اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

glcd با کنترلر s6b0108

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

glcd با کنترلر s6b0108

سلام بچه ها ، من دیروز این ال سی دی رو خریدم ، فروشنده گفت KS0108 هست /ف اما الان که تو نت سرچ کردم دیدم s6b0108 هست
    میخواستم ببینم با ks0108 خیلی فرق داره یا با همون هدر و فایل کتابخونه ای ks کار میکنه؟!
    اینم عکس این ال سی دی هست که از KS معمولی کوچکتر هستش

اینم عکس پشتش

پاسخ : glcd با کنترلر s6b0108

سلام
    بهتر دیتاشیتاشونو نگاه کنی :agree:

دیدگاه

فقط برای اطلاع دوستان عزیز
      اونقدر عقلم میرسه که دیتا شیت رو بخونم!!!
      تو دیتا شیت نوشته بود که چیه کنترلرش
      لازم به ذکر هست که این ال سی دی رو بالاخره راهش انداختم! و کنترلرش با KS0108 مطابقت داره ، فقط پایه هاش جا به جاس! همین!
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x_force
        اونقدر عقلم میرسه که دیتا شیت رو بخونم
        دوست عزیز برای این گفتم که توی دیتاشیتش نوشته کنترولرش چیه نوشته هم که ترکیب پایه هاش چیه خودتون هم اینارو خوب می دونید :icon_razz:
        اینا رو هم شما خودتون از دیتاشیت فهمیدید پس چرا دیگه

دیدگاه

تو دیتا شیت نوشته کنترلر این عزیز دلمون S6B0108 هست !!! واسه همین سوال کردم ، کار از محکم کاری عیب نمیکنه ، تو سایتای هارجی در موردش نوشته بودن ، از همونا استفاده کردم ، راش انداختم! بازم ممنون و شرمنده اگه بی احترامی کردم!!!

دیدگاه

سلام دوست عزیز منم امروز یک GLCD گرفتم که پشتش زده بود LGM12864H-V1 بعد رفت تو سایتش دو تا مدل بود یکی
            LGM12864H و یکی LGM12864H1 الان موندم ماله من کدومه ! اخه نمیدونم اون 1 هم میاد جزء اسمش یا نه :(
            این دو مدل هم درایور و هم پایه هاش با هم فرق داره !
            LGM12864H درایورش S6B0108 هستش اما اونیکی T6963 الان موندم ای S6B0108 با بسکام راه میفته یا نه ! ایا با کتابخونه KS108 راه میفته ؟ میشه توضیح بدید دوست عزیز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X