اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

MT8870باAVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

MT8870باAVR

با سلام وخسته نباشید
    من یه مشکلی با این ای سی دارم ,مدارو اشغال می کنم توسط مقاومت330اهم تا اینجا مشکل ندارم بعد از این که می خوام کد ارسال کنم از طرف تلفن MT8870جواب نمی ده مثلا1که ازسال می کنم یه LEDهم بهQ1 ای سی وصل کردم اما LEDروشن نمی شه

پاسخ : MT8870باAVR

سلام دوست عزیز یه سری توضیحات میدم امیدوارم مشکلت رو حل کنه.

توضیح در مورد پایه ها:
    پایه شماره یک نون اینورتینگ اینپوت(IN+) :
    درون این ای سی یک پ امپ داخلی وجود داره که پایه های ورودی مثبت و منفی معکوس کننده یا غیرمعکوس کننده این اپ امپ به بیرون ارسال شده.که پایه مثبت یا غیر معکوس کننده پایه شماره یک و معکوس کننده یا منفی پایه شماره دو هست . پایه شماره سه ای سی از خروجی اپ امپ داخلی گرفته شده و به بیرون داده شده تاشما راحت مقاومت فیدبک این اپ امپ را به صورت اختیاری انتخاب کرده و گین این پ امپ را با انتخاب مقاومت ورودی پایه معکوس کننده و همچنین مقاومت فیدبک تعیین کنید . اسم این پایه گین سلکت یا GS هست.
    پایه شماره چهار یک ولتاژ مبنا را تولید میکنه و به بیرون میده مقدار این ولتاژ تقریبا نصف ولتاژ تغذیه آی سیه .
    معمولا این پایه را به پایه ورودی مثبت وصل می کنند . به دلیل این که اپ امپ داخلی این ای سی فقط ولتاژ مثبت تغذیه داره و ولتاژ منفی تغذیه نداره به همین خاطر اگر ولتاژ پایه مثبت راصفر بکنیم خروجی اپ امپ به صورت نیم موج و امواج آسیب می بینند . به همین خاطر ولتاژ پایه مثبت را نصف تغذیه می دیم . تا ولتاژ خروجی اپ امپ یک موج سینوسی بشه به اضافه مقداری دی سی باشه . نام این پایه Vref هست.
    پایه اینهیبیت:(IHIBIT) این پایه اگر یک بشه مانع آشکار سازی کلید های مربع ستاره و غیره میشه و فقط عدد ها آشکار میشند. یعنی از صفر تا نه.
    پاور دون :(PWDN) این پایه از داخل پول دون شده و اگر این پایه را یک بکنیم دیوایس های داخلی ای سی غیر فعال می شه .
    پایه شماره هشت و نه مربوط به اسیلاتور این ایسیه . 3.579545 مگا هرتز. پایه شماره نه زمینه .

توضیحات در مورد نحوه ی عملکرد.

چگونگی دریافت فرمان از طریق تلفن به صورته که با فشرده شدن هرکلیدی بر روی پنل تلفن معادل آن کلید، سیگنال تن با فرکانس کاری مشخص روی خط ارسال می شه. ای سی آشکارساز تن (mt8870)توسط مدارات جانبی اطلاعات ارسالی از تلفن رو از طریق خط تلفن دریافت میکنه ومعادل کلید فشرده شده اطلاعات را به صورت عددی باینری در خروجی خود Q1 تا Q4 (پایه های 11 تا 14) قرار میده.در این هنگام پایه ی STD (پایه ی شماره ی 15) یک پالس صفر به یک(falling edge) به نشانه ی پایان عملیات تبدیل ارسال میکنه.
    با اتصال پایه ی STD به وقفه ی میکرو وهمچنین اتصال پایه های Q1 تا Q4 ای سی 8870 به یکی از درگاههای میکرو می تونیم عملیات دریافت اطلاعات از روی خط را انجام بدیم.

برای برقراری ارتباط وآزاد کردن خط تلفن مقاومتی با مقدار 390 اهم موازی با خط قرار داده میشه.در این صورته که می تونیم سیگنال های صوتی و یا دیتا را ارسال کنیم.

توجه کن که برای قرار دادن مقاومت 390 اهم به خط ،حتما از ترانزیستور D880 یا TIP122 استفاده کن.

[glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
    [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

پاسخ : MT8870باAVR

ممنون به خاطره توضیح خوبتون
      مشکلم تا حدودی حل شدفقط یه مشکل دیگه دارم که نمی دونم چگونه صدای ظبط شده رو به طرف شخص تماس گیرنده بفرستم
      باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X