اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خراب شدن LCD کاراکتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خراب شدن LCD کاراکتری

باسلام
    LCD4*16 دارم که وقتی راه اندازی می کنم اطلاعات نشون میده اما بخشی از پیکسل های سطرهای پایین تر تقریبا 5 یا 6 خانه با تمامی پیکسل واضح و پرنور نشون میده حتی کاراکترهای اون ناحیه رو هم نشون نمیده
    به نظرم خراب شده علتش هم اعمال ولتاژ معکوس به پایه های تغذیه و کنتراست بوده
    حالا نظر شما در این مورد چیه ؟
    با تشکر

پاسخ : خراب شدن LCD کاراکتری

سلام.
    دوست عزیز جسارت نباشه ولی الان من نفهمیدم اون چند سطر خراب شده یا نه ؟
    اگر خراب شده دلیلش هر چیزی می تونه باشه مثل اعمال ولتاژ بیش از حد و یا ضربه دیدن lcd و ... .
    راه حل : خرید یه lcd تازه.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

ممنون
      از سطر و ستون آخر (3و12) 5 یا 6 خانه با تمامی پیکسل هاش وقتی با میکروکنترلر راه اندازی می کنم و ولتاژ کنتراست شو با مقاومت یک کیلو به منفی وصل می کنم چیزی که نوشتم تو سطرهای اول کاملا نشون میده اما قاعدتا نباید سطر وستون آخر (3و12) روشن بشه (روشن شدنش هم این طوره که تمامی پیکسل های هر خانه 5 *8 به طورکامل یک شده است.)
      مشکل اینه به نظرم باید یکی بخرم اما می خواستم علتشو بدونم تا اونی یکی روهم مثل این نکنم.
      با تشکر

دیدگاه

سلام
        شاید LCD سالم باشه ال سی دی رو به یه پورت دیگه میکرو وصل کن و قبل از اینکه چیزی بنویسه از دستور CLS هم استفاده کن

دیدگاه

این کارو هم کردم اما نشد.
          میرم یکی بخرم
          ممنون از همه شما

دیدگاه

سلام
            بعضا این مشکل بخاطر اشتباه در config کردن پیش میاد. یا این که lcd استاندارد نیست.
            مثلاً بعضی lcd های 1*16 از داخل بصورت 2*16 پیکر بندی شدن(!) که در صورت config کردن بر اساس 1*16 ، هشت کاراکتر سمت چپ سیاه میشه.

البته در مورد 4*16 نمیدونم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...