اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد بوت لودر با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد بوت لودر با AVR

سلام دوستان
    یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟
    فرض کنید من یه دستگاه دارم که میتونه از طریق کامپیوتر بدون نیاز به پروگرامر برنامه ریزی بشه ، تا اینجا هیچی
    حالا چه جور میشه براش یه کامپایلر نوشت تا تغییراتی رو که انجام میدیم (مثلا یه سری تغییراتی که مبایست برنامه رو عوض کنه) رو تبدیل به کد هگز کنه و دوباره IC رو پروگرام ؟؟؟؟؟؟؟ چه جوری میشه اینکار رو کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

پاسخ : کمک در مورد بوت لودر با AVR

رییس جان عنوان تاپیکت با موضوعی که مطرح کردی فرق داره
    اما
    اگه تو برنامه اصلی که اول داری ، فقط بخواهی اعداد را غوض کنی به شرط مشابه بودن از نظر نوع. میشه با برنامه نویسی معمولی سورس فایل هگز رو تفییر داد.اما اگر میخواهی روند برنامه رو عوض کنی؟
    باید یه کامپایلر بنویسی ( ) یا اینکه از یه کامپایلر استفاده کنی بعد پروگرام کنی. حالا با بوت لودر یا هر مدلی دیگه! :agree:
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

فرض رو بر این میزاریم که یه دستگاه تجاریه و چند پین برای تغییرات براش بیرون آوردیم ، به فرض تنظیمات دستگاه رو میخوایم به سفارش مشتری عوض کنیم این کار هم فقط با بوت لودر میشه ، چون درست نیست چپوراست آی سی رو در بیارم بزنیم جا ، کلا میخوایم یه چیزه منحصر به فرد با شه ، چه جور میشه یه کامپایلر واسه AVR نوشت ؟؟؟؟؟؟؟؟
      کاره حضرت فیله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :mrgreen: یا از ما هم بر میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      یه کامپایلری که فقط مختص اون دستگاه باشه !؟
      بیاید دوستان سعی کنیم یه کامپایلر ساده بنویسیم ، مثل کامپایلر روبرو ، خیلی جالبه ؟؟؟؟ ولی ساده هست !؟
      من میگم بیاین یه دونه مثل اون بنویسیم ولی پیشرفته تر

دیدگاه

این جور موقع ها برنامه رو خودت تغییر میدی/کامپایل میکنی/بعد فایل bin رو میدی به همون مشتری تا بوت لودر پروگرام کنه
        همه این کار رو میکنن/اصلا بوت لودر تقریبا مال همین کاره
        برا کلاس کار و راحتی / از بوت لودر usb استفاده کن
        گمانم کارت راه بیفته
        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

وااااااااااااااااااااااااااااااای
          من میگم چه جوری میشه یه کامپایلر مثل ماله رباته ربورو درست کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

دیدگاه

داخل اون ربات یه اتمگا 8 هست و نرم افزار روی PC یکسری عدد رو داخل فلش میکرو از طریق پورت سریال عوض میکنه و تا شما سورس نرم افزار رو نداشته باشین نمیتونین داده های داخل اونو دستکاری کنید (البته اگه میخواین رباتتون بعدش کار کنه). یه کار اینه که تو برنامه تغییرات رو اعمال کنید و پورت سریال رو خودتون شنود کنید و اطلاعات فرستاده شده رو دیکد کنید. اونوقت خودتون میتونید برنامه رو دستکاری کنید

دیدگاه

اینارو خودم میدونم ، من میگم این یه کامپایلره ، توی میکرو هم یه boot loader هست
              قسمت بوت لودر میکرو کاری نداره ، باید بیایم یه کامپایلر بنویسیم که بتونه مثل اون کد های زبان سطح میانی رو به assembly و اسمبلی رو به زبان ماشین یعنی 0و1 تبدیل کنه ،
              دوستان مگه ما چمونه که نتونیم یه کامپایلر بنویسیم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X