اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تنظیم کریستال خارجی پروگرمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در تنظیم کریستال خارجی پروگرمر

با سلام
    دوستان من یه پروگرمر از شرکت سایار الکترونیک تبریز خریدم (دیگه نمیدونم میشناسید یا نه!) که برای تنظیم کریستال خارجیش گفته دو تا کلیدی هست روی پروگرمر اونا رو تغییر وضعیت بدید؛در زیر میبینید؛ که من هم همین کار رو انجام میدم اما میگه chip enable program error!!!

اگر کسی با این نوع پروگرمر کار کرده کمکم کنه؛
    بسیار ممنون
    :smile:

پاسخ : مشکل در تنظیم کریستال خارجی پروگرمر

سلام دوست عزیز

من از این پروگرمر نداشتم. اما دو کلیدی که قرار داده برای اینکه شما بتونی کریستال خارجی رو به میکرو وصل کنی یا نکنی .زمانی که فیوز بیتهای قسمت انتخاب کلاک رو(3-CKSEL0) برابر با یک قرار بدی کلاک کریستال خارجی انتخاب میشه .
    در این حالت باید کلیدهای روی پروگرمرت رو جوری تنظیم کنی که اون کریستال به میکرو وصل بشه.
    [glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
    [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

منم همین کار رو میکنم حمیدجان؛ اما پیغامی رو میده که گفتم؛ نمیدونم چشه؛ نکنه بار اول که میخوام ازش استفاده کنم باید یه عملیات خاصی روی فیوز بیت هاش انجتم بدم oo:
      :sad:

دیدگاه

این جور که از شکلی که گذاشتی پیداست پروگرمرت به usb متصل میشه پس باید یه نرم افزاری داشته باشه تو نرم افزار باید دقت کنی میکرویی که انتخاب می کنی با میکرویی که میخواهی پروگرم کنی یکی باشه حتی در پسوندهای مثل (a) و (L) .

اون chip enable program error که گفتی ممکنه برای این باشه.

اما میکرویی که خریداری میکنی به طور پیش فرض کلاک داخلی اون فعاله اونم با فرکانس 1 مگا هرتز این در حالیه که هیچ تغییری در فیوزبیت ها ندی .

پس برای تست کردن پروگرمرت یه برنامه ساده مثل روشن و خاموش کردن یه led بنویس و بدون اینکه فیوز بیت ها رو بخوای پروگرم کنی فقط برنامه ی hex رو پروگرم کن در این حالت باید اون کلیذهای روی پروگرمرت رو جوری انتخاب کنی که اون کریستال خارجی به میکرو وصل نشه.

من از این پروگرمر استفاده نمی کنم شرمنده اگه نمیتونم بیش از کمکت کنم....
        [glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
        [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

ممنونم حمیدجان
          آره این پروگرمر یو اس بی هستش و برنامه هم داره؛ تا حالا با این پروگرمر خیلی توی انواع میکرو برنامه ریختم، اما فقط برای کریستال داخلی. چند وقت پیش که خواستم برای کریستال خارجی برنامه بریزم تنظیمات فیوزبیت ها رو انجام دادم و کلید رو در وضعیتی که دستورالعمل گفته گذاشتم؛ اما ارور بالا رو داد.
          ممنونم که وقت گذاشتی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X