اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

USB AVR Programmer + قابلیت ساپورت در Bascom & Codevision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

USB AVR Programmer + قابلیت ساپورت در Bascom & Codevision

سلام دوستان
    این دو لینکی که می گذارم دو تا پروژه مجزا هستند . پروگرمر USB با قابلیت ساپورت در کامپایلرهای معروف .
    من اولیش را ساختم کاملا صحیح کار میکنه ولی سرعتش خیلی خیلی کمه و من ترجیح میدم از USBAsp استفاده کنم .
    http://pinokio3000.narod.ru/my_designs/AVR910_USB_Programmer_eng.htm
    http://www.nmj.sakura.ne.jp/suz-avr/usb910-0.6.zip
    موفق باشید .
    If everything seems under control, you're just not going fast enough
    Mario Andretti

پاسخ : USB AVR Programmer + قابلیت ساپورت در Bascom & Codevision

سلام دوستان
    پروگرمر فوق با هزینه ساخت حدود 2 هزار تومان در بازار به قیمت 23 هزار تومان بفروش میرسه . :eek:
    Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamansouri
      سلام دوستان
      پروگرمر فوق با هزینه ساخت حدود 2 هزار تومان در بازار به قیمت 23 هزار تومان بفروش میرسه . :eek:
      منصوری جان تعجبی نداره برادر

اینجا ایرانه ! ایــــــــــــــران !!!
      از ماست که بر ماست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری
        سلام دوستان
        نه ، جدا دلیلش چیه ؟ کشورهای دیگه مگه چه قیمتی می فروشند ؟ ...یعنی دلیل خاصی نداره ، فقط چون ایرانـــــه.!
        می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
        پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
        (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کریم

منصوری جان تعجبی نداره برادر

اینجا ایرانه ! ایــــــــــــــران !!!
          با سلام
          کاشکی شما یه مقدا این استدلالآ‌تون رو یه توضیحی میآ‌دادید که چرا چون ایرانه گرونه؟
          با تشکر فراوان

-- قیمت پروگرمر در کشورهای دیگر با یه سرچ کوچیک توی اینترنت مشخص میآ‌شه.
          من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

منظور من اینه که این یه پروگرامر سورس بازه که بصورت تجاری داره تو بازار فروخته میشه ! حتی بعضی ها اون about برنامه رو با ریسورس هکر بنام خودشون تغییر می دهند !

البته دیگه نیازی به ریسورس هکر هم نیستش چون آقای منصوری سورسش رو هم منتشر کرده و کار رو راحت تر کرده !

تازه پروگرامری که به قول خود آقای منصوری با 2 هزار تومن میشه ساخت !

من در مورد گرون بودن یا نبودنش بحثی ندارم ، یوزرهای مطلع هیچ وقت برای این جور پروگرامرها 23 تومن نمیدند !

از ماست که بر ماست !

دیدگاه

این پروگرامر PCB نداره.

چرا گرون بودنش که واقعا گرونه اگه هم بخواهیم امضای من با این کارا( یه میکرو میاد تو کار قیمت اجناس الکترونیکی از 20 تومن به بالا شروع بشه ) تحقق پیدا کنه که ......
              Difficult But possible
              به امید ایرانی آباد.
              http://art-net.ir

دیدگاه

آیا این پروگرامر تو بسکام ساپورت میشه . اگه میشه تو قسمت تنظیمات پروگرمر باید رو چه گذینه ایی تنظیم بشه . کسی تست کرده .

ممنون
                مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط segmex
                  آیا این پروگرامر تو بسکام ساپورت میشه . اگه میشه تو قسمت تنظیمات پروگرمر باید رو چه گذینه ایی تنظیم بشه . کسی تست کرده .

ممنون
                  سلام
                  من بیسکام کار نکردم ولی اگر از avr910 پشتیبانی کنه از این مدل هم میشه استفاده کرد.
                  موفق باشید.
                  Mario Andretti

دیدگاه

سلام ....................

پروگرمر NUS112 مدلیه که در محیط بسکام و AVR studio خیلی خوب جواب میده . اگه خواستید میتونید از اون استفاده کنید . USB هست قیمتشم 25000 تومنه . موفق باشید .
                    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

همش که تو جیب سازنده نمیره 20% فروشنده برمیداره بعد جعبه داره بسته بندی داره و کلی چیزای دیگه
                      اگه اون گرون فروشه tnm رو چی میگید که در کل 10 تا 15 تومن در میاد میده 100 تا 180 هزار تومان
                      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

TNM طراحی خودش رو داره میفروشه نه یه پروگرامر سورس باز رو !
                        از ماست که بر ماست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                          سلام ....................

پروگرمر NUS112 مدلیه که در محیط بسکام و AVR studio خیلی خوب جواب میده . اگه خواستید میتونید از اون استفاده کنید . USB هست قیمتشم 25000 تومنه . موفق باشید .
                          من اینو خریدم - خیلی خوبه - سرعتش عالیه
                          اینم سایتش : ....
                          میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری
                            سلام دوستان
                            این دو لینکی که می گذارم دو تا پروژه مجزا هستند . پروگرمر USB با قابلیت ساپورت در کامپایلرهای معروف .
                            من اولیش را ساختم کاملا صحیح کار میکنه ولی سرعتش خیلی خیلی کمه و من ترجیح میدم از USBAsp استفاده کنم .
                            http://pinokio3000.narod.ru/my_designs/AVR910_USB_Programmer_eng.htm
                            http://www.nmj.sakura.ne.jp/suz-avr/usb910-0.6.zip
                            موفق باشید .
                            دوتا لینک خرابه ---- لطفا دوباره بگذارید .
                            دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

اگه لینکش سالم بود جای تعجب داشت!

لینک مال 5 سال پیشه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...