اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال: نحوه کار پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال: نحوه کار پروگرامر

سلام

آقا یک موضوعی هست ذهن منو درگیر خودش کرده.

میخوام بدونم پروگرامر چطور یک برنامه رو روی میکرو میریزه

لپ کلام:
    پروگرامر چطور برنامه من رو روی میکرو مینویسه؟
    اگر من و شما هر کدوم یک چیز یاد داشته باشیم ولی به همدیگه یاد بدیم، حالا هر کدوم از ما دو تا چیز یاد داریم

پاسخ : سوال: نحوه کار پروگرامر

سلام
    به راحتی
    برنامه ای که شما می نویسی تبدیل به کد هگز میشه بعد کد هگز رو با پروتکل SPI می ریزه توی حافظه فلش(FALASH) میکرو
    حالا کامپلیر کد های هگز رو از کجا میاره ؟ این کد ها رو سازنده میکرو کنترلر اینا رو کداده مثلا اگر شما بخواید از یه پین رو یک کنی باید کد 5fH رو بفرسی (این کد نیستا مثلا :mrgreen البته قبلش هم باید کد هماهنگ سازی و... رو بفرسید

دیدگاه

نه دوست من، در این حد هم که دیگه اسب بخار نیستم که

ببین 6 تا پایه به میکرو وصل میشه که 2 تا از اون پایه ها مال تغذیه میکرو و 4 تاش میمونه

MOSI
      MISO
      SCK
      RESET

حالا من میخوام بدونم به چه نحوی برنامه ای که من نوشتم و به کد Hex تبدیلش کردم و به برنامه پروگرامر دادم و برنامه پروگرامر اونو به دستگاه پروگرامر ارسال کرده، چطور روی میکرو نوشته میشه :angry: اه قاطی کردم

ببین مثلا برنامه ای که من نوشتم

1A 2C 34 80 F3 FE 00 08

مثلا ها!

حالا دستگاه پروگرامر اینو چطور توی میکرو من مینویسه؟ و میتونه بخونه؟
      اگر من و شما هر کدوم یک چیز یاد داشته باشیم ولی به همدیگه یاد بدیم، حالا هر کدوم از ما دو تا چیز یاد داریم

دیدگاه

واسه اینکه بهتر متوجه بشی به دیتاشیت ای سی ها نگاه کن تو قسمت memory programming کامل راهنمایی کرده ، بهترین مرجع واسه جواب سوال شماست :wow:
        دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Navid_Micro
          واسه اینکه بهتر متوجه بشی به دیتاشیت ای سی ها نگاه کن تو قسمت memory programming کامل راهنمایی کرده ، بهترین مرجع واسه جواب سوال شماست :wow:
          Good Idea اما من نمیتونم خوب ترجمه کنم

این مشکل رو چیکار کنم؟

دیدگاه

Gooooooooooooooogle Translator بهترینه
            دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Navid_Micro
              Gooooooooooooooogle Translator بهترینه
              امتحان میکنم اما میدونم اون چیزی که میخوام بهم نمیده ممنون

دیدگاه

این کد هگز به دویی فرستاده میشه (برای این کد هگز کردن که ساده تر نوشته بشه) بعد میکرو فکر کنم باید رو حالت ریست باشه از طریق پروتکل SPI فرستاده میشه
                حالا چه طوری SPI کار میکنه ؟ با هر کلاک (SCK) یک بیت فر ستاده میشه برای اینه حافظه میکرو هم خونده بشه باید یه کدی رو بفرسی بهش بعد بهت جواب میده با همین SPI همین

یکم درباره SPI تحقیق کن :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X