اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا برنامه ی تو اینتراپت دوبار اجرا میشه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا برنامه ی تو اینتراپت دوبار اجرا میشه ؟

با عرض سلام و ارادت ویژه خدمت همه بزرگواران.
    دوستان یه سوالی داشتم.چرا برنامه ای که تو اینتراپت نوشتم دوبار خونده میشه.از ایسی MEGA 32 استفاده کردم و کامپایلر کدویژن.
    یعنی موقعی که اینراپت یک فعال شد بجای یکبار روشن شدن LED . دوبار روشن و خاموش میشه.
    دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارن لطفا راهنمایی کنن.دست همه عزیزان درد نکنه.

پاسخ : چرا برنامه ی تو اینتراپت دوبار اجرا میشه ؟

سلام

اینتراپتت چیه؟سخت افزاری؟

کلید گزاشتی؟خازن برای گرفتن لرزش هم گزاشتی؟

موفق باشید

دیدگاه

دوست عزیز اگه از اینتراپت خارجی استفاده میکنی که اینجا فکر میکنم منظورت از اینتراپت یک همون خارجی هست ،

باید حتما در زیر روال وقفه قبل از هر کاری یه delay در حد 90 میلی ثانیه بذاری تا عمل دیبانس گیری یا همن لرزش گیری کلید انجام بشه. وبعد کاری که میخوای رو انجام بده.

سعی کن در صورتی که نیاز به اینتراپت حساس به سطح نداری از حساس به لبه استفاده کنی.

این کار حتی بدون گذاشتن خازن هم جواب میده.
      [glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
      [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدجان
        دوست عزیز اگه از اینتراپت خارجی استفاده میکنی که اینجا فکر میکنم منظورت از اینتراپت یک همون خارجی هست ،

باید حتما در زیر روال وقفه قبل از هر کاری یه delay در حد 90 میلی ثانیه بذاری تا عمل دیبانس گیری یا همن لرزش گیری کلید انجام بشه. وبعد کاری که میخوای رو انجام بده.

سعی کن در صورتی که نیاز به اینتراپت حساس به سطح نداری از حساس به لبه استفاده کنی.

این کار حتی بدون گذاشتن خازن هم جواب میده.
        البته در کنار گفته دوستمون اگر که از یک مدار RC استفاده کنی مشکل بانست حل می شه و دیگر این مشکل رو نداری و نیاز به تاخیر نرم افزاری هم نداری .
        راستی اگر که از دو اینتراپت در Avr استفاده می کنی و احتمال فعال شدن هم زمان رو هم می دهی بهتره که حتما موقعی که وارد اینتراپت شده کنترل وقفه سراسری رو غیر فعال کنی و خیلی سریع کاری که می خواهی رو انجام بدی و بدم دوباره کنترل رو فعال و خارج بشی . این طوری می تونی مطمئن باشی که وقفه به طور کامل و به درستی اجرا میشه . در این حالت اثر بانس های کوچک هم دفع می شود . البته خیلی رو قسمت اخر حساب نکن چون خیلی مطمئن نیست .

دیدگاه

دست همه دوستان درد نکنه که جواب دادین.
          هیچ کدوم از کارهایی که گفتین رو انجام نداده بودم.
          اشتباهم این بود که فکر کردم با یه مقاومت مشکل حل میشه.همه مراحلی که گفتینو انجام میدم امیدوارم که مشکل حل بشه(که صد در صد حل میشه)
          بازم ممنون بابت راهنماییتون.زنده باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X