اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک: کنتر نور توسط pwm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک: کنتر نور توسط pwm

یه سوال دیگه من سه ردیف ال ای دی دارم
    این سه ردیف ال ای دی یکیشو وصل کردم به OC1Aو یکی دیگشو وصل کردم بهOC1B
    حالا ردیف سوم رو باید به کجای میکرو وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان در یک فیلم کوتاه در یوتیوب دیدم که شخصی با آی سی PIC16F84A پنجاه تا ال ای دی رو طوری کنترل کرده بود که اول اولی بعد دومی و بعد سومی و به ترتیب تا آخر میرفت میخواستم ببینم چطوری میشه اینکار رو کرد؟ برنامه اش رو از کجا میتونم تهیه کنم ترجیحا برای صد ال ای دی میخوام. که به همین صورت روشن و خاموش شوند مثل اینکه یک ال ای دی در طول یک مسیر حرکت میکنه اگه میخواهین ببیند که منظورم رو از این مدل روشن شدن متوجه نشدین تو نت دو کلمه LED Chaser رو سرچ کنید. با تشکر از همه دوستان.
      در ضمن اگه لازم میدونید فیلم رو سیو کرده و براتون پلود کنم.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام من فیلم رو تو یوتوپ دیدم کار سختی نیس
        چارش یه atmega8 هست
        من کلیت برنامه رو می گم برنامشو خودت بنویس
        اول بیا یه آرایه تعریف کن و به ترتیب مقادیر داخل اون رو یکی شیفت بده یعنی اول یکمی 1 باشه بعد دومی
        char str[5] ={1,10,100,1000,10000,} \1
        خوب حالا میای همون طور که دیدی پنج ردیف به طور عمود و 10 ردیف از بقل به میکرو وصل می کنی حالا میای همه 10 ردیف بقل رو یک می کنی به جز ردیف اول که صفر می شه و به طور عمود هم این آرایه رو رو پرت پیاده بکن وقتی ردیف اول تموم شد ردیف بعد اینم یک مثال برا 8*5
        porta از بقل
        portb به صورت عمودی

char str1[8] ={1,10,100,1000,10000,100000,100000,10000000} \\1
        char str[5] ={1,10,100,1000,10000,} \\1
        char o
        char p
        char x
        char y
        char m
        for(m=0;m<=8;m++)//1
        {
        [p=str1[m
        porta=p
        for(x=0;x<=5;x++)\\1
        {
        [y=str[x
        portb=y
        }}

دیدگاه

سلام و با تشکر از دوست عزیزم ولی من برنامه نویسی یاد ندارم البته میخوام یاد بگیرم و نقشه مدار رو هم ندارم میشه مدار و برنامه اش رو برام بذارین؟
          البته من نمیدونم شما تو یوتیوب کدوم کلیپ رو دیدین چون من یادم رفته بود منبع رو بذارم ولی منظور من کلیپ زیره: عکسها و خود فیلم رو پلود کردم.

اینم کل کلیپ:
          http://www.4shared.com/get/oM_3N2JA/I_control_50_LED_with_one_butt.html
          من شماتیک مدار و برنامه شو میخوام با تشکر

دیدگاه

با سلام
            من فک می کنم قبلا شما رو داخل قسمت چاپPCB تو این سایت دیده بودم و با هم راجع به کاغذ زرد چند تا پیام خصوصی داشتیم
            باشه من این پروژه رو برات می فرستم البته اگر دوستان قبل از من نفرستن

دیدگاه

با درود . . .
              نوشته اصلی توسط ms2000
              سلام دوستان در یک فیلم کوتاه در یوتیوب دیدم که شخصی با آی سی PIC16F84A پنجاه تا ال ای دی رو طوری کنترل کرده بود که اول اولی بعد دومی و بعد سومی و به ترتیب تا آخر میرفت میخواستم ببینم چطوری میشه اینکار رو کرد؟ برنامه اش رو از کجا میتونم تهیه کنم ترجیحا برای صد ال ای دی میخوام. که به همین صورت روشن و خاموش شوند مثل اینکه یک ال ای دی در طول یک مسیر حرکت میکنه اگه میخواهین ببیند که منظورم رو از این مدل روشن شدن متوجه نشدین تو نت دو کلمه LED Chaser رو سرچ کنید. با تشکر از همه دوستان.
              در ضمن اگه لازم میدونید فیلم رو سیو کرده و براتون پلود کنم.
              داش مسعود گل چطوره :biggrin:
              تو هنوز برنامه نویسی رو شروع نکردی حاجی :mrgreen:
              این کاری که راجع بهش پرسیدی خیلی راحته. بطور مثال این تابلو روان ها رو دیدی که از در و دیوار آویزونه؟
              برای یه همچین کاری راحت میشه با یه مگا 8 و چند تا ترانزیستور و یا فوقش بافر بالای 100 تا رو راه انداخت.
              دوستمون آقای mmh1 قبول زحمت کردند و گفتند انجامش میدن. اگر خواستی منم پایه هستم

موفق باشی

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

سلام با تشکر از دوستان واقعا ممنونم ازتون.
                غیر از برنامه اش خب نقشه مدار چی؟ بعد میتونم بجای 50 تا ال ای دی بکنمش 70 تا یا بیشتر؟
                وحید جان از کجا شروع کنم خیلی علاقمندم. موفق باشین

دیدگاه

سلام
                  فک کنم اگر می خوای شروع کنی بسکام برات بهتر باشه هم ساده هست هم بهتر
                  من خودم با سی کار می کنم ولی خیلی پشیمون هستم چون بیشتر پروژه ها با بسکام هست چون کلا ما خیلی راحت طلبیم
                  خب از بحث اصلی خارج نشیم (که البته شدیم این قسمت مال pwmهست) برنامه و فایل پروتئوس اون آماده هست که می تونی دانلود کنی البته برنامه با c هست و با اون چیزی که تو پست بالا گفتم یک کم فرق می کنه البته اگر بخوای تو عمل ببندی بازم باید یک آی سی درایور اضافه کنی راستی نحوه عملکرد اون رو تو پروتئوس حتمی ببین
                  برای لود کردن تو پروتیوس اول دو بار رو آی سی کلیک کن وقتی پنجره تنظیمات باز شد فایل hex رو که دانلود کردی روش کلیک کن و دکمه ok و play رو بزن :wow: :wow: :wow: :wow:
                  http://newdamghan1.persiangig.com/other/50led/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
                    سلام
                    فک کنم اگر می خوای شروع کنی بسکام برات بهتر باشه هم ساده هست هم بهتر
                    من خودم با سی کار می کنم ولی خیلی پشیمون هستم چون بیشتر پروژه ها با بسکام هست چون کلا ما خیلی راحت طلبیم
                    خب از بحث اصلی خارج نشیم (که البته شدیم این قسمت مال pwmهست) برنامه و فایل پروتئوس اون آماده هست که می تونی دانلود کنی البته برنامه با c هست و با اون چیزی که تو پست بالا گفتم یک کم فرق می کنه البته اگر بخوای تو عمل ببندی بازم باید یک آی سی درایور اضافه کنی راستی نحوه عملکرد اون رو تو پروتئوس حتمی ببین
                    برای لود کردن تو پروتیوس اول دو بار رو آی سی کلیک کن وقتی پنجره تنظیمات باز شد فایل hex رو که دانلود کردی روش کلیک کن و دکمه ok و play رو بزن :wow: :wow: :wow: :wow:
                    http://newdamghan1.persiangig.com/other/50led/
                    سلام دوست عزیز تشکر میکنم ازت
                    ولی اون مثلث های که با شماره های U نام گذاری شدن چیه؟ دوم اینکه یک دور این کار رو انجام میده میخوام تکرار بشه و منبع تغذیه آی سی به کجا وصله و چند ولته؟ برای بستن مدار بیشتر توضیح میدی؟ ممنون
                    خب من این یکم تحقیق کردم ظاهرا میشه بجای U از 7404 استفاده کرد اگه اینطوره بجای همه U ها یک 7404 بذارم؟؟؟یا برای هر کدوم یکی؟
                    در ضمن وقتی که Play رو میزنم LED های ردیف اول به ترتیب روشن میشن بعد میاد آخرین LED ردیف دوم روشن میشه و باز برمیگرده از اول ردیف دوم شروع میکنه به به ترتیب روشن شدن و تا آخر همین اشکال موجوده.
                    پس تا حالا دو تا مشکل داشت و دو سوال داشتم
                    مشکل اول این کار تو یک حلقه نیست اگه هست درست انجام نمیشه
                    مشکل دوم بعد روشن شدن هر ردیف ابتدا ال ای دی آخر ردیف بعدی روشن میشه و بعد از اول ردیف شروع میکنه به روشن شدن
                    سوالهامم یکی در مورد U هاست که ظاهرا نات گیته که باید بجاش چی بذارم؟ و منبع تغذیه آی سی چند ولت به به کجا وصل میشه؟
                    ممنون

دیدگاه

سلام
                      اول یه چیزی بگم بهتره این بحث در یک جای دیگه دنبال بشه حالا یا از طریق پیام خصوصی و یا در تاپیک جدیدی که باز می کنی چون ممکن برای انجام بحث بی ربط با موضوع تاپیک بهمون گیر بدن
                      دوم این که من خودم این مدار رو رو پروتئوسم آزمایش کردم هیچ کدوم از این مشکلاتی رو که می گی نداره انشا الله اگر فیلمش رو هم بخوای برات می زارم تا ببینی به هر حال خیلی عجیب هست
                      اما سوالاتت
                      ببین اون u ها گیت not هستند که اگر می خوای در عمل ببندی بگو یه جوری اون ها رو برات حذف می کنم و با برنامه نویسی همه رو برات به وجود می یارم فقط تو بحث رو از این جا به یه جای دیگه منتقل کن تا من به زودی برات این موضوعات رو حل کنم :agree: :agree: :agree:
                      راستی تو پروتئوس به آیسی ها منبع تغذیه وصل نمی شه و خود پروتئوس تغذیه اون ها رو می ده ولی در عمل پایه باید تغذیه رو وصل کنی و کلا آی سی ها با 5 ولت کار می کنند

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز
                        راستش توی این تاپیک من اون چیزی رو که می خواستم دستگیرم نشد :sad:
                        به خاطر همین رفتم سوراغ یکی از این شرکت های طراحی و ساخت پروژه های الکترونیک :read:
                        به اون ها گفتم چی میخواهم و اونا برام برنامشو نوشتن و شماتیک مدارشو هم به من دادن :wow:
                        و مبلغ 50000 هزار تومان هم پام آب خورد :eek:
                        ولی بالاخره اون چیزی رو که میخواستم گیر آوردم. :wow:

دیدگاه

اگر بجای لامپ یه مصرف کننده مقاومتی بذاریم ، و بخوام ولتاژ و جریانشو با pwm کنترل کنم ، باید چی کار کنم ؟
                          فرکانس رو جریان تاثیر داره یا تو ولتاژ ؟ دیوتی سایکل چطور ؟

دیدگاه

سلام
                            فک کنم ولتاژ با جریان (طبق رابطه اهم ) ارتباط مستقیم دارند
                            فک کنم اگر ولتاژ رو پایین بیاری (طبق رابطه اهم) جریان هم پایین بیاد
                            فک کنم اصلا با دیوتی سایکل کار نداشته باشی بهتر باشه
                            فک کنم یه نگا به کاتالوگ lm317 بندازی ضرری نداشته باشه یه مدار داره خیلییییییییییییی سادس برای کاهش ولتاژ این مسخره بازی های کار با pwm رو هم نداره :-B

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aryanaar
                              اگر بجای لامپ یه مصرف کننده مقاومتی بذاریم ، و بخوام ولتاژ و جریانشو با pwm کنترل کنم ، باید چی کار کنم ؟
                              فرکانس رو جریان تاثیر داره یا تو ولتاژ ؟ دیوتی سایکل چطور ؟
                              با تشکر از پاسخ mmh1 جان
                              من میخواهم بار ثابتی داشته باشم ( یه مقاومت 1 کیلو اهمی )
                              و حالا یه منبعی درست کنم که ، بتونم ، ولتاژ و جریان اون مقاومت رو کنترل کنم ، مثلا جریان اون رو محدود کنم که از یه حدی بالاتر نره ، و یا ولتاژ رو کنترل کنم (شبیه همین منبع تغذیه آزمایشگاه )

دیدگاه

خدا خیرت بده من هم دنبال همینی که تو می گی (البته با مقاومت های مختلف) خیلی گشتم
                                ببین یک تاپیک درست کن این موضوع رو مطرح کن من هم میام چون بحث این تاپیک درمورد ال ای دی هست و به جریان و این مسائل ربطی نداره البته سعی کن به avr مربوطش کنی چون در غیر این صورت ...
                                عاقبت کسی که تاپیک نامربوط درست می کنه در یک تالار
                                [move] [/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X