اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستور getrc5

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستور getrc5

سلام :

ایده خوبه اما به نظر اجرایی نمیاد !
    چون خیلی سخته اینطوری کار کردن !
    مثلاً فرض کن نشستی یکی بهت میگه نور رو کم کن و تو میگی باشه میزنی و کم می کنی نور . بعد طرف میگه بیشتر کم کن ! اما اگر تو بزنی زیاد میشه !
    و این باعث میشه که برای یک کار ساده مجبور باشی چند بار کلید ها رو بزنی تازه اگر به نتیجه دلخواه برسی !!

من یه پیشنهاد میدم !
    میشه از قابلیت learn استفاده کرد !
    یعنی چی ؟
    یعنی شما دستگاه رو که نصب کردی یک کلید داشته باشه وقتی بزنی بره تو مد آموزش( Learn) و بعد از اون هر کدی اومد به عنوان کد مثلاً افزایش بگیره و پس از تائید منتظر کد کاهش بشه و بعد از ذخیره این 2 کد از اون پس با در یافت هرکدوم بفهمه که باید چیکار کنه !

اون وقت میشه از هر ریموتی هم استفاده کرد !!!
    ضمن اینکه باید دقت کنی که ریموتها معمولاً برد مناسبی برای یک محیط بسته دارن و اگر توی یک اطاق از ریموت استفاده کنی ممکنه هم روی لامپ اثر بزاره هم روی مثلاً تلویزیون !
    پس باید سعی کنی از کلیدهایی استفاده کنی که یا تاثیری روی کار دستگاه اصلی ریموت نداره و یا اگر گذاشت اذیت کننده نباشه !!!

موفق باشی

دیدگاه

این خیلی عالیه :agree: :agree:
      ولی اگه مثلا تو یک اتاق چند تا ریموت بود چی؟
      باید همه ریموت ها شناسایی بشن؟
      یا
      مثلا اگه با تغییر دکوراسیون یک ریموت دیگه به اتاق وارد شد باید برم کلیدشو رو سقف بزنم؟
      چون قراره که دستگاه رو روی سقف تو مسیر لامپ قرار بدیم؟

دیدگاه

سلام :

از شما بعید بود این حرف !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:
        کی میره دستگاه کنترل شدت نور رو رو سقف نصب می کنه آخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

این دستگاه معمولاً کنار پریز نصب میشه !!!!! نه رو سقف بغل چراغ !
        به چند دلیل :
        1- اصلاً زیبا نیست !!!
        2- نور لامپ نویز بسیار شدیدی رو مادون قرمز ریموت میندازه و 100% کار ریموت رو مختل می کنه !!
        3- کدوم دیمر نور چراغیو دیدی که بغل لامپ وصل باشه !!!! :mrgreen: باید جایی باشه که بشه بهش دسترسی داشت !

حالا با این اوصاف من باز هم فکر می کنم خاصیت learn تنها راه حلی است که می تواند تمام ریموت ها ( اکثراً ) را ساپورت بکنه .
        البته این روش هم معایبی داره که در برابر مزایاش قابل چشم پوشیه !!!!

موفق باشید

دیدگاه

از من هیچی بعید نیست :biggrin:

من یه چیزی تو ذهنم برای همین گفتم. اگه به قسمتی که سیم از سقف به لامپ رفته نگاه کنی می تونیم با یه مدار کوچیک و شکیل اینو انجام بدیم. من قبلا یه چیزی تو اینترنت به چشمم خورده بود. مزیتش از دید کاربر عام اینه که اگه بخواد نور رو تغییر بده به سمت لامپ ریموت رو میگیره.

با این اوصاف فکر میکنم
          1- اگه رو سقف نصب بشه با یک کیس مناسب زیبا بشه. ضمن اینکه چون مداری که تو ذهنم بود و برای دیمر عملیش هم کردم خطرناکه فکر کردم همون بالا مناسب تره
          2-درباره نویز نمی تونم دفاع کنم جز همون یه عکسی که یه زمانی دیده بودم(شاید هم اون عکس نمادین بوده!!)
          3-قراره ما یه چیز جدید بشازیم دیگه

ولی فکر میکنم اگه دیمر کنار پریز باشه اون روش Learn که گفتی عالیه :job:
          مداری هم که برای تنظیم نور با PWM به صورت Soft ساختم اینجا گذاشتم.
          http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,11271.0.html

البته برای کاهش یا افزایش دو ورودی مجزا در نظرگرفته بودم. حالا فکر میکنم اگه یه چشم بذارم به عنوان ورودی و روش کار ریموتها رو کاملا بفهمم ، نوشتن برنامش کاری نداشته باشه.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز،
            من از یه فرستنده 3 میل ساده و یه چشمی پارس برای سند و رسیو استفاده کردم. مدار فرستندم درست کار می کنه و میفرته و میدونم که چشمی هم میگیره پالس ها رو (ال ای دی تو راهش گذاشتم) ولی مشکلم اینجاس که برنامه گیرنده انجام نمیشه!
            از کریستال داخلی استفاده کردم جواب نداد، از کریستال خارجی و با فیوزبیت های درست استفاده کردم بازم جواب نداد.
            برنامه هم دقیقاً همون برنامه توی راهنمای بسکام و مدارات هم دقیقاً هموناس!
            کسی می دونه مشکل از کجاس؟!!

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X