اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با برنامه نویسی ربات - فوری مسابقه نزدیکه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با برنامه نویسی ربات - فوری مسابقه نزدیکه

سلام دوستان من یه ربات ساختم که قسمت الکترونیکش کامله ولی چون با برنامه نویس تیم دعوام شده .
    اون رو از تیم بیرون انداختم - حالا من اندازه خر از برنامه نویسی سر در نمی یارم و یکی دوستم هم رشتش مکانیکه .
    حالا چند تا سئوال .
    1- فیوز بیت ها رو برای یک ربات مسیریاب باید چگونه تنظیم کنم .
    2- برنامه آماده ای نیست که با دادن مشخصات ربات بتونه برنامه رو بنویسه .
    3- دوستم از برنامه کدویژن استفاده میکرد - که سی دی آموزشش رو هم خریدم ولی هیچی ازش سر در نمی یارم .
    میکرو کنترلر های من mega 16 , mega 32 هستش .
    4- دوستان من سیستم پورت نه پورت سریال داره و نه پورت موازی حالا یه پروگرامر usb خریدم که دو تا پورت روش داره یکی usb و یکی isp حالا من باید از کدوم آن ها استفاده کنیم
    http://ne-ir.com/Programmers/NUS112.aspx?lang=Fa
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

پاسخ : مشکل با برنامه نویسی ربات - فوری مسابقه نزدیکه

سلام
    1.هر طوری که دوست داری :biggrin: رباط اصلا به فیوز بیت ها ربطی نداره فیوز بیت ها برای تنظیم سخت افزای میکرو هستن مثلا اسلایتور داخلی یا خارجی یا فعال کردن و غیره فعال کردن پروتکل های ارتباطی و...
    2.یعنی برنامه ای باشه که برات برنامه بنویسه ؟ فکر نکنم باشه ولی توی اینترنت برنامه رباط هست با کمی تغییر درست میشه
    3.اگه توی اینترنت سرچ کنی اموزش های زبان C هست اما سریع نمی شه یاد گرفت
    4.وقتی پورت موازی نداره باید USB وصل کنی دیگه درایوش هم باید نصب کنی

دیدگاه

یه ربات ساختم که قسمت الکترونیکش کامله ولی چون با برنامه نویس تیم دعوام شده
      اوه چه بد دوست من :angry:
      ولی نگران نباش تو eca به تعداد مو های سرت بر نامه نویس وجود داره
      - فیوز بیت ها رو برای یک ربات مسیریاب باید چگونه تنظیم کنم .
      روی حالت کریستال خارجی برای این که بتونی از کریستال 16 مگ استفاده کنی و فک کنم باید چهار تیک اول رو همش رو بزنی یعنی حالت (0000) در این مورد از بقیه هم سوال کن oo:
      2- برنامه آماده ای نیست که با دادن مشخصات ربات بتونه برنامه رو بنویسه
      من که تا به حال ندیدم و فکر هم نمی کنم باشه شما نحوه چیدمان سنسورت رو بزار ببینم من برنامش رو دارم (آخه من چند تا چیدمان رو برنامش رو دارم )
      3- دوستم از برنامه کدویژن استفاده میکرد - که سی دی آموزشش رو هم خریدم ولی هیچی ازش سر در نمی یارم .
      برای یاد گیری اون به نظر من از کتاب زیر استفاده کن
      آموزش میکرونتررلر های avr به زبان c نویسنده :حمید بادامی نژاد
      میکرو کنترلر های من mega 16 , mega 32 هستش
      خوبه
      دوستان من سیستم پورت نه پورت سریال داره و نه پورت موازی حالا یه پروگرامر usb خریدم که دو تا پورت روش داره یکی usb و یکی isp حالا من باید از کدوم آن ها استفاده کنیم
      از یو اس پی که بهتر هم هس
      امیدوارم که باهم مشکلاتت رو حل کنیم

دیدگاه

حالا دعوات شد که نباید مینداختیش بیرون
        چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
        چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
        چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

هزار بار به خودم فحش دادم .
          خداییش خیلی وارد بود .

دیدگاه

به نظر من دعوا رو باید به نتیجه رسوند.برو کلک دوستت رو بکن.خونش رو بریز. :evil:
            ریز ریز کشونش کن. :twisted:اما آدم نباید کینه ای باشه. اگه واقعا دوستید.باید بتونید باهم یه جورایی کنار بیائید :agree:
            همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

پاسخ : مشکل با برنامه نویسی ربات - فوری مسابق&#1607

آقا اینقدر داخل تالار avr مباحث خارج مطلب مطرح نکنید
              آقای بووووووووق می یاد همتون رو جمع می کنه ها
              اصلا اعصاب درست و حسابی نداره
              همتون اخراج می شدید ها
              خود دانید

دیدگاه

من خودم تا حالا تا دلت بخواد تیم داشتم اما این کاری که کردی اصلا کار قشنگی نبود . حالا وارد بودنشا هم که بیخیال شی نباید این کارو باش میکردی
                به نظر من برو از تو دلش دربیار. هم از نظر کاری به نفعته :twisted: :evil: هم این که کار درستی کردی :cry: :redface:
                چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
                چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
                چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

اینم ترتیب چینش سنسور ها
                  http://up98.org/upload/server1/01/a/so1bavtr5whty28p2k4g.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ocmax
                    اینم ترتیب چینش سنسور ها
                    http://up98.org/upload/server1/01/a/so1bavtr5whty28p2k4g.jpg
                    با سلام،

اولا، که کار درستی نکردید، بهتره مصالحه کنید. :smile:

دوما، نوشتن برنامه برای یه سخت افزار در درجه اول نیاز به اطلاعات کامل از اون سخت افزار داره ( نقشه کامل سخت افزاری ) و در مواردی مثل روبات، نیاز به بلوک دیاگرام سخت افزار و الکترومکانیک و این چیزا هم هست و در درجه دوم هم نیاز به یه تعریف کامل از استراتژی نرم افزار مورد نظر داره که با توجه به رفتار مورد نظر سخت افزار و یا روبات، این استراتژی تعریف میشه .....

در ضمن، یک عکس از برد، هیچ مفهومی نمیتونه داشته باشه، میخوای من هم یه عکس از یه سخت افزار بزارم که اصلا ربطی به سخت افزار شما نداشته باشه ولی خیلی شبیه به اون باشه؟! فراموش نکنید که قطعات الکترونیک، علیرغم شباهت های ظاهری، ممکنه که اصلا هیچ شباهتی از نظر عملکرد نداشته باشن! :surprised:
                    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

مشکل من با اون اینه که تمام خرج روبات رو من دادم تا حالا 400 هزار تومن حالا یه تیمی اومده می گه که 60 هزار تومن بده . برنامه نویسی هم بکن . آخرش روبات مال خودت اون روبات هم ارزشش 80 هزار تومن بیشتر نیست . اون هم ساده لوح باور کرده .
                      طرفی که کلاه سرش گذاشته - اون روبات 80 هزار تومنی روبات موش آزمایشگاهیش بوده و روی برد سوراخدار هم هست - حالا که دیده داره جواب می ده اون رو روی برد چاپ کرده - اما روبات من بردش متالیزه خیلی حرفه ای تره - 2 تا نسخه از اون رو دارم -

دیدگاه

یه سئوال
                        با ویژوال بیسیک می شه برنامه روبات نوشت یا نه

دیدگاه

سلام - رباتم رو نشون یه مهندس الکترونیک دادم - اول که به موتور دی سی معمولی می گه استپ موتور - بعد از اون پرسید موتور هات چند دوره گفتم 800 می گه اینا کمه باید موتور های بالای 20000 دور بزاری منم قیافم شده بود این oo: بعدشم به خودم امیدوار شدم . شدم این :wow:

دیدگاه

این برنامه چطوره یکی از دوستام نوشته
                            http://uploadkon.ir/uploads/8ffb28bbfde409021ae7c29ec61a6039.rar

دیدگاه

سلام
                              با ویژوال بیسیک می شه برنامه روبات نوشت یا نه
                              نه ولی در برنامه نویسی یه زبانی هست که به زبان برنامه ویژوال بیسک بسیار نزدیک هست
                              بهش می گن بسکام داداش
                              از من می شنوی اگه خواستی برنامه نویسی یاد بگیری از همین اول برو c یاد بگیر
                              این برنامه چطوره یکی از دوستام نوشته
                              http://uploadkon.ir/uploads/8ffb28bbfde409021ae7c29ec61a6039.rar
                              اون لینکی که گذاشته بودی الان برنامه بود :mrgreen: :mrgreen:
                              داداش سرت رو کلاه گذاشته هیچی برنامه نویسی نکرده که
                              نگا کن شما برای برنامه نویسی یه ربات اصولا همه حالت های ممکنی رو که برای یه ربات به وجود می یاد باید حدس بزنی و بگی ربات باید چیکار کن :agree:ه
                              مثلا باید بگی اگه سنسور 1 روشن :nerd:سنسور 2 روشن و سنسور3 خاموش و ....... بود مثلا به چپ بپیچ :nerd:
                              حالا می دونی برای 13 تا سنسور شما چند حالت به وجود می یاد
                              یه چیزی دور و بر 8192
                              یه سال برنامه نویسیش طول می کشه
                              خب دو راه داری
                              1- بری با دوستت آشتی کنی بگی بره این برنامه زمان بر رو بنویسه :twisted: :evil:
                              2-باید با کمک هم بنویسیم که در این راه حل شما خودت باید 8192 حالت رو بدست بیاری که البته سادس ولی زمان بر (حدود چهار روز کامل)
                              ضمنا باید بهت بگم که برای ریاتت خیلی پول خرج کردی داداش :angry:
                              راحت می شه با 25 تومان یه مسیر یاب درست کرد و احتمالا شما خیلی ول خرجی کردی :evil:
                              در مورد دور موتور هم باید بهت بگم که زیاد گرفتی
                              این رو یادت باشه که دور موتور های مسابقات رباتیک نباید هرگز بیشتر ها 100 باشه مگر نه واقعا کنترل ربات بسیار دشوار می شه و در پیچ های زیاد غیر ممکن oo:
                              یا علی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...