اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل و ارسال اطلاعات به چند میکرو به وسیله یک میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل و ارسال اطلاعات به چند میکرو به وسیله یک میکرو

با سلام

من می خوم 20 عدد میکرو Atmega16 را بوسیله یک Atmega 128 که اطالاعاتی را از روی mmc می خونه و واسه اون میکرو ها میفرسته هم کنترل کنم هم بشون بگم چه جوری کار کنند ؟ یعنی 128 من 16 ها رو مدیریت کنه .

حالا چند سوال ؟

1- از spi واسه ارسال اطلاعات استفاده کنم یا txd/rxd ؟ (کدوم بهتره و چرا)
    2- من از لچ واسه اینکه بگم الان اطلاعات واسه کدوم میکرو 16 ارسال بشه استفاده کردم . آیا این روش خوبه ؟ روش بهتری هست ؟
    3- یک مالتی پلکستر 4 به 32 وجود داره اصلا ؟ می خوام از 4 تا پایه میکرو واسه 20 به بالا خروجی استفاده کنم ؟
    4-می خوام واسه اینکه از میکرو 128 به میکرو 16 بگم چه کار کنه از مقدار دهی متغیر های داخل sram استفاده کنم ؟ این خوبه یا اصلا میشه ؟
    5-اطلاعاتی هم در باره pwm نرم افزاری می خوام ؟ (با یک مثال به زبان بسکام) خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم

ممنون . فعلا این هاست
    دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

پاسخ : کنترل و ارسال اطلاعات به چند میکرو به وسیله یک میکرو

از این موضوع تاپیک زیاده سرچ کن پیدل میشه.
    با rx و tx و پروتکل rs485
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

کسی نبود جواب بقیه سوالامو بده ؟؟؟
      دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

سوال 2 : اگه منظورتون آدرس دهی کاره درستی نیست چون همه پروتکل ها قابلیت ادرس دهی دارن اگه هم نه متوجه نمیشم واسه چی لچ گذاشتین بهتره سخت افزار رو بزارین تا بیشتر کمکتون کنم

3: 4 به 16 وجود داره که باید با یک ترانزیستور و دو تا از اونا یه دونه 5 به 32 بسازی یا از شیفت رجیستر استفاده کنی
        4: بازم متوجه نشدم واضح تر بگو
        5:با یه فور میتونی براحتی بنویسی ولی کار برد نداره

دیدگاه

ممنون از شما :

در مورد سوالم دوم می خوام واسه همون آدرس دهی پورتام استفاده کنم یعنی می خوام بگم کدوم میکرو اطلاعاتی ارسالی از میکرو master من را ببینه و دریافت کنه .
          با یک پورت میکروی مستر لچ را فعال کرده و با txو rx اطلاعاتو از لچ میگذرونم و به همون پورتا در میکرو slave میدم . هوب این روش آدرس دهی که گفتیدو می تونید بیشتر توضیح بدید ؟

جواب سوال 4 هم پیدا کردم . تو یک سایته دیگه جواب سوال یک رو سرچ کردم جواب سوال 4 هم پیدا شد.

برای سوال 2 از یک atmega8 و 4 تا 74154 برای آدرس دهی 64 LED استفاده کردم . (این روش چه طوره ؟)

حالا یک سوال دیگه ؟ چرا PWM اینقدر سرعتش پایینه ؟ راهی برای بالا بردن سرعتش نیست ؟ (از ATMEGA16 و کریستال 16 مگا استفاده میکنم و میکرو فقط این موج را میسازه و کاره دیگه ای نمی کنه .)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X