اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست معرفی کتاب اموزش AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست معرفی کتاب اموزش AVR

سلام.می خواستم بدونم که بهترین کتاب برای اموزش AVR کدام است؟
    و دیگه اینکه کلا چند تا کتاب در این مورد تو بازار هست؟
    البته یه کتاب دیدم به اسمه میکروکنترلرهای AVR و کاربردهای ان که اگه اشتباه نکنم ماله انتشارات نص بود. هنوز مطالب تو این کتاب را ندیدم اما از اسمش به نظر می اید که کتاب جالبی نیست چون کاربرد میکرو را دیگه همه می دونند.البته این نظر شخصی منه.
    یه سوال دارم در مورد کتاب علی کاهه که ایا این کتاب سخت افزار میکروی AVR را خوب توضیح داده است یا نه؟
    لطفا در مورد هر کتاب زبان برنامه نویسی اموزش داده شده در ان را هم بگویید.
    ممنونم.

پاسخ : در خواست معرفی کتاب اموزش AVR

به نظر من اول کتاب علی کاهه رو بخونی خوبه خیلی ساده نوشته
    بعد شروع کنی به خوندن کتابهای سی
    من الان دارن سی رو می خونم
    نوشته علی سلیمیان
    برای تشکر از امتیاز + استفاده کنید

دیدگاه

برای بسکام خود HELP بسکام رو بخون
      بعد یه کتاب سی رو بخون
      مطمئن باش بعدش می تونی با کامپایلرهای سی کنار بیای
      برای سی میکرو کنترلر هم کتاب خوبی وجود نداره همه کتابهای بازار هم فقط میشه گفت پروژه های خوبی دارند ( برای سی ) ولی روند آموزشی اونا منظم و درست اصولی نیست

اگه بتونی تمام رویه های جالب بسکام رو توی سی پیاده بکنی خیلی راحت تر می تونی شروع بکنی چون اونا کدهای استاندارد و بهینه شده ای هستند
      این بهترین راه برای پیشرفت که خودم منم دارم با این روش جلو می رم و توی برنامه نویسی میکرو مشکلی ندارم
      موفق باشید

دیدگاه

سلام
        من نمی دونم چه علاقه ای هست که همه می خوان با سی بنویسن . وقتی با بیسیک می شه همه چی رو خیلی راحت تر نوشت چرا می خوایید کار خودتون رو سخت کنید . زبانی مثل سی برای سیستم هایی مانند کام÷یوتر خوبه که قدرت بالایی داره نه برای یک میکرو ساده .
        فقط دوستان سی بلد ، شما lcd ساده و مخصوصا گرافیکی رو با سی بنویسید بعد یک نگاهی به کتاب علی کاهه بندازید فکر کنم خودتون متوجه بشید . البته من تا حالا نشنیدم کسی lcd گرافیکی رو با codvision راه انداخته باشه .
        منتظر جواب همه دوستان هستم .
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza_a
          سلام
          من نمی دونم چه علاقه ای هست که همه می خوان با سی بنویسن . وقتی با بیسیک می شه همه چی رو خیلی راحت تر نوشت چرا می خوایید کار خودتون رو سخت کنید . زبانی مثل سی برای سیستم هایی مانند کام÷یوتر خوبه که قدرت بالایی داره نه برای یک میکرو ساده .
          فقط دوستان سی بلد ، شما lcd ساده و مخصوصا گرافیکی رو با سی بنویسید بعد یک نگاهی به کتاب علی کاهه بندازید فکر کنم خودتون متوجه بشید . البته من تا حالا نشنیدم کسی lcd گرافیکی رو با codvision راه انداخته باشه .
          منتظر جواب همه دوستان هستم .
          من هم T6963c و هم KS108 رو با C راه انداختم. زیاد هم سخت نیست :smile:
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

درسته من هم طرفدار C هستم
            این حرفی که من میگم نظر شخصیم نیست و یک جمع بندی کلی از یک نظر سنجی جهانی هست !
            زبان C زبان حرفه ای تری هست و قطعا کارهای حرفه ای تری میشه باهاش انجام داد .....ولی این دلیل بر سادگیش نیست .

زیاد هم مهم نیست که کسی با چی کار کنه مهم این هست که ذهنیت خودش رو عملی کنه
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام و ممنونم از جوابتون.مثل اینکه بحث داره به جاهای باریک می کشه.
              اما من یه سوال دیگه هم کرده بودم که ایا کتاب علی کاهه سخت افزار میکروی AVR را خوب توضیح داده است یا نه؟
              ممنون می شم این سوال را هم جواب بدهید.
              در ضمن من می خواهم اول خود میکروی AVR را یاد بگیرم و چون یه کم عجله دارم فعلا می خواهم با بیسکام کار کنم.چون کار با بیسکام راحتتره.اما بعدا مطمئنا می رم دنبال C . اخه الان C را درست حسابی بلد نیستم.ضمنا در اینکه C خیلی قویتر از بیسیک است هیچ شکی نیست.

دیدگاه

دوست عزیز منم با بیسکام شروع کردم از همین انجمن ولی یه پیشنهاد دوستانه واست دارم واینه که از همین انجمن واسه یادگیری بیسیک شرع کن چون مطمئن باش از این ساده تر دیگه نمیشد توضیخ داد و در کنارش کتاب کاهه رو بخونی
                من خدایی هر چی یاد گرفتم از بچه های با معرفت همین انجمن بوده ما مخلص همشونیم
                کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

سلام
                  بازم این بحث قدیمی مطرح شد
                  دوستان باید این نکته رو در نظر بگیرند که C و basic کامپیوتر باc و basic میکرو خیلی فرق داره
                  اینو همه می دونیم که vb رو با c نوشتن
                  ولی بیسکام رو با کدویژن ننوشتن و در ضمن هر دو به اسمبلی تبدیل می شوند
                  پس باید در انتخاب زبان به نکات زیر توجه کرد و نه به اینکه c بهتره یا basic
                  1.راحتی در کد نویسی
                  2.امکانات بیشتر
                  3.خوش دستی
                  4.سیمولاتور و پروگرامر بر روی خود کامپایلر
                  5.نداشتن علایم و عبارات زاید
                  6.امکان کار هم به صورت آاتور و هم به صورت حرفه ای
                  و از همه مهمتر دسترسی راحت به بیتها و بایت ر جیسترهای سخت افزار

در مورد کتاب هم باید بگم کتاب کاهه غلط و نقص زیاد داره
                  ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

با سلام
                    بیسیک یا سی هیچ فرقی باهم ندارند هر دو هم قدرت بالائی دارند یکی برای حرفه ای ها
                    یکی برای مبتدی ها
                    اگه سکی الگوریتم خوب می تونه طراحی بکنه باید بره دنبال سی
                    وگرنه بیسیک بهترین گزینه است

موفق باشید

دیدگاه

منم با نظر رضا موافقم این لپ مطلب بود !
                      البته نه اینکه بیسکام برا مبتدی ها هست......ولی برای شروع افراد مبتدی بهتر هست
                      راحتی در کد نویسی هم فقط به نوسندش بستگی داره که با کدوم راحت هست نه چیز دیگه
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام و بازم ممنون از جوابتون.فقط یه نکته ای می مونه با بیسکام.این بیسکام چرا اینجوریه؟حجم فایل هگز یک برنامه ساده که در این نرم افزار نوشته می شه نزدیک 2KB است. :eek:
                        البته فکر کنم همه کامپایلر های بیسیک همینطورن و دلیلش هم مفسر بودن زبان بیسیک است.
                        به هر حال اصلا ویژگی جالبی نیست.
                        ایا کد ویژن هم همینطوریه؟

دیدگاه

فکر کنم کمی دیر رسیدم ولی در ادامه اینکه من با بسکام کار نکردم ولی می دونم که برنامه نویسی به زبان c در codevosion زیاد سخت نیست و احتیاج هم نیست که برنامه نویسی تون خیلی خوب باشه، در ضمن codewizard هم ابزار خیلی مناسبیه که بدون اینکه لازم باشه رجیسترهارو بشناسی خودش آنها رو مقداردهی میکنه و ... و برای یادگیری codevision به نطر من کتاب" دالوندی" خیلی مختصر و مفید و خوبه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X