سلام
حامد جان میتونی در مورد پروتکل CAN توضیح بدی. به لحاظ بستر فیزیکی تفاوتی با RS-485 یا RS-422 نمیکنه. به طور مثال کنترل خطا در اون چه جوریه؟ فریمهای دریافتی و ارسالی به چه شکلیه؟ نحوه جمع آوری داده ها به چه شکله؟ حتما Master باید اجازه ارسال به Slave ها رو بده یا از اونها درخواست بکنه تا اونا اقدام به ارسال کنند یا اینکه اونا هم بر اساس قوانین در شرایطی می تونن به صورت خود مختار اقدام به ارسال داده بکنن یا اصلا کنترل تصادم داره یا نه؟
ممنون و موفق باشی.
ba salam va ozr khahi az in ke nemitoonam farsi type konam ,
na computeram farsi dare , na key boardam ,
agar in masale kheily bade mitoonam az in be bad faghat be zabane englisi benevisam ,
tamame honare engine can ke dar ine ke tasadom ro khodesh handle mikone ,
faghat shoma kafie ba get-can va put-can daryaft va ersal ****n ,
dar can daste shoma bi nahayat baze ,
mitoonid az tamame node ha daryaft va ersal ****d ,
lazem nist hatman master vojoud dashte bashe ,
har node ye packet roo bus mizare ,
ke shamele ID DATA RTQ ... hastesh ,
age az masa'ele sakht afzarish rad shodid va toonestid ertebat ro bargharar ****d , baghiash fogholade rahate , va be hich moshkeli bar nemikhorid ,
movafagh bashid ,
سلام من دارم رو ساختن فریم ها یCAN با VHDL کار میکنم . قسمتی از برنامه تولید کد CRC هست .آیا نرم افزار یا روشی وجود داره که بتونم از صحت کد تولید شده مطمئن شم؟ می خوام ببینم کدCRC ای که برنامه من تولید میکنه درسته یا نه
اگر یک مثال عددی از فریم داده (DATA FRAME) دارید لطفا برام بزارید تا CRC اونو با CRC برنامم مقایسه کنم :nerd: تشکر
سلام من دارم رو ساختن فریم ها یCAN با VHDL کار میکنم . قسمتی از برنامه تولید کد CRC هست .آیا نرم افزار یا روشی وجود داره که بتونم از صحت کد تولید شده مطمئن شم؟ می خوام ببینم کدCRC ای که برنامه من تولید میکنه درسته یا نه
اگر یک مثال عددی از فریم داده (DATA FRAME) دارید لطفا برام بزارید تا CRC اونو با CRC برنامم مقایسه کنم تشکر
سلام
دوست عزیز.
تو کتاب "شبکه های کامپیوتری". نویسنده: تتنباوم
فصل سوم توضیحات کاملی در مورد کدهای CRC وجود داره.
مثال صفحه 188 کتاب (ترجمه جعفر نژاد قمی)
قاب: 1101011011
مولد: 10011
پیام پس از افزودن چهار بیت صفر: 11010110110000
کد CRC : 1110
Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had
سلام از راهنماییت ممنونم jh_topgraph ولی من که نپرسیدم CRC چیه.گفتم یه تابع نوشتم که CRC-15 مربوط به فریم داده CAN رو تولید میکنه . میخوام ببینم جوابش درسته یا نه؟ دستی هم طولانی میشه چون ورودی تابع 19کمترین تا بیشترین93 است و باید مودول 2 تقسیم شه بر 16 بیت سازنده CRC!! من مطالب کتاب شبکه تننبام و انتقال داده استالینگ رو خوندم (هر دو شونم 19.5 شدم :nice و لی اونا واسه دستی حساب کردن توضیح دادن.
کسی میتونه کمک کنه؟
سلام
کسی از دوستان میتونه یک مدار ساده برای شبیه سازی در Proteus معرفی کنه که یک داده 8 بیتی به صورت موازی بگیره و تبدیل کنه به فریم داده CAN و خروجی به صورت سری روی باس CAN قرار بگیره [move]؟[/move]
دیدگاه