اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعاتی در مورد تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اطلاعاتی در مورد تابلو روان

سلام به دوستای گلم من یه تابلو روان از یکی از بچه ها گرفتم اما نمیدونم چطور راش بندازم کسی اطلاعات داره عکس هم گذاشتم واستون این هم بگم بازش کردم توش یه کامپیوتر p1 هست که فکر کنم به جا avr گذاشتن و از پورت پرینترش 12 تا سیم به یه برد میره 5 تا لچ رو اون برد داره و 2 تا ای سی دیگه که سر در نیوردم ایسی شمارش اینه mh74154 و 2 تا ایسی دیگه که شمارش in 74hc04an هست راستی لچ ها هم شمارش اینه ih74hct373 و یه چنتا ترانزیستور بزرگ که با 2 تا 2 تا با هم موازی هستن از این برد کلی سیم رفته به یه برد دیگه که روش کلی ایسی و ترانزیستور داره که فکر کنم برد بافر هست از اونجا کلی سیم رفته به ال ای دی ها راستی یادم رفته که این یه درگاه کیبورد و یه فلاپی درایو داره

پاسخ : اطلاعاتی در مورد تابلو روان

آقا احیانا از این تابلو روون قدیمیاس؟

من تا اونجا که یادمه یه کی بور به اون پورت پی 2ش وصل می کردی و چیزایی که می خواستیو روش سیو می کردی!
    در همین حد یادمه :redface: :bye
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

اره از همون قدیمی هاست که تحت داس کار میکرد حال میخوام پی سی رو بردارم به جاش یه میکرو بندازم اندازه تابلو هم 16*64 هست ایا میشه از همون لچ ها و ایسی ها استفاده کرد

دیدگاه

نگا کن ببین ال ای دیا ماتریسی روشن خاموش میشن یا با شیفت رجیستر کار می کنن (دیتا شیت آیسیای رو بردو نگا کن)
        اگه شیفت رجیستر باشه که کاری نداره ، احتمالا :wow:

دیدگاه

دیتا شیت یکی نبود فق نوشته بود ای سی ttl همین اگه بیشتر توضیح بدید این هم نقشه که از اینترنت در اوردم این مدار از پورت پرینتر دستور میگیره تو این سایت یه چیزی در اوردم این هم ادرس او سایته http://www.delabs-circuits.com/cirdir/data/printer-port/del20021.html پی دی اف PDF-Circuit رو بزنی نقشه مداریشو میده اگر میشه راهنمایی کنی

دیدگاه

به نظر من اول تعیین کنید کدام سیمها ورودی هستند و کدام خروجی حتما موفق میشین چون پایه های میکرو بیشتر از پورت پرینتره و سرعت بالاتری هم داره
            بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hami0098
              دیتا شیت یکی نبود فق نوشته بود ای سی ttl همین اگه بیشتر توضیح بدید این هم نقشه که از اینترنت در اوردم این مدار از پورت پرینتر دستور میگیره تو این سایت یه چیزی در اوردم این هم ادرس او سایته http://www.delabs-circuits.com/cirdir/data/printer-port/del20021.html پی دی اف PDF-Circuit رو بزنی نقشه مداریشو میده اگر میشه راهنمایی کنی
              تا اونجا که عقل کامل من :mrgreen: قد میده اینی که گذاشتی ماتریسی کار میکنه ینی میاد با انتخاب سطر و ستون دلخواه led مورد نظر رو روشن می کنه و روش اعصاب خورد کنی هست( مثل راه اندازی 7segment چار بلوکه میمونه) فکنم برا تابلو های بزرگ به فرکانس بالا نیاز باشه و از اون ور با بالا رفتن فرکانس نور led ها کم میشه ... :angry: البته بازم بگم تا اونجا که من میدونم
              ولی به پروژه های دات ماتریس led نگا کن، زیاد گیر میاد، من فک میکنم کارتو را بندازه
              اون ترانزیستورام موازی نیستن .tip122 ,tip127 تا اونجا که یادمه دارلینگتون بودن (نسبت به قیمتش ترانزیستور خوبیه تا 4-3آمپر)

دیدگاه

سیم های ورودی مشخص هست 12 تاسیم از از پورت پرینتر میاد 8 تا دیتا و 1 جی ان دی و مابقی هم رابط و ریست بعد اگر میشه یه چنتا پروژ دات ماتریس با نقشه برای پروژ های بزرگ باشه معرفی کنید

دیدگاه

سلام

حقیقتش من تاحالا خودم سمت دات ماتریس نرفتم ولی خوب عکس پروژه هاشو زیاد دیدم، شما خودت یه سرچی بکن، ببین چی پیدا میشه
                  هرچیم پیدا کنی اول آخرش باید برا تابلوی خودت تغییرش بدی ...

دیدگاه

بابا این دات ماتریس قدیمی قدیمی شده اگر میشه کسی یه نقشه از یه میکرو برام بزاره که من بتونم با اون این تابلو رو راه بندازم من عکس بزارم از تابلو میتونی بگی دات ماتریس هست یا نه

دیدگاه

چی بگم والا
                      ببین تابلو های که توش دیتا شیفت میخوره شیفت رجیستر داره (توضیح واضحات بود) :mrgreen: پس اگه تابلوت اینجوری باشه باید کلی ازین آیسی ها روش باشه (مثلا با شیفت رجیستر 8 بیتی هر8 تا LED یه ایسی میخواد) ، برا همین گفتم دیتا شیت آسی های روشو برو ببین
                      ولی اگه میبینی تعداد آسی های لچ زیاده خوب احتمالا ماتریسی کار میکنه، مگه اینکه طرف یه توپولوژی دیگه از خودش در آورده باشه
                      یه سوال این شماتیکی که تا حالا روش صبت کردیم پََ مال چی بود؟ oo:

دیدگاه

اون نقشه مدار ورودی این تابلو از این مدار 25 تا سیم میره به دوتا برد دیگه :wow:که روی هرکدو 16 تا ایسی با کلی ترانزیستور داره :angry:

دیدگاه

یه چیز هر 16 تا در 8 تا ال ای دی کاتد هاش مشترک بعد از اند میره روی اند یک ردیف دوم این چه جور ال ای دی بستنی هست دات ماتریس هست یا شیفت رجیستر

دیدگاه

ببین تو سیستم ماتریسی وقتی سطر و ستون دلخواهو به منبع وصل میکنی 1 LED روشن میشه

حالا که میگی کاتودا به هم وصله پس نمیتونه ماتریسی باشه!

بقیه جمله هات نا مفهمه درس توضیح بده، اگه میتونی یه عکس با کیفیت از پشت و روی یکی از بلوکا بذا (ترکاش معلوم باشه)

دیدگاه

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hami0098.persiangig.com/document/100MSDCF.rar این هم عکس ها فکر کنم واضح باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X