سلام به دوستای گلم من یه تابلو روان از یکی از بچه ها گرفتم اما نمیدونم چطور راش بندازم کسی اطلاعات داره عکس هم گذاشتم واستون این هم بگم بازش کردم توش یه کامپیوتر p1 هست که فکر کنم به جا avr گذاشتن و از پورت پرینترش 12 تا سیم به یه برد میره 5 تا لچ رو اون برد داره و 2 تا ای سی دیگه که سر در نیوردم ایسی شمارش اینه mh74154 و 2 تا ایسی دیگه که شمارش in 74hc04an هست راستی لچ ها هم شمارش اینه ih74hct373 و یه چنتا ترانزیستور بزرگ که با 2 تا 2 تا با هم موازی هستن از این برد کلی سیم رفته به یه برد دیگه که روش کلی ایسی و ترانزیستور داره که فکر کنم برد بافر هست از اونجا کلی سیم رفته به ال ای دی ها راستی یادم رفته که این یه درگاه کیبورد و یه فلاپی درایو داره
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اطلاعاتی در مورد تابلو روان
Collapse
X
-
پاسخ : اطلاعاتی در مورد تابلو روان
دیتا شیت یکی نبود فق نوشته بود ای سی ttl همین اگه بیشتر توضیح بدید این هم نقشه که از اینترنت در اوردم این مدار از پورت پرینتر دستور میگیره تو این سایت یه چیزی در اوردم این هم ادرس او سایته http://www.delabs-circuits.com/cirdir/data/printer-port/del20021.html پی دی اف PDF-Circuit رو بزنی نقشه مداریشو میده اگر میشه راهنمایی کنی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hami0098دیتا شیت یکی نبود فق نوشته بود ای سی ttl همین اگه بیشتر توضیح بدید این هم نقشه که از اینترنت در اوردم این مدار از پورت پرینتر دستور میگیره تو این سایت یه چیزی در اوردم این هم ادرس او سایته http://www.delabs-circuits.com/cirdir/data/printer-port/del20021.html پی دی اف PDF-Circuit رو بزنی نقشه مداریشو میده اگر میشه راهنمایی کنی
ولی به پروژه های دات ماتریس led نگا کن، زیاد گیر میاد، من فک میکنم کارتو را بندازه
اون ترانزیستورام موازی نیستن .tip122 ,tip127 تا اونجا که یادمه دارلینگتون بودن (نسبت به قیمتش ترانزیستور خوبیه تا 4-3آمپر)پشت به کنکور ، رو به سربازی...
دیدگاه
-
چی بگم والا
ببین تابلو های که توش دیتا شیفت میخوره شیفت رجیستر داره(توضیح واضحات بود) :mrgreen: پس اگه تابلوت اینجوری باشه باید کلی ازین آیسی ها روش باشه (مثلا با شیفت رجیستر 8 بیتی هر8 تا LED یه ایسی میخواد) ، برا همین گفتم دیتا شیت آسی های روشو برو ببین
ولی اگه میبینی تعداد آسی های لچ زیاده خوب احتمالا ماتریسی کار میکنه، مگه اینکه طرف یه توپولوژی دیگه از خودش در آورده باشه
یه سوال این شماتیکی که تا حالا روش صبت کردیم پََ مال چی بود؟oo:
پشت به کنکور ، رو به سربازی...
دیدگاه
-
ببین تو سیستم ماتریسی وقتی سطر و ستون دلخواهو به منبع وصل میکنی 1 LED روشن میشه
حالا که میگی کاتودا به هم وصله پس نمیتونه ماتریسی باشه!
بقیه جمله هات نا مفهمه درس توضیح بده، اگه میتونی یه عکس با کیفیت از پشت و روی یکی از بلوکا بذا (ترکاش معلوم باشه)پشت به کنکور ، رو به سربازی...
دیدگاه
دیدگاه