اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل خیلی عجیب درCodeVisionAVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مشکل خیلی عجیب درCodeVisionAVR

سلام

من یه مشکل عجیب درباره برنامه نویسی باCodeVisionAVR دارم هنگام ساختن فایل hexاینerror رومیده
    Linker error: the program has no 'main' function
    وپروگرامر منstk200/300ازشرکت نوآوران
    ic وبرنامه نویسی هیچ مشکلی نداره
    حالا مشکل چیه
    انسان باخردبه انجام دادن کارفکرمیکند ولی انسان بی خرد به سختی کار فکر میکند

پاسخ : یه مشکل خیلی عجیب درCodeVisionAVR

خوب حتما فایلی که تابع main توش هست رو بهش معرفی نکردید!
    از ویزارد کد ویژن استفاده میکنید؟
    برنامه تون کلا از یه فایل تشکیل شده یا چند فایلی هست؟
    اگه کل پروژه ای که ساختید رو بزارید راحت تر میشه گفت.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

فدات شم شما که نمیخوای ای سی رو پروگرم کنی که پروگرمر رو معرفی میکنی .

این error رو فقط زمانی میده که کامپایلر توی برنامت تابع اصلی main که تو برنامه به صورت (void main(void هست رو پیدا نکنه.

نه اینکه با توجه به حرف دوستمون فایلی که تابع main توش هست رو بهش معرفی نکردید!
      [glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
      [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

نه اینکه با توجه به حرف دوستمون فایلی که تابع main توش هست رو بهش معرفی نکردید!
        وبرنامه نویسی هیچ مشکلی نداره
        وقتی کل فایل رو نتونه درست لینک کنه چطور انتظار دارید یه تابع از تو اون فایل رو پیدا کنه؟ از قصد این طوری گفتم که موارد کلی رو شامل بشه. چون دوستمون گفتند از برنامه نویسی مطمئن هستند. وقتی مطمئن هستند یعنی تابع main رو هم نوشتند دیگه!!! تابع main چیزی نیست که آدم اشتباهی یادش بره...
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

دوست خوبم من منظوری نداشم .

وقتی دوست خوبمون برنامه رو کامپایل میکنند و error میده رو چه حسابی مطمئن هستند برنامشون اشکال نداره.

برای حل این مشکل کافیه دو چیز رو چک کنید

1. به قسمت Project--> Configure برین وببنید فایل C. رو add کردین یا نه
          2. پرانتز ها و کروشه ی تابع main رو بررسی کنید

[glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]

دیدگاه

با سلام

من خودم کل سیستمم رو پیش یه حرفه ای بردم بعد به من گفت که تا به این موقع همچین چیزی رو ندیده من شاید بیش از20برنامه مختلف از برنامه نویسان حرفه ای رو پروگرامر کردم بازم همین پیام رو میداد چند بار ویندوز و کدویژن رو عوض کردم لطفا کمکم کنید

اگه میشه درباره
            وقتی دوست خوبمون برنامه رو کامپایل میکنند و error میده رو چه حسابی مطمئن هستند برنامشون اشکال نداره.

برای حل این مشکل کافیه دو چیز رو چک کنید

1. به قسمت Project--> Configure برین وببنید فایل C. رو add کردین یا نه
            2. پرانتز ها و کروشه ی تابع main رو بررسی کنید
            توضیح بدهید من با کدویژن تازه کارم

دیدگاه

دوست عزیز این مشکلی که شما دارین هیچ ربطی به ویندوز و مشکل داشتن کدویژن نداره.

همون طور که گفتم این مشکل امکان داره فقط مال دو چیز باشه:

1. فایل C. رو add نشده باشه
              2.پرانتز ها و کروشه ی تابع main یا خود سرنام تابع main مشکل داشته باشه.

برای اینکه ببینید درست میگم یا نه کافیه یه برنامه ای که قبلا نوشتین و مشکلی نداشه رو این بلا ها سرش بیارین تا ببینید این error رو میده یا نه.

اگه برنامتون رو میگذاشتین زود تر از اینا میتونستم کمکتون کنم.

در هر صورت پیشنهاد میکنم یک بار دیگه یه New Project درست کنید اونم حتما به وسیله CodeWizard چون تمام فایلهای مورد نیاز رو خودش تولید میکنه واین پروژه ی جدید رو جایی دیگه ذخیره کنید.حالا بعد از اینکه پروژه save شد برنامه ای که قبلا نوشتین رو کپی پیست کنید جای برنامه ی ساخته شده وبعد برنامه رو کامیایل کنید حتما به وسیله ی کلید های ctrl+F9 یا گزینه ی build all .

برای اینکه مطمئن بشین فایل C. به برنامه add شده به قسمت project--> Configure برین وببینید C. وجود داره یا نه.

دیدگاه

از همکاریتون ممنون مشکل با عوض کردن کامپیوتر حل شد

دیدگاه

با سلام
                  منم یک مشکل دارم اینه که کدویژن فایل هگز رو تولید نمیکنه!!!
                  آیا تنظیم خاصی داره؟؟ کسی نظری نداره؟!

دیدگاه

سلام
                    دوست گرامی این مسیر رو دنبال کنید
                    Projects/Configure/C Compiler/C Generation/File Output Format
                    \A

دیدگاه

همه این کارارو انجام دادم... تنظیم خاصی نداره! ولی فایل هگز درست نمیشه.

من ویندوزم 7 64 بیتی هست.. کدویژن با ویندوز 64 بیتی درست کار میکنه؟!

دیدگاه

سلام ورژن code vision تون چنده؟
                        کامپایل می شه فقط hex نمی سازه؟
                        با AVR Stodio هم چک کردی؟
                        \A

دیدگاه

خدا رو شکر که مشکل دوست خوبمون(amir555) حل شد .

یکی از دوستان گفتند این کارو بکنید:
                          نوشته اصلی توسط AMOROUS
                          سلام
                          دوست گرامی این مسیر رو دنبال کنید
                          Projects/Configure/C Compiler/C Generation/File Output Format
                          دوست عزیز این قسمت(File Output Format) مربوط به اینه که شما نوع فایل خروجی که COF یا OBJ هست رو انتخاب کنی که صورت انتخاب هر کدوم از اونا باز هم فایل HEX تولید میشه .مشکلی که دوستمون گفتند مربوط به این قسمت نمیشه.
                          نوشته اصلی توسط gomato
                          همه این کارارو انجام دادم... تنظیم خاصی نداره! ولی فایل هگز درست نمیشه.

من ویندوزم 7 64 بیتی هست.. کدویژن با ویندوز 64 بیتی درست کار میکنه؟!

من خودم کدویژن رو تو ویندوز 7 اونم 64 بیتی نصب نکردن اما برخی دوستان میگفتند کدویژن با 64 بیتیا مشکل داره
                          اگه از دوستان کسی از 64 بیتی استفاده میکنه و مشکلی نداشته دوست خوبمون رو کمک کنه .

دیدگاه

سلام تا اینجا که من میدونم ربطی به ویندوز نداره نسخه پایین تر کدویژن رو نصب کن مشکلت حل میشه تازه ایرادای الکی هم نمیگیره واسه من تو لب تاب و pc یه جور کار میکنه موفق باشی
                            ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار

دیدگاه

به نظر میاد این مشکل مربوط به کرک Codevision باشه . برای رفع این مشکل کافیه برنامه را بسته و دوباره باز کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X