من تو یک سایت دیدم با atmega8 و این آی سی یک فلش مموری ساخته ؟
کسی با این آیسی کار کرده یه توضیحی بده چیه ؟
دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...
دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...
یا من دنبال کارا و چیزایی هستم که کسی کار نکرده یا شما عزیزان فقط با avr کار کمردید و نه آیسی هایی که خیلی کار ازش میاد وقتی به میکرو وصل بشه ؟
سلام. من امروز یه کتاب دیدم در مورد AVR که در یکی از فصل هاش بطور کامل راجع به ارتباط با USB با همین تراشه صحبت کرده بود متاسفانه اسم نویسنده هاش یادم نیست اما سه نفر بودند و کتاب هم از انتشارات نص بود. اگه دوباره کتاب رو دیدم پاسخ رو اصلاح میکنم
در کتاب مرجع کامل avr اقای مظاهری و دیگر دوستانشون رو فکر می کنم منظورتون باشه . داخل کتاب به طور کامل همراه با با یک پروژه کامل در مورد این قطعه بحث شده است .
تا جایی که یادم هست دو تا پورت جدا برای USB داره و هر کدام می تونند هم USB و هم HOST باشند ضمن اینکه می تونند هم ارتباط سریال داشته باشند و هم پارالل .
دیدگاه