اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی سنسورهای گازهای قابل اشتعال سری MQ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی سنسورهای گازهای قابل اشتعال سری MQ

سلام
    من کاتالوگ سنسورهای سری MQ رو مطالعه کردم ولی نتونستم برای میکرو AVR تحت نرم افزار Bascom براش برنامه ای بنویسم !!!!!! لطفا کمکم کنین !!!!!

نقشه مدار راه انداز سنسور MQ هم اینجا گذاشتم :

این هم شکل ظاهری سنسور ها هست :

PDF کاتالوگ 14 سنسور سری MQ از اینجا دانلود کنید !!!! size 680kb
    اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم !!!

http://up.iranblog.com/images/21x3o6g2p5jez8tkfhz.zip

[glow=red,2,300]ممنون از همه عزیزان[/glow]

ازنظرانسان ها سگ ها موجوداتی باوفا هستند.
    و گرگ ها موجوداتی خونخوار ولی ازنظرگرگ ها سگ ها گرگ هایی خودفروخته هستند که : تن به بردگی داده اند
    ***ارنستو چه گو وارا***

پاسخ : راه اندازی سنسورهای گازهای قابل اشتعال سری MQ با میکرو AVR

آخه من نمیدونم ولتاژ خروجی سنسور سر مقاومت RL 20k اهمی چند ولت است که براش تو نرم افزار بسکام تو قسمت نمونه گیری ولتاژ توسط adc میکرو برنامش بنویسم ؟؟؟؟؟؟
    کسی نمیتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و گرگ ها موجوداتی خونخوار ولی ازنظرگرگ ها سگ ها گرگ هایی خودفروخته هستند که : تن به بردگی داده اند
    ***ارنستو چه گو وارا***

دیدگاه

[move]سلام جیگرها پس چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/move]

:agree:
      :read:
      :wow:
      :nerd:

***ارنستو چه گو وارا***

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
        من خودم چند بار اینا رو راه اندازی کردم ولی متاسفانه یه فرمول که بتونم ولتاژ رو به مقدار گاز موجود در فضا تبدیل کنم پیدا نشد، حالا بگذریم.
        در مورد راه اندازی این سنسورها و اتصال اون به ADC میکروکنترلرها شما این کارو بکن :
        اول تغذیه سنسور رو از سایر قطعات جدا کن و پایه هاشو به این ترتیب وصل کن :
        پایه های 1 و 3 که با هم از داخل اتصال کوتاه هستند رو به همراه پایه ی وسط اون ها یعنی 2 رو به VCC وصل کن.
        بعد پایه ی دیگر هیتر یعنی 5 رو به زمین اتصال بده و همچنین بین پایه ی 4 و زمین یه مقاومت 470 اهم بگذار. و سپس پایه ی 6 رو به ADC وصل کن.
        حالا با افزایش گاز موجود، مقدار ولتاژ خروجی سنسور هم میره بالا و می تونی با یه برنامه ساده ولتاژ رو از ADC بخونی و بسته به نیاز خودت با استفاده از دستورات شرط یا ... از اون اعداد به دست آمده بهره ببری.

اگر تو برنامه نویسی هم مشکل داشتین بگین تا براتون یه برنامه بزارم.
        امیدوارم چیزی رو که خواسته بودین گفته باشم.
        موفق باشید
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی سنسورهای گازهای قابل اشتع&#

سلام سوران جان
          ممنون از راهنمایی تون
          مقاومت 470 اهم جواب میده ؟؟؟ آخه تو کاتالوگ مقاومت بین 10 کیلو اهم تا 47 کیلو اهم گذاشته !!!
          من مدارشو می بندم ، اگه مشکلی داشتم باز مزاحمتون میشم
          یه سوال ؟ : ADC تا ولتاژ 5 ولت رو به دیجیتال تبدیل میکنه یا باید کمی کمتر از 5 ولت بهش ولتاژ بدیم :question:

***ارنستو چه گو وارا***

دیدگاه

از این که تونستم کمکی بکنم خوشحالم.
            من از 470 اهم استفاده کردم و تا الان تو سه تا پروژه از همین استفاده کردم و جواب داده.
            بله درسته ADC میکرو صفر تا 5 ولت رو به دیجیتال تبدیل می کنه.
            اگر بازم مشکلی تو شماتیک و برنامه نویسی بود در حد توانم در خدمتم.
            چرا ناراحتی پاتریک!
            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
            محصولات

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی سنسورهای گازهای قابل اشتعال سری MQ

سلام
              من پروژه های بسیاری با AVR به صورت عملی و صنعتی کار کرده ام
              آخرین کاری هم که کردم مربوط به همین موضوع بود
              بهترین روش اینه که با توجه به محیط سنسور خود را کالیبره کرده و از آن به صورت استاندارد TTL استفاده کنید .
              مثلا اگر این سنسور در محیط آشپزخانه است باید حساسیتش پایین باشد
              اگر در آزمایشگاه است باید بالا باشد
              در استاندارد TTL شما براحتی می توانید در ادامه مسیر ، ابتدا و یا انتهای مسیر ولتاژ و جریان را تقویت کنید
              اما در حالت آنالوگ همیشه این خطا و جود دارد که کالیبراسیون مورد نظر در هنگام تقویت بهم بریزد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arsakia
                سلام
                من پروژه های بسیاری با AVR به صورت عملی و صنعتی کار کرده ام
                آخرین کاری هم که کردم مربوط به همین موضوع بود
                بهترین روش اینه که با توجه به محیط سنسور خود را کالیبره کرده و از آن به صورت استاندارد TTL استفاده کنید .
                مثلا اگر این سنسور در محیط آشپزخانه است باید حساسیتش پایین باشد
                اگر در آزمایشگاه است باید بالا باشد
                در استاندارد TTL شما براحتی می توانید در ادامه مسیر ، ابتدا و یا انتهای مسیر ولتاژ و جریان را تقویت کنید
                اما در حالت آنالوگ همیشه این خطا و جود دارد که کالیبراسیون مورد نظر در هنگام تقویت بهم بریزد .
                عضویتتون رو تبریک میگم و امیدوارم همه بتونن استفاده کنن از اطلاعات شما و شما هم همینطور.
                میشه مدار بایاس سنسور رو بذارید؟
                با تشکر
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

دوستان من چند تا سوال در مورد راه اندازی سنسور mq131وmq136داشتم اگه میشه دوستان کمک کنند:
                  1-منظور از preheat timeتوی دیتا شیت این سنسورها چیه؟
                  2-توی دیتاشیت این سنسور مقاومتی به نام R0وجود داره که تعریف کرده مقاومت سنسور در هوای پاک.حالا من چجوری این مقاومت رو اندازه گیری کنم؟
                  اگر کسی این سنسور ها رو راه اندازی کرده و چیزی می دونه خواهشا کمک کنید. oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X