اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عکس از تراشه ی تقلبی و اصلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عکس از تراشه ی تقلبی و اصلی

سلام

یکی از دوستانم سفری به انگلستان داشت، بهم گفته بود قطعه لازم داری بهم بگو تا برات بیارم، من هم نامردی نکردم و یه گونی قطعه بهش سفارش دادم. قطعات رو از Digikey , Farnell تهیه کردیم.

یکی از قطعات، ATmega48PA هست، حالا قطعه ی اورجینال رو گذاشتم کنار قطعه ای که از بازار خودمون تهیه کردیم، تا اورجینال و تقلبی به صورت ظاهری معلوم شود.
    البته، قیمت اصلی، 2.7 یورو بود و قیمتی که در بازار داخلی تهیه کردم 1400 تومن بود.

به دلیل در دست نداشتن دوربین خوب، متاسفانه مجبور شدم با گوشی و با دوربین 3.3 مگاپیکسل عکس بگیرم.

نیاز به گفتن نیست اما تراشه ی سمت راستی اورجینال هست.

اینم یه عکس از تراشه های اصلی
    http://www.upsara.com/images/ntp6mt4sgyltwaxnrt5.jpg
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

پاسخ : عکس از تراشه ی تقلبی و اصلی

سلام. این دو که از نظر ظاهر تفاوتی ندارن به جز اینکه سمت چپی نوشته هاش کمرنگ تره که اینم نمیتونه دلیلی بر کیفیت پایین سمت چپ و بالاتر بودن کیفیت سمت راستی باشه.
    باید در عمل تست کنی ببینی فرقی دارن یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Intersil
      سلام. این دو که از نظر ظاهر تفاوتی ندارن به جز اینکه سمت چپی نوشته هاش کمرنگ تره که اینم نمیتونه دلیلی بر کیفیت پایین سمت چپ و بالاتر بودن کیفیت سمت راستی باشه.
      باید در عمل تست کنی ببینی فرقی دارن یا نه؟
      نه عزیز من

به عکس دقیق نگاه کن!
      پایه ها و سایه قسمت شکستگی پایه رو دقت کن!

البته تفاوت ظاهری زیادی دارند منتهی دوربین سه مگاپیکسل هست!

دیدگاه

با درود . . .
        شکل ظاهری که دلیل نمیشه!
        چین که نمیاد اینجور محصولات رو کپی کنه! اینا همه تحت لیسانس هستند و تنها تفاوتشون رو میشه تا حدودی در مواد سازنده چیپ بیان کرد. وگرنه ساختمون همون ساختمونه.
        مثلا مانیتورهای ال جی رو شرکت مادیران تحت لیسانس ال جی کره میزنه و من شنیدم که برای انتخاب قطعاتش خیلی وسواس به خرج میدن!!! و بیشترش رو هم خود ال جی براشون میفرسته!(شنیدم!)

درهنگام تسته که معلوم میشه کدوم میکرو مرده عمله! چه بسا اونی رو هم که برای شما از فرنگستون آوردن خود فرنگی ها از چین وارد کرده باشن! منتها جنس بهترش نسبت به ایران!!! :biggrin:

پی نوشت:
        عجب دوربین مزخرفی داره این 5800!!! خوب شد نرفتم بگیرم! :biggrin:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

سلام دایی های گلم
          اتفاقا شکل ظاهری و چاپ بسیار مهمه. مطمئن باشید سازنده درست و حسابی با کیفیت ظاهری بهتری تولید می کنه. پایه های ضد اکسید میزاره. حتی نوع پلاستیک محافظ هم در سازنده های مختلف فرق داره.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

وقتی موقع لحیم کردن پایه هاش در اومد تازه میفهمی چی خریدی
            تجربه من تو مگا8 اونم 10 تا :((
            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : عکس از تراشه ی تقلبی و اصلی

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
              با درود . . .
              شکل ظاهری که دلیل نمیشه!
              چین که نمیاد اینجور محصولات رو کپی کنه! اینا همه تحت لیسانس هستند و تنها تفاوتشون رو میشه تا حدودی در مواد سازنده چیپ بیان کرد. وگرنه ساختمون همون ساختمونه.
              مثلا مانیتورهای ال جی رو شرکت مادیران تحت لیسانس ال جی کره میزنه و من شنیدم که برای انتخاب قطعاتش خیلی وسواس به خرج میدن!!! و بیشترش رو هم خود ال جی براشون میفرسته!(شنیدم!)

درهنگام تسته که معلوم میشه کدوم میکرو مرده عمله! چه بسا اونی رو هم که برای شما از فرنگستون آوردن خود فرنگی ها از چین وارد کرده باشن! منتها جنس بهترش نسبت به ایران!!! :biggrin:

پی نوشت:
              عجب دوربین مزخرفی داره این 5800!!! خوب شد نرفتم بگیرم! :biggrin:

ای بابا داش وحید شما هم که تو برجک زدن رو استاد شدی که :mrgreen:

ولی به نظر من جنس خوب رو میشه از ظاهرش فهمید با اینکه با دوربین 3.3 گرفته شده ولی سمت راستی ظاهرش از جنس بهتری ساخته شده :nerd:
              AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

من که تا حالا بیشتر 50تا میکرو خریدم (فکر کنم) هیچ کدومشون شبیه عکس سمت چپی نبود.
                نوشته ها کاملا واضح و شفاف بود که بعد از یه مدت تو دست و پا کمرنگ تر میشدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  سلام دایی های گلم
                  اتفاقا شکل ظاهری و چاپ بسیار مهمه. مطمئن باشید سازنده درست و حسابی با کیفیت ظاهری بهتری تولید می کنه. پایه های ضد اکسید میزاره. حتی نوع پلاستیک محافظ هم در سازنده های مختلف فرق داره.
                  استاد حرف شما کاملا درسته. (منتها تو ابزارآلات مثل چار پیچ گوشتی کاملا برعکسه. مثلا چین جنس زده در حد لالیگا! ببینید فکر میکنید از تیتانیومه!!! منتها با همون پیچ اول زرتش غمسوز میشه!!!)
                  اما من هنوز هم میگم تا از طریق نرم افزاری تست نشه ایراداتش زیاد به چشم نمیاد! مثلا همین مگا 8 های توی بازار ما اکثرا تو واچداگ دقیق نیستند!!! شاید در عمل به نظر درست کار کنه ها! اما کافیه یه چند باری پشت سر هم در حین کار برق رو قطع و وصل کنید تا بفهمید چی میگم!
                  مثلا تو یه دستگاه که ساخته بودم داشت مدار مثل بچه اتمل کارشو میکرد! ما هم که همینجوری جنس رو نمیدیم به مشتری! :mrgreen: هزار جور تست باید ازش بگیریم! یکی از تست ها تست هنگ بود که واچداگ خوب جواب داد. منتها تو زمانی که تغذیه رو از دوشاخه دائم قطع و وصل کردم دیدم پرید به یه خط دیگه و نتونست ریست کنه oo:! بعد از 10 ثانیه ریست کرد و دوباره قاط زد!!!(از هر 10 تا میکرو حداقل 5 تاش این شکلیه!!! لطفا دوستان به نویز هم ربطش ندن :mrgreen: چون این کار رو عمدا" برای تست کردم و واچداگ باید عمل میکرد!!!)

نوشته اصلی توسط maziyar123
                  ای بابا داش وحید شما هم که تو برجک زدن رو استاد شدی که :mrgreen:

ولی به نظر من جنس خوب رو میشه از ظاهرش فهمید با اینکه با دوربین 3.3 گرفته شده ولی سمت راستی ظاهرش از جنس بهتری ساخته شده
                  برجک چیه داداش!
                  ما دیگه مقر رو میزنیم!!!!!
                  (از بچه های صوتی مثل نیو و خود شما و حس یاد گرفتیم دیگه!!! :mrgreen: )
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

سلام به همگی
                    نوشته اصلی توسط شازده
                    من که تا حالا بیشتر 50تا میکرو خریدم (فکر کنم) هیچ کدومشون شبیه عکس سمت چپی نبود.
                    نوشته ها کاملا واضح و شفاف بود که بعد از یه مدت تو دست و پا کمرنگ تر میشدن.
                    پس ظاهراً تجربه میکرو بازی ام چندین برابر شما است :smile:
                    عزیز ناجوانمردی هست بگم از کی خریدم..
                    ولی طرف خیلی با انصاف هست.

جنس خوب، لزوماً همه چیزش خوب است.
                    واقعاً پایه هایش بی نظیر هست.
                    ضمن این که داره داد و بیداد می کنه جنس بدنه اش فرق داره.
                    که می دونید جنس بدنه از مهم ترین عوامل ضد نویز بودن قطعه است :smile:

پی نوشت :
                    حیف که تا بهمن ماه به محل کارم نمی روم(امان از دانشجویی)، مگر نه زودتر مدار رو می ساختم و تست می کردم و نتیجه را اعلام می کردم.

دیدگاه

دوستان شرمنده یکم بی ربطه به بحث الان

اما بدنیست تفاوت جنس امریکایی با چینی رو ببینید

این دیگه ... :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X