اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از باطری برای تغذیه AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از باطری برای تغذیه AVR

سلام.

بهتره فرستنده هایی که رو شتر مرغ وصلن رو طوری برنامه ریزی کنی که اطلاعات رو به صورت رندم ارسال کنن. چون تعداد فرستنده ها کمه و فاصله ارسال زیاد (1 دقیقه!) قطعا مشکلی پیش نمیاد. اینجوری میتونی از حالت Sleep هم استفاده کنی و مصرف رو بیاری پایین.
    برای محکم کاری میتونی به جای اینکه اطلاعات رو یکبار بفرستی، دو یا چندبار بفرستی.

در ضمن به نظر من از RFM12B استفاده کن نه HMTR (ممکنه وسط پروژه به این موضوع پی ببری).
    خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

معمولا روش همینه شما یک ولت با دامنه بیشتر رو تبدیل به یک ولت با دامنه کمتر کنین ولی در عوض با ثبات بیشتر
      ولی به نظر من همونظور که فرمودین مشگل بیشتر روی فرستندهاست که انزی مصرف میکنن البته پروزه جالبیه وخیلی کاربرد داره
      نمیشه به صورت شبکه بیایم یه سری فرستنده های خیلی ضعیف و کم مصرف رو با چند سیستم که در نقاط مختلف محل نگهداری حیونا گداشتیم ارتباط بدیم بعد اونا باسیستم اصلی مرتبظ بشن اینجوری حداقل تلفات برق کمتر میشه
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed8419215
        سلام.

جالبه بدونین که جریانی که روی باتری نوشته شده، معمولا ضریبی از 20 ساعته در یک آمپر پایین تر.
        مثلا اگه شما یه باتری 10 آمپر ساعت داشته باشین، به این معنی نیست که این باتری میتونه 10 آمپر رو به مدت یک ساعت تامین کنه. بلکه به این معنی هست که این باتری میتونه جریان 0.5 آمپر رو به مدت 20 ساعت تامین کنه.
        به عبارتی اگه شما باتری فوق الذکر رو ازش 10 آمپر بکشین، در مدت کمتر از 1 ساعت تخلیه میشه.
        اینم مرجعش:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Battery_%28electricity%29
        شما چه جوری می خوای از یه باتری 1 امپر 10 امپر بکشی که حالا عمرش هم کمتر بشه؟ oo:اون قسمت هم که تا یک ساعت می ده باتری با یاتری فرق می کنه محصول این شرکت که من دارم با این ضمانت هست که تا یک ساعت 1 امپر بهم بده من چون لجظه ای مصرف دارم و دایم نیست نی تونم دقیق بدم ولی اگه زود از کار بیافته که بعید می دونم می ریم دعوا
        تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

سلام.

شما چه جوری می خوای از یه باتری 1 امپر 10 امپر بکشی که حالا عمرش هم کمتر بشه؟ oo:
          من گفتم ضریبی از 20 ساعته در یک آمپر پایین تر. با مثال هم توضیح دادم.
          معمولا ضریبی از 20 ساعته در یک آمپر پایین تر.

اگه زود از کار بیافته که بعید می دونم می ریم دعوا
          میتونی تست کنی. یه بار 1 آمپری به باتری وصل کن، بعد یک ساعت ولتاژ ترمینال (و جریان بار) رو بگیر. بعید میدونم که بتونه یک ساعت دووم بیاره.
          خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

خب میتونی با یه ترانزیستور ماژول رو روشن و خاموش کنی! دقیقا مثل بقیه مواردی که از ترانزیستور به عنوان سوییچ استفاده میشه.ضمنا سعی کن مطلقا از رگولاتورهایی که اتلاف گرمایی دارن استفاده نکنی.حیف نیست انرژی باطری به گرما تبدیل بشه؟!!! استفاده از IC های سویچینگ خیلی بهتره مثل همونی که بهش اشاره شدهMC34065

دیدگاه

ریس جان
              به نظر من اطلاعات مدتی که میخواهی رو ذخیره کن.بعدش بخونشون.خوندن اطلاعات لحضه ای چه سودی برات داره؟ وقتی میخواهی نتیجه یه مدت رو بدونی
              و تصمیم آن لاین هم قرار نیست بگیری.ماژول های مخابراتی به حال جریان بیشتری از یه حافظه مصرف میکنن.توی تاپیک های قبلی هم پیشنهاد ذخیره اطلاعات شده.پیشنهاد خوبیه
              همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

محققین میخوان دما رو RealTime داشته باشند ،پس ذخیره روی فلاش مقدور نیست ودر مورد پیشنهاد دوستمون برای استفاده از Sensor network سوالم اینه که بلاخره اون سنسورها هم تغذیه میخواند دیگه ، با این وضع مزیت استفاده از شبکه سنسور چیه؟

دیدگاه

سلام

از باتری لیتیوم پلیمر استفاده نمایید
                  شما با خرید باتری لیتیوم پلیمر 2200mA با میزان تخلیه 25c ، آمپری در حدود 55 آمپر خواهید داشت !!!!
                  این باطری با وزن بسیار کم و آمپراژ بسیار بالا با ولتاژ 3.7 ولت که با سری کردن 2 عدد از این باطری به ولتاژ 7.4 دست میابید (یعنی 2 سل)
                  این باتری با آمپر های مختلف و میزان تخلیه (C) مختلف موجود می باشد

باطری به صورت پک شده 2 سل و 3 سل و ... با آمپر های مختلف 1300mA و 2200mA و 4400mA و ... و با میزان تخلیه مختلف 20C و 25C و 30C و ... موجود میباشد که تولید چین است و کیفیت بسیار بالایی هم دارد (من خودم از 3 سل 2200mA و 25C استفاده میکنم)

برای محاسبه میزان آمپری که از باتری میتوانید بکشید باید میزان آمپر باتری رو در میزان تخلیه آن ضرب کنید مثلا برای باتری 2200mA با میزان تخلیه 25C شما 55 آمپر دارید !!!!

اگر خواستید تا آدرس فروشگاه اینترنتی بدم
                  ممنون
                  http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

من فکر میکردم این 55 آمپری که فرمودید میشه از باطری کشید حداکثر جریانی هست که باطری توانایی تامینش رو داره
                    یعنی اگر یه باطری 2200mA باشه با جریان 55 آمپر حدود 3-2 دقیقه کار میکنه و به این معنی نیست که باطری 55 آمپر میده

دیدگاه

من فکر میکنم این 55 آمپری که فرمودید میشه از باطری کشید حداکثر جریانی هست که باطری توانایی تامینش رو داره
                      یعنی اگر یه باطری 2200mA باشه با جریان 55 آمپر حدود 3-2 دقیقه کار میکنه و به این معنی نیست که باطری 55 آمپر میده

دیدگاه

جناب لطف کنید بفرماید این باطریها رو از کجا میشه تهیه کرد من برای دستگاه فلزیابم نیاز به این باطریها دارم
                        بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X