اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی استپ موتور با میکرو AVR تحت Bascom

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در راه اندازی استپ موتور با میکرو AVR تحت Bascom

سلام خدمت همه دوستان

میخوام استپ موتور 4 قطب با AVR راه اندازی کنم !!!
    به یه برنامه نیاز دارم که بشه سرعت و جهت چرخش استپ موتور رو تنظیم کرد و موتور رو RUN کرد !!!
    عجله دارم !!! ممنون از همگی دوستان !!!

اگه کسی برنامه از قبل نوشته بتونه کمک کنه ممنون میشم

:read:
    ازنظرانسان ها سگ ها موجوداتی باوفا هستند.
    و گرگ ها موجوداتی خونخوار ولی ازنظرگرگ ها سگ ها گرگ هایی خودفروخته هستند که : تن به بردگی داده اند
    ***ارنستو چه گو وارا***

پاسخ : کمک در راه اندازی استپ موتور با میکرو AVR &#

سلام
    خودم برنامه نوشتم ، برای درایو استپ موتور از ترانزیستور استفاده کردم ولی جواب نداد !! از ولتاژ جداگانه هم برای موتور استفاده کردم ولی میکرو صدمه دید !!! نمیدونم چرا آی سی میکرو سوخت !!!؟؟؟ :angry:
    :read:
    :question: :question: کمک کن برادر جای دوری نمیره !!!
    و گرگ ها موجوداتی خونخوار ولی ازنظرگرگ ها سگ ها گرگ هایی خودفروخته هستند که : تن به بردگی داده اند
    ***ارنستو چه گو وارا***

دیدگاه

پاسخ : کمک در راه اندازی استپ موتور با میکرو AVR تحت Bascom

خوب سوختن به احتمال زیاد به خاطر ضعیف بودن قطعات قدرت(ترانزیسترهاست)وطبیعیع بعد سوختن به میکروهم صدمه بزنن
      شماتیک مدار ونمونه برنامه خودتونو بزارین حتما جواب میگیرین
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام
        ممنون از راهنمایی تون شهرام جان !!! الان جایی هستم و به bascom و proteus دسترسی ندارم !!!
        حتما برنامه و شماتیک میزارم !!!
        از ترانزیستور BD139 استفاده کردم که تا 1500 میلی آمپر جواب میده و بتای DC اون هم حدود 200 هست !!!
        خروجی میکرو دادم به بیس ترانزیستور و کلکتور دادم استپ موتور ، امیتر هم زمین کردم !!! فقط از دیود 1N4007
        برای حفاظت از ترانزیستور استفاده نکردم ( موازی قطب سیم پیچ استپ موتور ) !!! ترانزیستور ها نسوختن !!!!!!
        سوال : اگه خروجی میکرو در حالی که یک هست به زمین وصل کنیم میکرو میسوزه ؟؟؟؟؟ یا برعکس ؟؟؟؟؟
        ***ارنستو چه گو وارا***

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
          در مورد راه اندازی استپ موتور من یه برنامه براتون قرار دادم. در این برنامه توسط کیپد می تونید جهت چرخش و همچنین اندازه ی اون رو برحسب زاویه از 0 تا 360 تنظیم کنید. در مورد سرعت اون هم می تونید یه متغیر دیگه تعریف کنید و مثل گرفتن زاویه مقدار تاخیر رو از کاربر بگیرید و در متغیر بریزید و سپس در برنامه به جای زمانهای تاخیر موجود بین پالس های اعمالی به استپ اون متغیر رو جایگزین کنید.
          در مورد سوال آخر هم بگم اگر ولتاژها بین 0 تا 5 ولت باشه میکرو نمی سوزه.یعنی اگر پایه 0 باشه و شما اون رو به 5 ولت بزنی مشکل پیش نمیاد.
          در برنامه یه قسمت اضافه هم هست که در مورد کار با ADC. شما اون رو حذف کنید و یا اگر هر کجا مشکل داشتید بفرمایید تا در صورت توان رفعش کنم.
          موفق باشید.
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          محصولات

دیدگاه

پاسخ : کمک در راه اندازی استپ موتور با میکرو AVR &#

سلام
            ممنون سوران جان
            ایشاله جبران کنیم !
            لینک دانلود مشکل داره ؟؟ :job: :applause:
            ***ارنستو چه گو وارا***

دیدگاه

با سلام مجدد.
              دوست عزیز ببخشید که دیر جواب دادم.ظاهرا این هکرا دست از سر سایت بر نمیدارن.
              می تونید فایل رو از لینک زیر دانلود کنید. در فایل جدید خودم قسمت مربوط به ADC رو که گفتم خذف کردم.
              هر سوالی هم براتون پیش اومد اینجا مطرح کنید تا در صورت توان کمکتون کنم.
              با تشکر
              http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://rose111.persiangig.com/Project/control%20step.rar
              چرا ناراحتی پاتریک!
              + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
              - از دیدنش ناراحت شدی؟
              + نه
              پس چی ناراحتت کرده
              + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
              تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
              محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X