اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

BISS0001 +ask+ avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

BISS0001 +ask+ avr

سلام دوستان

جدیدن یک سنسور pir ،وایرلس گرفتم بعد از مشاهدات اولیه متوجه شدم آی سی راه اندازش به شماره
    BISS0001 که پس از راه اندازی سنسور داده ها را از طریق یک فرستنده ask ارسال می کنه

خروجی این آی سی یک سری موج هست که چیز زیاد نفهمیدم

من الان در حال حاضر یک گیرنده ask دارم و می خواهم داده های ارسال شده را توسط میکرو دیکد کنم

کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد؟
    نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

پاسخ : BISS0001 +ask+ avr

نوشته اصلی توسط سارا امامی فر
    سلام دوستان

جدیدن یک سنسور pir ،وایرلس گرفتم بعد از مشاهدات اولیه متوجه شدم آی سی راه اندازش به شماره
    BISS0001 که پس از راه اندازی سنسور داده ها را از طریق یک فرستنده ask ارسال می کنه

خروجی این آی سی یک سری موج هست که چیز زیاد نفهمیدم

من الان در حال حاضر یک گیرنده ask دارم و می خواهم داده های ارسال شده را توسط میکرو دیکد کنم

کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد؟
    با سلام
    تا اونجایی که من میدونم این یه IC چینی هست که کارش راه اندازی یا اشکار سازی سنسور های PIR هست

این هم لینک دیتا شیتش
    Micro Power PIR Motion Detector IC
    http://s1.picofile.com/file/7287918167/BISS0001.pdf.html

در واقع این IC فقط اشکار ساز بوده و دیتا یا به قول شما یک سری موج تولید نمیکنه فقط میگه چیزی دیده (تحریک شده) یا نه

اما برای اطمینان , شما یه چک بکنید ببینید کدوم پین این ایسی رو به ورودی دیتای این ماژول فرستنده ASk داده تا بهتر در موردش فکر کنیم

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

پاسخ : BISS0001 +ask+ avr

ببین خروجی سنسورت را که به میکرو میدین تشخیص بدین چیه میتونی به آنالوگ دیجیتال بدی
      برای ارسال توسط فرستنده گیرنده خیلی ساده هست کافیه یک ماژول ارسال و دریافت مثل همون ask که داری خریداری کنی که با هم مچ باشن
      توسط میکرو هر عددی که دریافت کردی به صورت سریال به دیتای فرستنده ات وصل کن در گیرنده هم دیتای گیرنده را به میکرو وصل کن و دستور سریال را بخون
      به همین راحتی میتونی ارسال کنی
      توجه کن برای اینکه راحت باشی خطا نداشته باشی توی دستور ارسای سریال مثلا کلمه start را بنویس بعدش مقدار مورد نظر را ارسال کن و در گیرنده بزار تا کلمه start نرسیده مقدار را نخواند .
      همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
      کانت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X