اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز در ولتمتر AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز در ولتمتر AC

این برنامه منه ولی روی LCD خیلی رپیل داریم و رقم یکان یا دهگان ثابت نمیشه.از همه روش های نویز گیری سخت افزاری استفاده کردم ولی بازم ریپل داره:
    $regfile = "M8def.dat"
    $crystal = 1000000
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc
    Dim B As Word , Volt As Single
    Cursor Off
    Cls
    Do
    '-----------------------------------------------
    Start Adc
    B = Getadc(0)
    Stop Adc
    Waitms 100
    B = B + 1
    Volt = B * 0.55
    Home
    Lcd "Volt = " ; Fusing(volt , "##.#&quot ; " [v] "
    Lowerline
    Lcd B ; " "
    Loop
    End
    انا لله و انا الیه الراجعون

پاسخ : نویز در ولتمتر AC

سلام
    یعنی روی ال سی دی هی میاد هی میره ؟ اگر این طوری هست مقدار waitms 100 خیلی کم هست یکم بیشترش کن بکن waitms 600

دیدگاه

با درود . . .
      مثل اینکه شما نمیخوای دست از سر این ولتمتر برداری ها!!!
      یه جای دیگه هم همین مشکل رو یادمه داشتید و اونجا هم حل شد.
      اونجا هم بهت گفتم این ریپل مال ریپل ولتاژه و به یکسوسازی و فیلتر استفاده شده بستگی داره.
      نوع یکسو ساز و خازنی رو که گذاشتی چقدره؟
      راستی قضیه b+1 چیه؟ oo:

نوشته اصلی توسط erfan m
      سلام
      یعنی روی ال سی دی هی میاد هی میره ؟ اگر این طوری هست مقدار waitms 100 خیلی کم هست یکم بیشترش کن بکن waitms 600
      دایی جان پاک کردن صورت مسئله هنر نیست! این روش شما هم در آخر زیاد جالب از کار درنمیاد. (فرضش رو بکن که حتی تاخیر رو به 10 ثانیه هم برسونی! بازم همینه که هست منتها نمایش رو داری میپیچونی!)

یه روش دیگه هم میانگین گیری هستش که بد از آب درنمیاد.

موفق باشید

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

این مداره:

توی محافظ همچین مشکلی نداشتم ولی اینجا دارم.تازه مدار نمونه گیر محافظ هم روی این ولتمتر جواب نداد و مجبور شدم قطعات رو بعوضم!
        خازن رو هم که عوض می کنم فرقی نداره مثلا اگه ولتاژ 16 باشه خیلی سریع میشه 15.7 و 16.3!!

دیدگاه

خوب زود تر بگید دیگه من فکر می کردم روی ال سی دی نوشته هی میاد هی میره نگو که ولتاژ متغیر هست :mrgreen:
          فکر کنم اگر میانگیر گیری کنید بهتر باشه دقیق تر میشه اگر هی بشه 6.3 و 15.7 نمونه گیری بشه میشه 16 خیلی دقیق در میاد 15.7+16.3/2=16

دیدگاه

محدودی ولتاژی که قراره اندازه بگیری چقدره؟
            اگر پایین باشه باید ترکیب مقاومت ها رو عوض کنی.
            اگر محدوده ولتاژی زیر 50 هستش از ضریب 0.1 استفاده کن.مثلا 1 ولت برابر 100 میلی ولت و 10 ولت برابر 1 ولت.
            در محافظ فکر کنم از 0.01 استفاده کرده بودیم که باعث میشد مثلا برای 225 ولت 2250 میلی ولت روی adc بیفته که همین باعث میشد گام 10 میلی ولتی یکان در برابر دقت 5 میلی ولتی adc ارجحیت داشته باشه.
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

این آخرین برنامه اس که دقتش رو تست کردم.محدوده من اینجا 100ولته.این نمونه گیر به نظرم داره درست کار میکنه.ضریب توی محافظ اونجا 0.57 بود اینجا تقریبا 0.1 هست.چرا اون مدار محافظ با مقاومتهای990 و 10 کیلو اینجا جواب نمیده؟
              فکر کنم فقط دفعات نمونه گیری رو باید اینجا زیاد کنم.
              چند روزه خسته و گرفتارم و کله ام اصلا کار نمی کنه! (نیست قبلا خیلی کار می کرد؟!:mrgreen
              $regfile = "M8def.dat"
              $crystal = 1000000
              Config Lcd = 16 * 2
              Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0
              Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc
              Dim B As Word , Volt As Single
              Cursor Off
              Cls
              Do
              Start Adc
              B = Getadc(0)
              Stop Adc
              Waitms 400
              Volt = B * 0.095
              Home
              Lcd "Volt = " ; Fusing(volt , "##.#&quot ; " [v] "
              Loop
              End

راستی برد حشره کش رو مونتاژ کردم ولی چه جوری تستش کنم؟ :-??
              فکر کنم یا باید یه ولتمتر قوی باشه یا دوتا سیم خروجی رو به هم نزدیک کنم تا جرقه بزنه.
              مدار اینورتر هم که درایورش همونه که گفتی فقط مونده ترانس.

دیدگاه

ببینید . اصلا مشکل نویز و اینجور چیزا نیست . شما یه ولتاژ متناوب دارید که دارید با پل دیود یکسوش میکنید واندازه میگیرید .
                این یکسوسازی در هر صورتی یک مقدار ریپل داره . یعنی شارژ و دشارژ شدن خازن یاعث تعیرات (هرچند کم) ولتاژ میشه .
                راه حل :
                شما توی دوره تناوب مورد نظر خودتون چند نمونه گیری کنید . مثلا 100 نمونه . حالا از این 100 تا میانگین بگیربد . مثلا اگر فرکانس شما 400 هرتز هست دوره تناوب سیگنال 2.5 میلی ثانیه میشه که شما میتونی توی 5 میلی ثانیه (که دو دوره تناوب رو شامل میشه ) 100 نمونه (یا بیشتر ) از سیگنال بگیری و ... .
                همه چیز به خوبی و خوشی درست میشه . فقط یادتون یاشه این اندازه گیری پیک ولتاژ شما رو بهتون میده و باید برای اندازه گیری
                مقدار RMS (که ولتمتر های AC ) نشون میدن باید اونو به دادیکال 2 تقسیم کنید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X