اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه ثانیه شمار به زبان بیسیک(بسکام)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه ثانیه شمار به زبان بیسیک(بسکام)

حدسم درست بود!!! :biggrin:

اون بر میگرده به قضایای نمایش و جلوگیری از نمایش دری وری.
    ال سی دی کلا طوری هستش که تا بهش نگی مقدار ماترس هاش رو عوض نمیکنه و مثل لچ عمل میکنه.
    زمانی که شما روی ال سیدی یه عدد رو که دائما" در حال تغییر هست نشون میدی وقتی که اون عدد به بالاترین حد خودش رسید(مثلا 200) دوباره 1 رقمی میشه!(0 - 1 - 2 ...) و تا بره بالا!
    خب این یه چیز عادی به نظر میرسه و ما انتظار داریم که دقیقا همون رو نشونمون بده. منتها اینجا اون قضیه خاصیت ال سی دی که اول گفتم پیش میاد و باعث میشه که اون دو تا صفر مثلا عدد 200 پاک نشه و جلوی عددت تا زمانی که دوباره به اون حد برسه باقی بمونه.
    راه ساده رفع این مشکل دستور CLS خودمون هست که کل صفحه رو پاک میکنه و شما دوباره مقدار دلخواه رو نمایش میدی. اما اینجا یه مشکلی هست!!!
    زمانی که شما داری یه کار درست و حسابی رو انجام میدی و قراره یه مقدار دائما روی ال سیدی نشون داده بشه دستور CLS روی صفحه یه لرزش ایجاد میکنه و زیاد قشنگ به چشم نمیاد.
    اما گذاشتن اون 2 یا 3 تا اسپیس خالی باعث میشه شما از شر دستور CLS راحت بشید!

در کل برای کار شما قرار دادن یک اسپیس کافی بود. منتها عمدا گرفتم بیشترش کردم ببینم دقت میکنی توش یا نه

حله!!!؟؟؟ :biggrin:
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

ببینید
      جلوی استاد باعث شرمندگیه ولی با اجازه استاد نصیری
      شما lcd رو وایت برد در نظر بگیرید برای پاک کردن وایت برد چند تا دستور دارین
      cls
      یا همون دستور اقا وحید شما وقتی یه چیزی روی نمایش گر میفرستین نمایش گر مکان هایی رو که شما مورد تغیر قرار دادین رو پاک کرده و کارکتر جدید رو میفرسته ولی اگه اون یکی مکان ها رو پاک نکنید در اثر نویز اطلا عات عجق وجقی میاد که ......
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط به یاد استاد اقا زاده --- حامد رحیمی
        جلوی استاد باعث شرمندگیه ولی با اجازه استاد نصیری
        oo:
        =))
        استاد!!!!!!!!!!!!!!

=))
        مگه پام نرسه اردبیل!!!!!!! :mrgreen:

نوشته اصلی توسط به یاد استاد اقا زاده --- حامد رحیمی
        در اثر نویز اطلا عات عجق وجقی میاد که ......
        آخه فدات شم! به نویز ربطی نداره :biggrin:
        آخرین اطلاعات رو تو اون خونه نگه داشته و باعث میشه ترکیب بندی عددی عجیب به نظر برسه!
        در کل برای جلوگیری از استفاده CLS هستش!

بزارید با یه مثال توضیح بدم:
        برنامه لینک زیر رو بگیرید و اجرا کنید و بگذارید تا آخر بشماره. بعد از 2 یا 3 دور منظور من رو خواهید فهمید
        اونوقت همون فاصله ها رو بعد از دستور نوشتن ال سیدی بگذارید. خودتون تا تهش میفهمید چی به چیه
        http://s1.picofile.com/file/7216891933/test.rar.html

با سپاس
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

چجوریاست من توی سیمولاتور که اجرا میکنم فقط secend=0 lنمایش میده و تغییر نمیکنه ولی برنامه تست را که گذاشتید جواب میده؟!
          www.3ax.in

دیدگاه

اگر منظورت سیمولاتور خود بسکامه که ول معطله!!!
            بهتره کلا دیگه از این به بعد بیخیالش بشی و بری سراغ پروتئوس.
            اگر هم میخوای بدونی چرا تو هنگه، در بالاترین خط دستوراتت و قبل از معرفی چیپ دستور sim$ رو اضافه کن.

بدرود . . .

دیدگاه

اره اینو قبول دارم ولی صبح نتونستم جمله ای مناسب برای اون پیدا کنم پای نویزو وسط کشیدم !!
              برای رفع نویز که معمولا کل lcd قاطی میشه دستور
              initlcd
              باعث کانفیگ دوباره lcd و پاک شدن کل صفحه میشه
              تنها راه رفع نویز روی نمایش گر این دستوره
              یادتون باشه بعد این دستور باید مکان نما رو تنظیم کنید
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

حساس ترین پایه های داخل ال سیدی که مستعد نویز هستند D4 الی D7 هستند، که در صورتی که پول پ بشوند دیگه مشکلی نیست. البته من خودم تاحالا نه اینکار رو کردم و نه دیدم کسی انجام بده! و تا حالا هم مشکلی نداشتم.
                پایه های آزاد ال سیدی (D0 to D3 ) هم بهتره به امون خدا ول نباشن و زمین بشن.(این یکی هم تاحالا انجام ندادم!)

بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X