من در حقیقت از دووقفه خارجی 0 و1 برای افزایش یا کاهش عدد استفاده میکنم . اما مشکل اصلی اینه که من باید یه مقدار عددی مجزا برای 8تا تعیین کنیم .فرضا اول تنظیم عددی لامپ 1 .بعد تنظیم عددی لامپ 2 تا لامپ هشتم .به طوریکه روی دیسپلی به طور واضح نشون بده مثلا برای لامپ1 مقدار عددی توسط وقفه های خارجی تنظیم بشه .بعد بره سراغ تنظیم لامپ دوم وال اخر.حالا بگید الگوریتم برنامه باید چجوری باشه
      نیاز به تنظیمات خاصی نیست و در پروتئوس JTAG غیر فعاله
      اگراز وقفه 2 نمیخواهید استفاده کنید خوب رو پیکربندیش نکنید دیگه
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

دوست عزیز درحال حاضر 8 پایه پورت B به LCD وصله و درست کار میکنه ولی وقتی در برنامه مینویسم که خروجی پورت C بشه وبه LCD بره ،تو پروتوس اعداد دیسپلی ناقص نمایش میده ودوتا از پینهای پورت C غیرفعالند ولی بقیه قرمز وابی میشند.

حالا کار ندارم اگه نیاز نشه از اینتراپت 2 استفاده کنم دیگه کاری با پورت سی ندارم. :question: اگه میشه یه الگوریتم بده در مورد برنامه نویسی تنظیم لامپها...
        ببین من 8تا لامپ دارم که نمونه برداری میشه و به 8 تا adc (پورت a اتمگا 32) وصل میشه که بازم کار نداریم.من میخوام برنامه بنویسم که قبل از شروع کار adc ابتدا تنظیمات لامپها انجام بشه یعنی توسط یه چیزی ما تنظیم لامپ اول رو در lcd نمایش بدیم ویه سری عدد که توسط اینتراپتهای 0و1 انجام میشه والی اخر .حالا باید چکار کنم

دیدگاه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X