آقا شرمنده که یه تاپیک بیهوده باز می کنم X_X X_X X_X X_X X_X
ولی تاپیکی که داداش محسن شفیع زاده زدن به نتیجه ای نرسید و هیچ کس هم به اون جا نمی یاد :-(( :-(( :-(( :-(( :-((
به دلیل نزدیک بودن مسابقات و وقت فوق الاده کم ما :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!!
مجبور شدم یه تاپیک جدید بزنم :-B :-B :-B :-B :-B :-B
امیدوارم که مسئولین سایت از ما دلخور نشن

خب بریم سر اصل مطلب

با کمک های استاد lordsoroosh ما توانستیم ماژول رو روشن کنیم :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ولی متاسفانه ماژول تا عدد 50 سانت رو بیشتر اندازه نمی گیره و وقتی که فاصله بیشتر از 50 سانت می شه عدد 1536 رو چاپ می کنه
این برنامه :NO: :NO:
لطفا کمک کنید :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
ولی تاپیکی که داداش محسن شفیع زاده زدن به نتیجه ای نرسید و هیچ کس هم به اون جا نمی یاد :-(( :-(( :-(( :-(( :-((
به دلیل نزدیک بودن مسابقات و وقت فوق الاده کم ما :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!!
مجبور شدم یه تاپیک جدید بزنم :-B :-B :-B :-B :-B :-B
امیدوارم که مسئولین سایت از ما دلخور نشن

خب بریم سر اصل مطلب

با کمک های استاد lordsoroosh ما توانستیم ماژول رو روشن کنیم :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ولی متاسفانه ماژول تا عدد 50 سانت رو بیشتر اندازه نمی گیره و وقتی که فاصله بیشتر از 50 سانت می شه عدد 1536 رو چاپ می کنه

این برنامه :NO: :NO:
لطفا کمک کنید :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
کد:
[left] i2c_start (); i2c_write (0xE0); //srf adress i2c_write (0); i2c_write (0x51); // unit=cm i2c_stop (); i2c_start (); i2c_write (0xE0); // srf adress i2c_write (2); // data request i2c_start (); i2c_write (225); // srf adress +1 bit1=i2c_read (1); // high value data reg bit2=i2c_read (0); // low value data reg i2c_stop (); ultra=bit1; ultra=ultra*256+bit2; itoa(ultra,s1); lcd_clear(); lcd_puts(s1); delay_ms(10);[/left]
دیدگاه