سلام اگر می خوای این کار رو در کامپیوتر انجام بدی با avr چیکار داری
اگر میخوای روی کاغذ این کار رو با میکرو بکنی باید پردازش تصویر بلد باشی کدوم رو می خواهی
ولی در حالت کلی بیشتر توضیح بده oo: oo:
والا این عنوان یکی از پروژه هاییه که دانشگامون ارائه میده.از اونام پرسیدم اونام فقط نیگاه میکردن :NO:
نمی دونم اصلا خودشون میدونن چیه؟!!نوشته بود حل سودوکو با میکرو !حالا اییی یعنی چه؟!
سلام
ببین سودوکویی که می خواهی طراحی کنی باید چه اعدادی رو داشته باشه ؟
اول بیا یک 9*9 رو در نظر بگیر باید یک تیکه از pcb رو به 9*9 قسمت تقسیم کنی :redface:
در این مرحله بیا نه تا سون سگمنت رو به ایسی وصل من (امیدوارم بلند باشی به نظر میاد در مجموع 16 پایه احتیاج داری ) :job:
در مرحله بعد باید برنامه بنویسی باید بین یک تا سه رندوم کنی و سه تا عدد رو به طور اتفاقی بنویسی بعد ...
اگر می خوای ادامه بدی اعلام کن تا کمکت کنم وگر نه ما رو سر کار نذار
راحت ترین راه استفاده از LCD گرافیکی و تاچ اسکرین هستش.
اول هم باید قواعد جداول سودوکو رو یاد بگیری.
برای شروع هم بهتره چند تا جدول سودوکو رو ، مثلا 10 تا رو در 10 تا آرایه ذخیره کن روی میکرو و بعدش در سه مد آسان، متوسط و سخت، روی LCD نشون بده و حل کردنش رو هم با همون آرایه هایی که ذخیره کردی کنترل کن.
بعدش، در مرحله دوم، اگر خواستی میتونی الگوریتمش رو بدست بیاری و طرح کردن جداول سودوکو رو دینامیک کنی تا میکرو خودش طرح کنه...........
بهتره اول یه برنامه سودوکو هم روی کامپیوترت نصب کنی.
مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....
LCD راحته ولی یه جدول توش جا نمیشه. مگه سودوکو 9 تا مربع نیست که تو هر کدوم 9 تا عدده. این همه عدد رو چطور تو 128x64 میخوای جابدی؟
LCD های بزرگ هم قیمتشون سر به فلک میکشه.
همون سون سگمت های آماده 3 تایی رو بگیر 27 تاش رو بزار کنار هم بعد یه فریم خشگل در بیار و .... اووووووه اینم که نشد.
این LCD های موبایل چه رزولیشنی دارن؟
بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
مخلص تک تک دوستان!
بی نهایت از تک تکتون ممنونم!
من قصد سرکارگذاشتن کسی رو ندارم!فقط می خوام بدونم این پروژه عملیه؟چه قدرکار داره؟!چیزی آماده ازش هست؟چفدرخرج داره؟اصلا مشابهی ازش هست؟؟
معمولا مسائل مربوط به هوش با الگوریتم هایی حل میشن که رم زیاد میخوان. اگه سورسش هم پیدا کنید باید طوری باشه که تو میکرو قایل پیاده سازی باشه.
حالا راه حل ساده امتحان کردن تمام حالات ممکنه هستش که با توجه به سرعت میکرو نمیدونم شاید 5 دقیقه ای بکشه حلش کنه.
شدنیه. ولی شدن داریم تا شدن. باید ببینی چی از جونت میخوان
بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
قرار نیست که میکرو سودوکو رو حل کنه! قراره یکی باهاش بازی کنه.........
در ضمن سودوکو یه جدول عددی 9 در 9 هستش، یه ردیف هم پائینش میخواد برای منو، اگر تاچ نباشه، یه کیبرد هم میخواد که 0 تا 9 و چهار جهت رو داشته باشه، اونطوری که گفتم، خیلی هم پیاده سازیش آسونه.
حیف که وقت ندارم، وگرنه کار یه روزه :mrgreen:
مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....
با سلام دوست عزیز سعی کنید بیشتر در بحث شرکت کنید و بیشتر در مورد سودوکو تون حرف بزنین
اینی که من میگم فقط نظر من هست
بیا همون سه در سه رو در نظر بگیر
حالا میکرو میاد از بالا شروع می کنه و خونه 1*1 رو با استفاده از تابع rand () که در برنامه C هست یک عدد انتخاب می کنه ( عدد انتخاب عددی بین 1 تا 32767 ) می باشد حالا بیا عدد بدست اومده رو بر 3 تقسیم کن( چون سودوکو ما 3*3 هست ) عدد بدست آمده 10922.3 می باشد
مثلا در ردیف اول سه خانه هست
حالا بیا به میکرو بگو اگر 1 تا10922.3 آمد سون سگمنت خانه اول عدد یک را نمایش دهد
اگر 10922.3 تا 21844.6 آمد سون سگمنت خانه اول عدد دو را نمایش دهد
اگر 21844.6 تا 32767 آمد سون سگمنت خانه اول عدد سه را نمایش دهد
برای خانه بعد بگو به همین ترتیب انتخاب کند ولی بگو اگر عدد قبلی آمد دوباره rand کند تا زمانی که عددی متفاوت انتخاب شود
حالا این سوال ایجاد میشود که خانه خالی چی شد
اگر می خواهی که خانه خالی هم به صورت تصادفی انتخاب شود ابتدا به همان صورتی که گفتم رندم کن مثلا عدد 2 بر می گردد در این حالت خانه دو خالی می ماند و جواب سودوکو در ردیف اول خانه دو می باشد و همچنین در ستون اول
اگر بازم سوالی داشتی و با این برنامه نسبتا ساده موافق بودی بپرس یک تابع هم برات نوشتم که اگر عدد ورودی بهش بدی بین یک تا سه بهت خروجی میده
#include <stdlib.h>
char b = 0 ;
char tasadof ( int a )
{a=rand () ;
if (a<10922.3){b=1 ;}
if (a<21844.6){b=2 ;}
if (a<32767 ){b=3 ;}
return b ;
}
دیدگاه