سلام دوستان. من یه فایل هگز دارم که باید داخل یه میکرو اتمگا32 بریزم. واسه همین رفتم و یه پروگرامر stk500 خریدم و نرم افزار avr studio رو هم نصب کردم ولی از اونجایی که سررشته زیادی در الکترونیک ندارم نمیدونم چطور باید این کارو انجام بدم. گزینه های زیادی در قسمت پروگرام ای وی آر هست که نمیدونم کدوم رو باید تغییر بدمو کدوم رو دست نزنم. امکانش هست که دوستان راهنمایی کنند؟ ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در پروگرام کردن atmega32 در avrstudio
Collapse
X
-
پاسخ : کمک در پروگرام کردن atmega32 در avrstudio
با سلام
اول این که اون پروگرمر ای که خریدید حتما یه راهنما داره به اون مراجعه کردید ؟
دوم اینکه از کدوم ورژن avr studio استفاده میکنید ؟
سوم اینکه شما تونستید پروگرمر رو به نرم افزار بشناسونید ؟
چهارم اینکه اگه میخوایید میکروتون به قول معروف به کما نره اگه واقعا برای اولین بار هست که یخواهید میکرو رو پروگرام کنید دست به هیچی نزنید و فعلا پرگرامر رو از میکرون جدا کنید.
-
پاسخ : کمک در پروگرام کردن atmega32 در avrstudio
ببخشید که دیر جواب میدم به کل فراموش کرده بودم این تاپیک رو !
اول از همه قبل از پروگرام کردن فیوز بیت ها اون ها رو بخونید تا وضعیت قبلیشون مشخص بشه
بعد از اون ببنید برای نوع اوسیلاتوری که انتخاب کردید باید cksel ها رو به چه صورت تنظیم کنید
بعد اگر یه زمانی خواستید واچ داگ به صورت سخت افزاری فعال بشه البته اگه میکرو این امکان رو داشت باید فیوز بیت wdton رو فعال کنید
بعد اگر خواستید از پایه های رابط jtag به عنوان i/o استفاده کنید فیوز بیت jtagen رو غیر فعال کنید
بعد اگر خواستید از کریستال خارجی با خازن داخلی استفاده کنید فیوز بیت ckopt رو فعال کنید
تمام این ها داخل دیتا شیت گفته شده که مثلا برای فرکانس 8 مگ cksel چجوری باید تنظیم بشند ، البته پروگرامر AVR STUDIO 4احتمالا(احتمالا چون به شخصه از AVR DUDE GUI برای پروگرام کردن استفاده میکنم ) خودش به صورت تیتر وار این ها رو مشخص کرده و فقز باید اون ها رو انتخاب کنبد فقط مراقب باشید که دقیقا دارید چی رو انتخاب میکنید و فیوز بیت ها رو اشتباهی پروگرام نکیند که تاوان سختی داره!
دیدگاه
دیدگاه