اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مقاومت سنج با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مقاومت سنج با AVR

برای اندازه گیری دقیق به ولتاژ مرجع دقیق نیاز داری. اینا رو جوان داره ببین کدوم برات بهتره (با توجه به قیمت :mrgreen
    http://www.javanelec.com/Products.as...6&site=119
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

ببخشید دیر جواب دادم.
      نوشته اصلی توسط mhm_004
      من ADC میکرو رو مطالعه میکردم، یه چیزی برام جای سوال بود. این مداری که شما اینجا گذاشتین، از ورودی های تفاضلی ADC استفاده میکنه، درسته؟ در اینصورت داریم:
      Rx=R2*count/(512*Gain).l
      درسته؟ و اگه این چیزی که نوشتم درست باشه با افزایش gain نمیشه دقت رو برد بالا؟
      درسته.
      اما این نکات رو هم باید در نظر بگیری: (منبع: دیتاشیت Mega32)

1- در ADC میکرو فقط گین1، 10 و 200 رو میتونی داشته باشی. اون هم در مد تفاضلی.
      2-در این حالت و به شرط استفاده از گین 1 و 10==> 8 بیت رزولوشن باید توقع داشت. و در گین 200==> 7 بیت رزولوشن خواهی داشت.

در مورد استفاده از ADC خارجی هم همین مسئله وجود داره. مثلا به این جدول که مربوط به AD7190 (رزولوشن و گین رو دقت کن!):

نوشته اصلی توسط mhm_004
      یه چیزه دیگه اینکه نمیشه Vref رو 5 ولت داد و مقاومت R2 رو حذف کرد، باز میشه Rx رو برحسب مقداری که ADC داره و مقاومت R1 بدست آورد. یعنی منظورم اینه که از ورودی تفاضلی استفاده نکرد؟
      چرا نشه! اما باید محاسباتش رو هم انجام بدی ببینی همونی میشه که میخوای؟ (رزولوشن کافی داره یا نه)

راستش من فعلا دارم قابلیت انجام این پروژه رو با AVR بررسی میکنم. ولی میدونم که به دقت حدود 0.001 نیاز هست. (در همین حد، بیشتر باشه بهتره ولی کمتر از این خوب نیست)
      قراره بررسی کنم که اگه این پروژه با میکرو قابل انجام نباشه، بریم سراغ ARM یا روش دیگه.
      ARM یا AVR میکروکنترلر هستند. ممکنه که ADC بعضی از مدلها 12 بیتی هم باشه . اما در پروژه ای که میگی باید روی استفاده از ADC خارجی تکیه کنی که در این صورت میکرو ها فقط نقش پردازشگری دارند و فرقی بین AVR، ARM یا بقیه نیست!

دیدگاه

مثال: اگه شرایط زیر برقرار باشه:
        1-ADC :AD7190
        2-رفرنس: Vreff=2.5 ولت خارجی
        3-GAIN=128
        4- مد 24 بیتی
        5- out put rate=4.7Hz

رنج ولتاژ ورودی قابل قبول هست: Vreff/Gain=2.5/128=19 mV

با توجه به دیتاشیت در گین 128، و output data rate=4.7 Hz میتونی 20.5 بیت رزولوشن داشته باشی. : (2^20=1048576)
        19mV/1048576=18 nV ، 18 نانو ولت رزولوشن داری

دیدگاه

با سلام بر همه دوستان
          آقا من یه سوال اساسی دارم. اگه من این مقاومت سنج رو با AVR درست کردم و دقتی که میخوام رو در محیط آزمایشگاه( منظورم محیط غیرصنعتی هست) بدست آوردم، در محیط صنعتی چقدر احتمال داره که جواب بده؟ یعنی منظورم اینه که اولا چه چیزایی رو در طراحی مدارم مدنظر قرار بدم تا در محیط صنعتی دچار مشکل نشه و ثانیا آیا اصلا AVR برای این کار خوبه؟ یعنی در یک محیط صنعتی AVR چقدر کارآیی داره؟ میشه بهش اعتماد کرد؟
          به جای AVR از چی میشه استفاده کرده که قابلیت اطمینانش بیشتر باشه؟
          ممنون از همه

دیدگاه

آقا از اساتید کسی نیست بهم کمک کنه؟ کسی نیست راهنماییم کنه؟

دیدگاه

یعنی واقعا کسی نیست که در این زمینه منو راهنمایی کنه؟ خواهش میکنم از دوستانی که تجریه زیادی دارن کمکم کنن

دیدگاه

سلام
                اگه با AVR نشه همچین چیزی ساخت AVR به چه درد میخوره؟ این حرفا که میزنن برای نویز و اینا همش با رعایت یه سری نکات تجربی درست میشه شما آزمایشگاهیش رو بساز به اونجاش هم میرسی.
                بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X