اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه های هنگ کردن میکرو؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه های هنگ کردن میکرو؟!

سلام

یه چند وقته تو فکر اینم که چه طور میشه به طور عمدی کاری کرد که CPU هنگ کنه!

البته کاری به کاربردش ندارم ، ولی دونستنش خالی از لطف نیست.

ممنون

پاسخ : راه های هنگ کردن میکرو؟!

با سلام
    القا نویز به نحوه های گوناگون.

برای بردهای دیگر برای آزمون دوام:

1- یک کنتاکتور سه فاز آمپر بالا را در فاصله نزدیک به برد میکرو ، قطع و صل کنید-با درایو رله ای.( بدون بار )
    2- آنتن فرستنده با قدرت 20 وات به بالا در فرکانسهای رایج ، در فاصله نزدیک میکرو،
    3- با عدسی نور آفتاب یا لیزر را به روی میکرو متمرکز کنید!
    4- یک سلف بزرگ با هسته C و اتصال به برق شهری، برد شامل میکرو بین دو فک C قرار داده شود.( هسته در اندازه 20 سانتی متر )
    5- از انشعاب برق ورودی به میکرو برای روشن و خاموش نمودن موتور 1 کیلووات به بالا استفاده کنید.
    6- کمی دوده صنعتی در فضای اطراف برد پخش کنید.
    7- رطوبت در حد شبنم در محیط ایجاد کنید.
    8- یک بمب الکترومغناطیسی کوچک در اطراف برد منفجر کنید!
    9- یک سلف بزرگ در فرکانس منابع سویچینگ به همان شکل ردیف 4
    10-.....

برای میکرویی که خودتان برنامه نویسی می کنید:

ورود به هر لوپ بی پایان...

با سپاس
    گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام
      بمب الکترومغناطیسی چه طوری کار میکنه ؟

دیدگاه

به نظر شما به جز لوپ نمیشه کاری کرد که با یک سری محاسبات میکرو هنگ کنه؟!

مثلا یک عدد تقسیم بر صفر یا یه چیزی تو این مایه ها.

دیدگاه

با سلام
          به نظر من اول وقفه سراسری رو غیر فعال کنید بعد میکرو رو ببرید به مد power-down ، مثل یک کردن بیت PD توی 8051!

دیدگاه

با سلام

به نظر می رسد اگر توصیف دقیقتری از هدف کار را ارایه فرمایید، جواب بهتری بتوان یافت، با اینحال:

- خواندن کد برنامه از جایی که به طور فیزیکی وجود ندارد( خارج از محدوده فلش )
            - نوشتن در قسمتی از آدرس RAM که وجود ندارد.
            - غیر فعال نمودن هر پریفرال و نوشتن لوپ انتظار برای واکنش آن پریفرال(مثلا تایمر یا سریال را غیر فعال کنید و منتظر دریافت اینتراپت آن باشید.)
            -
            و اما چند حدس:

برای الزام مشتری برای پرداخت اقساط فروش محصول:
            - تایمر و ساعت و تنظیم برنامه برای توقف در 3 ماه آینده و درخواست رمز که مشتری ناچار به تماس و مذاکره باشد.

برای حفاظت محصول از کپی:
            یک قطعه با شماره آی دی اختصاصی درونی، باید روی برد باشد و برنامه هر میکرو با آن عدد به صورت اختصاصی پروگرام شود و ...
            این قطعات در محصولات DALLAS-MAXIM وجود دارند.

با سپاس
            گشتی در لاله زار
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری

سلام دوستان
              میکرو را منتظر ورودی یک داده بذاریم در حالی هیچ موقع ورودی بهش نرسه

دیدگاه

با درود . . .
                من خودم قدیما برای اینکه مطمئن شم که مشتری حتما پول کار رو میده! یه تایمر که مثلا در برنامه ازش استفاده شده رو تو زیر برنامش مینوشتم که مثلا به یه متغیری در هر بار سر ریز یکی اضافه کنه و توی ایپرام هم ذخیره بشه! بعد با یه سری محاسبات ساده ی کاری میکردم که برنامه فقط برای 36 ساعت کار کنه و مثلا بعد از 36 ساعت برنامه وارد یه حلقه میشد و مثلا روی ال سی دی نوشته میشد که دستگاه باید رجیستر بشه!!!
                اگر قبل از اون پول رو میداد که هیچ! یه سر بهش میزدم و با یه کلیدی که خودم طراحی کرده بودم(فقط یه کد رو به یکی از پورت ها اعمال میکرد) مثلا رجیسترش میکردم. و اگر هم پول رو نمیداد که دیگه پس از نصب با این کار مجبور میشد بده!
                در کل تمام اون راه هایی که جناب solsal فرمودند عملی هست (بغیر از بمب الکترومغناطیس! :mrgreen
                میتونی به راحتی هم امتحان کنی!

[hr]
                پی نوشت:
                چیه سید! نکنه برا تابلوهات میخوای!!!!!!! :mrgreen:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری

تو youtube یه سرچی در مورد avr و تقسیم بر صفر کنید.نتایجش خیلی خیلی جالبه!!!
                  میکرو از وسط سوراخ میشد... به نظرم ساختگی ولی دیدنش خیلی جالبه
                  [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

یه روش هم دیدمم میکرو هنگ میکنه
                    یه متغیر string*1
                    توش بیشتر از یه کاراکتر بریزی اکثرا هنگ میکنه !!
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام ...
                      یک روشی هم که من تا حالا 10 دفعه برام پیش اومده اینه که کریستال داخلی رو اشتباه انتخاب کنی ...
                      هر موقعه این اتفاق افتاده دیگه قابلیت کد دادن به میکرو از بین میره و فقط قابل خوندن میشه ...
                      طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

استفاده از دستور getchar در حالت بدون اینتراپت ،و بر روی پایه RX میکرو اطلاعاتی وجود نداشته باشه
                        تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                          تو youtube یه سرچی در مورد avr و تقسیم بر صفر کنید.نتایجش خیلی خیلی جالبه!!!
                          میکرو از وسط سوراخ میشد... به نظرم ساختگی ولی دیدنش خیلی جالبه
                          سلام. منم این فیلمو دیدم به نظر شما میتونه همچین اتفاقی بیفته ؟
                          کسی تا حالا امتحان کرده؟

دیدگاه

ببخشید خواستم ببینم اون مشکلی که چند تایپک بالا تر گفتم راه حلی داره ؟
                            طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan18s
                              ببخشید خواستم ببینم اون مشکلی که چند تایپک بالا تر گفتم راه حلی داره ؟
                              نوشته اصلی توسط sasan18s
                              سلام ...
                              یک روشی هم که من تا حالا 10 دفعه برام پیش اومده اینه که کریستال داخلی رو اشتباه انتخاب کنی ...
                              هر موقعه این اتفاق افتاده دیگه قابلیت کد دادن به میکرو از بین میره و فقط قابل خوندن میشه ...
                              منظورتون از "کریستال داخلی رو اشتباه انتخاب کنی " چیه ؟ اوسیلاتور تا وقتی که داخلی باشه مشکلی از جهت اون برای پروگرام کردن میکرو به وجود نمیاد.

و اینکه منظورتون از کد دادن همون پروگرام کردنه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X