اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

stk500

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

stk500

من تو کد ویژن وقتی پروگرم کردن atmega16 رو میخوام اننجام بدم این error رو میده
    stk500/avrisp communication error,please check the following:
    -the stk500/avrisp power supply is on.
    -the programmer type is correctly set in the settings/programmer menu.
    -the com port is correctly set in the settings/programmer menu.
    -the sck frequency is not too high(som avr chips come from the factory with the cksel fuses set to use the internal 1mhz oscillator)
    کسی میتونه کمکم کنه که مشکل از کجاست و چیکار باید انجام بدم؟
    صبح تا شب حرص چه میزنی سرمایه تو از این جهان یک کفن است که آن را هم به گمانم ببری یا نبری

پاسخ : stk500

اشکالات زیادی می تونه باشه!!!
    مثلا نصب نبودن درایور پرگرامر
    خراب بودن میکرو
    و . . .

دیدگاه

سلام برای من هم در کد ویژن هنگامی میخوام پروگرام کنم این ارور را نشون میدهد:
      chick signature mismatch
      read : Byte0=0X1E Byte1=0X94 Byte2=0X03
      must be : Byte0=0X1E Byte1=0X95 Byte2=0X02
      check the sck frequency is not too high(som avr chips come from the factory with the cksel fuses set to use the internal 1mhz oscillator
      ,و این ارور را هنگامی که این کد جدید را پروگرام میکنم نشان میدهد برای بقیه کد ها به راحتی پروگرام میشود و میکرو رو هم چک کردم کار میکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ذهاب نمایش پست ها
        سلام برای من هم در کد ویژن هنگامی میخوام پروگرام کنم این ارور را نشون میدهد:
        chick signature mismatch
        read : Byte0=0X1E Byte1=0X94 Byte2=0X03
        must be : Byte0=0X1E Byte1=0X95 Byte2=0X02
        check the sck frequency is not too high(som avr chips come from the factory with the cksel fuses set to use the internal 1mhz oscillator
        ,و این ارور را هنگامی که این کد جدید را پروگرام میکنم نشان میدهد برای بقیه کد ها به راحتی پروگرام میشود و میکرو رو هم چک کردم کار میکند.
        با درود

بررسی کنید فرکانس sck خیلی زیاد نباشد (تراشه های avr از کارخانه با فیوزهای cksel برای استفاده از نوسان ساز داخلی 1 مگاهرتز تنظیم شده اند.

مربوط به فیوز بیت و فرکانس کاری هست
        جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۲:۵۷ ۱۴۰۰/۱۰/۰۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X