اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مانده شارژ باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مانده شارژ باتری

سلام
    یک سوال
    حتمی تا به حال موبایل دیدید دیگه
    مقدار شارژ باتری موبایل همیشه توسط موبایل اون گوشه بالا نشون داده می شه
    ولی جالب اینه که اگر وقتی باتری پر هست ولتاژ باتری را اندازه بگیریم و وقتی باتری کم دارد ولتاژ اون را اندازه بگیریم هر دو مقداری ثابت را نمایش می دهد و ولتاژ هر دو 3.2 ولت است
    یکی کمک کنه چطوری میشه با avr همچین چیزی بسازم که وقتی ولتاژ ثابت هست نشون بده باتری پر یا خالی هست :cry2:

پاسخ : مانده شارژ باتری

با سلام.
    دوست عزیز فکر کنم در گوشی های موبایل انرژی ذخیره شده در باتری اندازه گیری می شه .پس شما هم باید کاری کنید که انرژی موجود رو اندازه بگیرید نه تنها ولتاژ یا جریان رو !
    اگر مطلب جالبی پیدا کردین ممنون میشم اینجا قرار بدین چون منم یه همچین مداری رو می خوام بسازم.
    موفق باشید
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
      بابا دمت گرم اینم جواب بود تو دادی
      با درود . . .

حالا یه جوابی داد چرا قات میزنی!؟

اصول کار باطری ها بر مبنای جریان دهی با ولتاژ ثابت هستو اگر یه باطری خالی بشه میبینید که ولتاژش همونه و فقط جریان نمیده(بدلیل بالا رفتن مقاومت داخلی) و با اتصال به بار ولتاژ کم میشه!(در مواردی که میبینید باطری 0 رو نشون میده دیگه فکر کنم دار فانی رو وداع گفته)

من خودم یه بار از یه روش ساده استفاده کردم اما توپ جواب داد:
      در زمانی که باطری به بار متصل هست و داره مدار یا هر چیزی رو تغذیه میکنه ولتاژ دو سرش تا زمانی که باطری فول باشه به میزان نامی هست(مثلا 12 ولت) اما زمانی که شروع به خالی شدن میکنه چون زیر بار هست و توان جریان دهی رو نداره ولتاژ افت پیدا میکنه و مثلا میشه 10 ولت! و همین طور ادامه پیدا میکنه تا زمانی که باطری خالی بشه.
      منم دقیقا همین کار رو کردم و فقط یه ولتمتر کنار پروژه (با AVR بود) اضافه کردم که دائم ولتاژ باطری رو بخونه و از این طرف هم اومدم یه شکلی رو تو مایه های شکل همون باطری موبایل گوشه صفحه ال سی دی ایجاد کردم که مثلا به ازای 12 ولت فول رو نشون میداد و به ازای مثلا 6 نصفه میشد و ...

همین هم جوابت رو میده. منتها اگر میخوای اصولی کار کنی باید ببینی باطریت چه مشخصاتی داره و برای اندازه گیری مقادیرش باید چیکار کنی.
      یکی از بروبچه های تیم ملی!(arvinfx) شب و روزش با باطری هست. از اون هم بپرسی بد نیست. اطلاعات خیلی خوبی داره(تو انجمن منبع تغذیه زیاد میچرخه :mrgreen: )

موفق باشید

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

مثلا اگر باتری 12 ولت باشه و جریان دهی اون هم 5 امپر دقیقا بگو چیکار کنم :surprised: :surprised: :surprised:
        راستی یک سوال می گی وقتی باتری خالی باشه هم ولتاژ 12 هست مثلا اگر ما بخواهیم یک باتری را از زیر بار برداریم 12 دوباره ولت میده و اینطور کار خراب می شه چون با اینکه باتری خالی هست ولی 12 ولت خروجی داره و باطری توسط آیسی پر نشان داده میشه

دیدگاه

سلام بابا یکی کمک کنه
          باتری که قرار نیست همیشه زیر یک بار باشه که من بیام ولتاژ اون رو اندازه بگیرم
          مثلا اگر باتری ضعیف رو به یک ال ای دی وصل کنم ولتاژش دو ولت کاهش می یابه
          اگر به یک موتور دی سی وصل کنم ممکنه تا 6 یا 7 ولت کاهش بیابه
          این یعنی یک تناقض فلسفی
          دوستان جون هرکی دوست دارین کمک کنید نیاز دارم
          oo: oo: oo: oo: oo:

دیدگاه

سلام
            یه باطری پر امپرش رو اندازه بگیرید بعد باطری رو یکمی خالی کنید بعد دوباره امپرش رو اندازه بگیرید بعد ببیتید امپرش تغییر میکنه یا نه اگر تغییر کرد ضربد یه عدد کنید که مقدار باطری بشه
            فقط یه نظر بود تا حالا تست نکردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X