اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن مگا 64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرم کردن مگا 64

با سلام خدمت دوستان.
    من میخوام یه مگا 64 رو رو با پروگرامر هاتل پروگرم کنم.
    یعنی این کار رو کردم ولی با این روش:
    نحوه پروگرام کردن رو گذاستم رو زیف سوکت و بعد مگا 32 رو انتخاب کردم و پایه ها رو وصل کردم و پروگرم شد ولی نمیدونم چرا اصلا برنامم جواب نمیده؟؟
    یه برنامه چشمک زن ساده نوشتم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده؟؟
    نکته خاصی وجود داره؟؟
    در ضمن پایه های vcc و gnd رو همش وصل کردم.
    دو تا vcc و 2 تا gnd.

پاسخ : پروگرم کردن مگا 64

گمون نکنم کار کنه . چون میکرو مگا32 با مگا 64 از نظر سیستم داخلی و رجیسترهاش کلی فرق داره . توی مدار به روش isp پروگرامش کن جواب میده . برای تست هم از اوسیلاتور داخلی استفاده کن تا مطمئن بشی

دیدگاه

سلام.
      تو برنامه hattel چطور این کار رو انجام بدم؟

دیدگاه

میتونید فایل hex اونو از برنامه بگیرید و بایک پروگرامر stk200/300 که نشه اون داخل سایت فراوونه و هزینه ساختش هم در حدود 2-3 هزار تومانه اونو توی مدار به شیوه isp پروگرام کنید.

دیدگاه

اصلا نحوه پروگرام کردن 32 با 64 فرق داره اولی spi دومی uart
          تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
            oo: oo: oo:
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام.
              اگه با روش uart پروگرام میشه پس چطور پروگرام شد؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                داداش مطمئنّی ؟؟؟؟؟؟؟؟
                AV Maziton 100
                Render By Artlantis Studio
                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                  داداش مطمئنّی ؟؟؟؟؟؟؟؟
                  بله اتفاقن الانم دارم با 64 کار می کنم avr سری 64 و 128 پروگرام کردنش فرق می کنه با RX و Tx و البته پایه کلاک میکرو
                  اینکه چرا شد ،چرا نشه شما توی تعربف نوع اشتباه تعریف کردی برنامه ات کار نمی کنه ولی چه طوری پروگرام کردی !!!!!!!! من با TNM و چند مدل دیگه کار کردم همشون رو RX , TX بودن
                  تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                    بله اتفاقن الانم دارم با 64 کار می کنم avr سری 64 و 128 پروگرام کردنش فرق می کنه با RX و Tx و البته پایه کلاک میکرو
                    اینکه چرا شد ،چرا نشه شما توی تعربف نوع اشتباه تعریف کردی برنامه ات کار نمی کنه ولی چه طوری پروگرام کردی !!!!!!!! من با TNM و چند مدل دیگه کار کردم همشون رو RX , TX بودن
                    هی من هیچی نمیگم ...... :mrgreen:
                    دوست عزیز نحوه برنامه ریزی و پروتکل فرقی نمیکنه فقط پایه ها فرق میکنه همین.اصلا ربطی به RX و TX نداره :agree:
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                      هی من هیچی نمیگم ...... :mrgreen:
                      دوست عزیز نحوه برنامه ریزی و پروتکل فرقی نمیکنه فقط پایه ها فرق میکنه همین.اصلا ربطی به RX و TX نداره :agree:
                      حالا یه چیز بگو :mrgreen:
                      1-isp توی هر پروگرامری وجود داره اینو که همه می دونید :rolleyes:
                      حالا خروجی MISO تو 32 می خوره به MOSI تو 64 می خوره به RX الته امیدوارم درست نوشته یاشم...... الان افتاد من اصلا به این که چرا مدار بالا کار نمی کنه کار ندارم دارم فقط درباره 64 حزف می زنم
                      2-اصلا با 64 یا 128 کار کردید؟یا ما رو گذاشتید سرکار مث خیلی ها دیگه همین جوری ........

دیدگاه

بابا چرا به سرو کله هم میزنین؟
                        پروتکل پروگرمینگه چیه اسمش.همون.همش توی همه میکرو ها یکیه.
                        فقط توی مگا 128 و 64 و امثالهم تغییر کرده پایه هاش.

وقابل توجه دوستمون که پروگرمر هاتل داره(M3R)
                        داداش این شکل پایه های اتصالی کابل پروگرمره:

پایه 1 پروگرمر به 11 میکرو
                        2 به 22
                        3 به 3
                        4 به 21
                        6 به20
                        9 به 2
                        بقیه پایه ها هم نمیخواد متصل کنی.درضمن اگر آیسی روی برد هست و تغذیه داره نیازی نسیت VCC رو وصل کنی.فقط زمینشو وصل کن.شاید نرم افزار Over Current ارور بده.Vcc رو زمانی وصل کن که مطمئن باشی جریان بیش از حد 20 میلی نمیکشه.

حالا پروگرمر رو متصل کن و درایورشو نصب کن و برنامه رو باز کن.اگر ورژن برنامت قدیمیه میتونی پدیتش کنی.الان جدید ترین ورژنش 3.32 هست.
                        البته با همون ورژن قدیم هم میتونی کار کنی.
                        از منوی Type Select گزینه Auto (spi pins رو انتخاب کن.
                        یه پنل کوچولو به اسم Spi Relative باز میشه
                        Find Type رو بزن و برنامه هگزتو توی بافر لود کن و Auto Program رو بزن.
                        اگر میکرو خارج از برده و Vcc نداره , حالا پایه 4 رو به 21 وصل کن و Suply Vcc از پنل Spi Relative رو فعال کن.
                        خیلی حرف زدم؟
                        حله.موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                          حالا یه چیز بگو :mrgreen:
                          1-isp توی هر پروگرامری وجود داره اینو که همه می دونید :rolleyes:
                          حالا خروجی MISO تو 32 می خوره به MOSI تو 64 می خوره به RX الته امیدوارم درست نوشته یاشم...... الان افتاد من اصلا به این که چرا مدار بالا کار نمی کنه کار ندارم دارم فقط درباره 64 حزف می زنم
                          2-اصلا با 64 یا 128 کار کردید؟یا ما رو گذاشتید سرکار مث خیلی ها دیگه همین جوری ........
                          دمت گرم روشنم کردی.....!
                          من که گفتم فقط پایه ها متفاوته شما گوش نکردی.
                          درسته که پایه های پروگرمر میخوره به RXو TX ولی دلیل نمیشه از uart برای پروگرم کردن استفاده میکنه
                          این متن رو از دیتاشیت کپی کردم اگه بادقت بخونین متوجه میشین که پروگرم کردن و uart دو کار جداگانه هست که روی یک پایه تعریف شده

• PDO/TXD0 – Port E, Bit 1
                          PDO, SPI Serial Programming Data Output. During Serial Program Downloading, this
                          pin is used as data output line for the ATmega128.
                          TXD0, UART0 Transmit pin.
                          • PDI/RXD0 – Port E, Bit 0
                          PDI, SPI Serial Programming Data Input. During Serial Program Downloading, this pin
                          is used as data input line for the ATmega128.
                          RXD0, USART0 Receive Pin. Receive Data (Data input pin for the USART0).

درضمن فقط شما با 64 و 128 کارکردین من که تا حالا این میکرو رو ندیدم.میگن دوتا پا داره و راه میره راست میگن؟ :-?
                          اینو بگم که تا حالا حداقل 200-300 تا mega128 رو خودم شخصا پروگرم کردم (برای کار تجاری) نمونش هم تو آواتارم هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                            دمت گرم روشنم کردی.....!
                            من که گفتم فقط پایه ها متفاوته شما گوش نکردی.
                            درسته که پایه های پروگرمر میخوره به RXو TX ولی دلیل نمیشه از uart برای پروگرم کردن استفاده میکنه
                            این متن رو از دیتاشیت کپی کردم اگه بادقت بخونین متوجه میشین که پروگرم کردن و uart دو کار جداگانه هست که روی یک پایه تعریف شده

• PDO/TXD0 – Port E, Bit 1
                            PDO, SPI Serial Programming Data Output. During Serial Program Downloading, this
                            pin is used as data output line for the ATmega128.
                            TXD0, UART0 Transmit pin.
                            • PDI/RXD0 – Port E, Bit 0
                            PDI, SPI Serial Programming Data Input. During Serial Program Downloading, this pin
                            is used as data input line for the ATmega128.
                            RXD0, USART0 Receive Pin. Receive Data (Data input pin for the USART0).

درضمن فقط شما با 64 و 128 کارکردین من که تا حالا این میکرو رو ندیدم.میگن دوتا پا داره و راه میره راست میگن؟ :-?
                            اینو بگم که تا حالا حداقل 200-300 تا mega128 رو خودم شخصا پروگرم کردم (برای کار تجاری) نمونش هم تو آواتارم هست.
                            خوب منم که از اول همینو گفتم ولی من ار نوشته ای شما اینو فهمیدم که می گید 64 با spi پروگرام میشه،در ضمن منم از 64 برای کار دانشجویی چشمک زن استفاده کردم oo:

دیدگاه

SPI مخفف serial programing interface هست (اگه املاش رو درست نوشته باشم ) و یک پروتکل محسوب میشه و ربطی به پایه های میکرو نداره
                              بنابراین
                              مگا 128 با SPI پروگرم میشه
                              مگا 64 با SPI پروگرم میشه
                              مگا 32 با SPI پروگرم میشه
                              مگا 16 با SPI پروگرم میشه
                              مگا 8 با SPI پروگرم میشه

البته این تنها راه پروگرم کردن میکرو نیست ولی متعارف ترین راه هست
                              من فکر میکنم شما این SPI رو با SPI مربوط به پروتکل ارتباطی اشتباه گرفتین اون مخفف serial protocol interface هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...