اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن شدن 50 ال ای دی یا بیشتر بصورت پشت سر هم chaser

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن شدن 50 ال ای دی یا بیشتر بصورت پشت سر هم chaser

نوشته اصلی توسط mmh1
    سلام داداش مثل این که داش وحید توضیحات فوق العاده جامعی رو دادن ما تسلیم هستیم
    در نهایت من هم توصیه می کنم از همون بافری که گفته استفاده کنی
    ببین تو فکر هستم یه مدار آنالوگ برا این چیزی که می خوای طراحی کنم اخه کار با میکرو خیلی مسخره شده کلا اگر با avr به نتیجه ای رسیدی خبر بده انالوگ رو اگه علاقه داشتیم من بسازم
    سالاری دایی :biggrin:
    شرمنده که مجبور شدیم جفت پا بیایم تو بحث! :redface:
    کی میگه میکرو مسخره شده؟ oo:
    شاید برا یه چنین مداراتی منظورتونه؟

در کل این مدار رو میشه ارزون تر و با 4017 هم ساخت! منتها چون داش مسعود گفت میخواد بفهمه دل و روده میکرو چه شکلیه ما هم جو گیر شدیم و دل و رودشو کشیدیم بیرون براش oo:

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام دوست من واقعا ازتون ممنونم. چرا AVR میگید مسخره شده؟ و منظورتون از آنالوگ چیه؟
    راستی یک لینک دارم که یک کار جالب رو فایل پرتئوس و برنامه شو گذاشته ولی هر کار میکنم تو پرتئوس چهار تا ارور قرمز میده میشه بگین چهار کنم که جواب بده
    http://www.electronics-lab.com/projects/games/006/index.html
    سالاری داش مسعود :biggrin:
    این لینکه هم که گذاشتی ماشاءا... نه که من زبان فولم، مخم هنگ کرد!
    برا همین سریع بستمش و زدم بیرون(راستیتش سرم یه نمه درد میکنه و حال فکر کردن رو ندارم. شرمندتم به خدا. شاید فردا)

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
      سالاری دایی :biggrin:
      :این لینکه هم که گذاشتی ماشاءا... نه که من زبان فولم، مخم هنگ کرد!
      برا همین سریع بستمش و زدم بیرون(راستیتش سرم یه نمه درد میکنه و حال فکر کردن رو ندارم. شرمندتم به خدا. شاید فردا)
      سلام امیدوارم همیشه سالم باشی. لینک پریتیوسش آخر صفحشه زمان زیادی نمیبره البته هر وقت وقت داشتی عجله ای نیست ممنونم
      اینم لینک پرتئوسش:
      www.electronics-lab.com/projects/games/006/Led_Effects_Hardware.zip
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
        اون پروتئوسی که می گفتی فایل هگز نداره که برنامه رو رو آی سی پروگرام کنیم کلا این خارجی ها حالشون خوب نیس تو خودت ناراحت نکن
        منظور از آنالوگ این هست که می خوام این مدار رو با خازن و مقاومت و ... ببندم چون اینجوری خیلی حال می ده
        ببین از نظر من درست هست که با AVR میشه خیلی کارا کرد ولی به نظر من اصل الکترونیک انالوگ هست و این که ما بخوایم یه برنامه ساده یا پیچیده بنویسیم و اخر یه دستگاهی درست کنیم هیچ جالب نیس (البته این نظر شخصی من هست حالا ما رو از انجمن بیرون نکنید )
        به زودی مدار این برنامه ای رو که می خواستی به صورت آنالوگ تو تالارش می ذارم و خبرت می کنم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
          سلام
          اون پروتئوسی که می گفتی فایل هگز نداره که برنامه رو رو آی سی پروگرام کنیم کلا این خارجی ها حالشون خوب نیس تو خودت ناراحت نکن
          منظور از آنالوگ این هست که می خوام این مدار رو با خازن و مقاومت و ... ببندم چون اینجوری خیلی حال می ده
          ببین از نظر من درست هست که با AVR میشه خیلی کارا کرد ولی به نظر من اصل الکترونیک انالوگ هست و این که ما بخوایم یه برنامه ساده یا پیچیده بنویسیم و اخر یه دستگاهی درست کنیم هیچ جالب نیس (البته این نظر شخصی من هست حالا ما رو از انجمن بیرون نکنید )
          به زودی مدار این برنامه ای رو که می خواستی به صورت آنالوگ تو تالارش می ذارم و خبرت می کنم :agree:
          سلام فایلم هگزشم هست
          www.electronics-lab.com/projects/games/006/LED_effects_software.zip

خب دوست عزیز خیلی کارها و پروژه ها باید با برنامه نویسی باشه

دیدگاه

نیم ساعت تمام چند روز پیش ج.اب نوشتم و یهو دیدم سایت قاط زد و ارسال نشده!!!

خلاصش:
            1- برنامه اون سایت با اسمبلی بود
            2- در داخل فایل پروتئوسش کلیدها مشکل داشتند و اگر کلیدها رو عوض میکردید راه میفتاد.
            3- کلا برنامه چرتی بود و دری وری کار میکرد!!!

برادر داش مسعود از من میشنوی کتاب برنامه نویسی avr علی کاهه رو بگیر و بخون. بعد از یک هفته هر چشمک زنی که خواستی رو میتونی خودت بنویسی! با هر ریتمی!!!

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

نیم ساعت تمام چند روز پیش ج.اب نوشتم و یهو دیدم سایت قاط زد و ارسال نشده!!!

خلاصش:
              1- برنامه اون سایت با اسمبلی بود
              2- در داخل فایل پروتئوسش کلیدها مشکل داشتند و اگر کلیدها رو عوض میکردید راه میفتاد.
              3- کلا برنامه چرتی بود و دری وری کار میکرد!!!

برادر داش مسعود از من میشنوی کتاب برنامه نویسی avr علی کاهه رو بگیر و بخون. بعد از یک هفته هر چشمک زنی که خواستی رو میتونی خودت بنویسی! با هر ریتمی!!!

سلام وحید جان اول اینکه ممنونم که اینقدر به من و دیگران کمک میکنی.برات آرزوی سلامتی و طول عمر میکنم.
              حتما به امید خدا کتاب رو میخرم و میخونم و همچنین میرم قطعاتی که لازمه برای این مدار که برام کشیدی تهیه میکنم که ببندمشون.
              فقط برای پر کردن آی سی بدم کسی برام پر کنه یا خودم پروگرامر بخرم و پر کنم؟ اگه بهتره بخرم چی بخرم؟مارکش؟ نوع اتصالش؟
              با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام وحید جان اول اینکه ممنونم که اینقدر به من و دیگران کمک میکنی.برات آرزوی سلامتی و طول عمر میکنم.
                سالاری داش مسعود. ما هی داریم آرزو میکنیم عمرمون طولانی نشه و اونوقت دوستان میگن عمرت طولانی شه!!!!
                پس بگو کجای کار میلنگه!!!!! :mrgreen:

برای پروگرمر لازم نیست بخری. خودت راحت میتونی یکیشو با حدود 1000 تومن بسازی!

من این مدار رو سال 85 ساختم و هنوزم دارم از همین استفاده میکنم. USB هم دارم منتها با این بیشتر حال میکنم! :biggrin:

اگر یه دونه داشته باشی برات بهتره تا اینکه آیسی ببری برات پروگ کنن. چون به زور هم که شده من باید تو رو به سمت میکرو بکشونم!!! :mrgreen:
                راستی اگر خواستی قطعات بگیری یه 573 دیگه هم بگیر تا اگر خواستی برای تابلو روان 8 در 8 مدارت رو استفاده کنی، جواب بده

بدرود . . .

دیدگاه

[color=navy][b]
                  برای پروگرمر لازم نیست بخری. خودت راحت میتونی یکیشو با حدود 1000 تومن بسازی!
                  سلام واقعا ممنونم ازت. فقط این کانکتور که سمت راست کشیدی و زیرش نوشته ISP CONNECTOR این چیه؟ همون پایه های آی سی اتمله؟ یا یک واسطه؟اگه واسطه خاصیه از کجا باید بخرم و چی بگم؟راستی آی سی رو روی برد پروگرام کنم؟ منظورم اینه که اول آی سی با ال ای دی ها رو روی برد لحیم کنم بعد پروگرام کنم؟ یا برم یک آی سی بخرم و پروگرام کنم و بعد روی برد لحیم کنم؟
                  راستی اگه خواستی بعدا برام 64 ال ای دی رو به بیشتر تبدیل کنی مثلا 128 همین atmega8 جواب میده؟
                  ممنونم

دیدگاه

اگر بخوام الان برات کامل بگم چی به چیه ممکنه یوخده سردرگمت کنه. برای همینه که میگم باید یه کتاب بگیری بخونی

اگر به دیتاشیت مگا8 یه نگاه بندازی متوجه میشی که پایه هایی با نامهای MOSI - MISO - SCK - RESET بر روی میکرو وجود داره.
                    تنها کاری که لازمه انجام بدی اینه که پایه های پروگرمر رو که با همین نام هستند به میکرو اتصال بدی.
                    اون ISPCONNECTOR در حقیقت یه رابط هست! حالا یا چن تیکه سیم و یا یه فیش 6 پایه و یا پین هدر و یا ....

کلا لحیم کردن میکرو رو در این اوایل فراموش کن! چون ممکنه مشکلی پیش بیاد و یا برای جای دیگه ای بخوای استفادش کنی!(کارت بیشتر آزمایشگاهیه. پس بهتره بیخودی برای هر مداری که دوست داری تست کنی یه میکرو پیاده نشی!!!) یه سوکت 28 پایه براش بگیر و سوکت رو لحیم کن و اینم بزار روی اون.

همین مگا 8 با یه سری تکنیک های برنامه نویسی و اصول خاص تا 10 برابرش هم جواب میده!

یادت باشه برای بالا رفتن از نردبان باید پله پله بری بالا! اولین پله ها در این راه شناخت خود میکرو هستش! نه اینکه سریع بری یه پروژه باهاش بسازی!(هرچند اینم خودش راهیه :mrgreen

بدرود . . .

دیدگاه

این تاپیک نسبتا خوبه برای بعضی از موارد. منتها باید باهاش پیش بری تا بفهمی قضایا چطوره

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55160.0

بدرود . . .

دیدگاه

آقا از من می شنوی این داش وحید ول کن ~x(
                        چند تا اصول اولیه کار رو برات می نویسم امیدوارم کسی ناراحت نشه :cry2:
                        پروگرامر های دست ساخت به هیچ وجه جواب نمی دن
                        پروژه های اول هر کس به هیچ وجه جواب نمی دن
                        مدارات آنالوگ در پروتئوس به هیچ وجه جواب نمی دن
                        آی سی های بدون کریستال به هیچ وجه جواب نمی دن
                        [move] [/move]
                        توصیه می کنم برو از اول کار یه پرو گرامر خوب که احتمالا تو فروشگاه همین سایت eca هم دارن بخر یه عمر راحت زندگی بکن ولی مواظب باش چند نکته رو رعایت کنی بعد پشیمون نشی
                        اول پروگرامر باید به ویندوزت بخوره (خیییییییلی مهههههههههههههههههههم)
                        دوم اینکه باید usb باشه
                        سوم اینکه هرگز و هرگز usb asp نباشه هرگز(اسم یک شرکته)

دیدگاه

پاسخ : روشن شدن 50 ال ای دی یا بیشتر بصورت پشت سر &

نوشته اصلی توسط mmh1
                          آقا از من می شنوی این داش وحید ول کن
                          oo:
                          نوشته اصلی توسط mmh1
                          پروگرامر های دست ساخت به هیچ وجه جواب نمی دن
                          پروژه های اول هر کس به هیچ وجه جواب نمی دن
                          مدارات آنالوگ در پروتئوس به هیچ وجه جواب نمی دن
                          آی سی های بدون کریستال به هیچ وجه جواب نمی دن
                          1- پروگرمر من دست ساخته و بدون هیچ مشکلی بالای 5 ساله که کار میکنه!!! تازه اون قبلیم هم بماند!
                          بالای 10 تا هم برای دوستان ساختم که هنوز دارن استفاده میکنن!!!
                          2- لطفا جمع نبندید.(در ضمن ممنون میشم منظورتون رو از اولین پروژه ها دقیق تر بیان کنید. چون ما همگی هر روزه داریم چندین پروژه رو برای اولین بار امتحان میکنیم!
                          3- 95 درصد مدارات آنالوگ در پروتئوس جواب میدهند منتها برای کیفیت و دقت بهتر بهتره از اسپایس استفاده کنید.
                          4- منظورتون از آیسی نکنه همه آی سی هاست؟ (سی موس - تی تی ال - تقویت کننده ها - حافظه ها - dac ها - مبدل ها و ... ؟ ) . برای AVR هم پس یهو بگو اتمل با اون همه کبکبه و دبدبه ما رو مسخره خودش فرض کرده و خواسته کلاه رو سرمون بزاره!!!

نوشته اصلی توسط mmh1
                          سوم اینکه هرگز و هرگز usb asp نباشه هرگز(اسم یک شرکته)
                          عزیز دل برادر usb asp اسم یه شرکته؟؟؟؟؟!!!!!!!! oo:
                          بابا ایولا
                          دمت گرم :biggrin:
                          من در برابر این همه اطلاعات تخصصی شما حتی جرات سر برآوردن هم دیگه ندارم!

پی نوشت:
                          دوست عزیز:
                          یا راهنمایی نفرمایید و یا حداقل اگر قصد راهنمایی و کمک دارید تجربیات غلط شخص خود رو به خورد بقیه ندید

با سپاس

بدرود . . .

دیدگاه

سلام اول اینکه از هر دوی شما بسیار تشکر میکنم.واقعا ازتون ممنونم.اصلا دعوتتون میکنم بیاین مشهد هم زیارت و هم سیاحت و ...
                            دوم اینکه خب یکی میسازم اگه نشد یکی میخرم.قبول؟
                            سوم وحید جان منظور دوستمون منم که تازه دارم شروع به کار AVR میکنم که اولین پروژه ام خراب درمیاد البته همه نه ولی به احتمال زیاد من بله. :biggrin:
                            سوم من از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم چی بخرم که بهش بخوره؟ با تشکر
                            چهارم خوشحالم که دوستان با سوادی مثل شما دارم. خدا خیرتون بده :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              اصلا دعوتتون میکنم بیاین مشهد هم زیارت و هم سیاحت و ...
                              کی بیام؟؟
                              فردا خوبه :mrgreen:

این دوستمون من رو یاد یکی از دوستان خودم میندازه!
                              بگذریم.
                              همون پروگرمری که نقشه اش رو گذاشتم به همه چی میخوره. تنها کافیه مین بوردت پورت پارالل داشته باشه(db25 و یا همون پورت پرینتر)
                              1000 تومن هم بیشتر خرج نداره!

بدرود . . .

دیدگاه

کی بیام؟؟
                                فردا خوبه :mrgreen:

همون پروگرمری که نقشه اش رو گذاشتم به همه چی میخوره. تنها کافیه مین بوردت پورت پارالل داشته باشه(db25 و یا همون پورت پرینتر)
                                1000 تومن هم بیشتر خرج نداره!
                                سلام بله خوشحال میشم که هر چه زودتر بیای آماده پذیرایی هستم.
                                وحید آقا اون PGM-ON که کاتدش به پایه 4 پورت LPT وصل شده چیه؟یک LED معمولیه؟
                                در ضمن نگفتین که atmega8 رو وقتی خریدم اول پروگرام کنم بعد برد مورد نظر رو (ال ای دی های پشت سرهم) رو بسازم یا اول برد رو با تمام قطعات بسازم و روی همون برد میکرو رو پروگرام کنم؟ اگه بشه قبل از زدن برد پروگرام کنم به نظرم راحت تره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X