اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سه تا موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سه تا موتور

سلام

من سه تا موتور DC گرفتم بستم با درایو L293 و وارانه ساز 7404 که PWM اول رو به 7404 یکی از خروجی 7404 رو به داریو اون یکیش خود PWM
    این طوری

اینم برنامه
    $regfile = "M16def.dat "
    $crystal = 8000000
    Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear Up , Compare B Pwm = Disconnect , Prescale = 1
    Config Timer2 = Pwm , Prescale = 1 , Pwm = On , Compare Pwm = Disconnect
    Baud = 9600
    Config Porta = Output
    Config Portd = Output
    Set Porta.0
    Set Porta.1
    Set Porta.2
    Do
    waitms 50
    Pwm1a = 0
    Pwm1b = 0
    Ocr2 = 0
    Waitms 50
    Pwm1a = 255
    Pwm1b = 255
    Ocr2 = 255
    Loop

فقط تا چند دقیقه اول درست کار میکنه بعد دیگه قاتی می کنه ؟

پاسخ : سه تا موتور

اینم PCB

الته بعضی جاهش تغییر کرده ؟

دیدگاه

مشکل از نویزه وقتی موتورو وصل می کنم خراب میشه ؟

دیدگاه

با سلام
        آقا عرفان مظورتون از این کار "من سه تا موتور DC گرفتم بستم با درایو L293 و وارانه ساز 7404 که PWM اول رو به 7404 یکی از خروجی 7404 رو به داریو اون یکیش خود PWM " چیه ؟

برای کنترل دور موتور البته فقط به شرطی که جهت حرکت ثابت باشه قط به نیم پل احتیاج دارید (یه ورودی و یه خروجی )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
          با سلام
          آقا عرفان مظورتون از این کار "من سه تا موتور DC گرفتم بستم با درایو L293 و وارانه ساز 7404 که PWM اول رو به 7404 یکی از خروجی 7404 رو به داریو اون یکیش خود PWM " چیه ؟

برای کنترل دور موتور البته فقط به شرطی که جهت حرکت ثابت باشه قط به نیم پل احتیاج دارید (یه ورودی و یه خروجی )
          دقیقا همینی که گفتی :applause:
          اگر PWM بالای 50% بشه این طرفی کمتر از 50% اون وری

دیدگاه

مو که نمفهموم شما چنر مگه؟!

دیدگاه

اجازه بدین ترجمه کنم
              دوستمون اقا عرفان با استفاده از یه درایو و یه برنامه روی میکرو میخان یه کاری کنن اگر ضریب اتصال کمتر از یه مقدار بود یه موتور بگرده و اگر بیشتر از یه حدی شد اون یکی بگرده
              آخه این مدار که فیبر دولایه تمیخاد فیبرو حیف میکنین
              بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
                اجازه بدین ترجمه کنم
                دوستمون اقا عرفان با استفاده از یه درایو و یه برنامه روی میکرو میخان یه کاری کنن اگر ضریب اتصال کمتر از یه مقدار بود یه موتور بگرده و اگر بیشتر از یه حدی شد اون یکی بگرده
                این که سه لایه هست
                از رو سیم وصل کردم

دیدگاه

اجازه بدین ترجمه کنم
                  همینی که گفتی فقط برای سه تا موتور که از راه دور سرعتشون قابل کنترل باشه

دیدگاه

عکس فرستنده

عکس گیرنده

دیدگاه

یعنی خروجی داشته باشیم که در صور ت یک سرعت مشخص یک موتور بگرده وقتی سرعت از یه حدی بیشتر شد موتور اول خاموش بشه وموتور دوم روشن بشه و وقتی سرعت اون موتور هم ار حدی فراتر رفت موتور اول و دوم خاموش و موتور سوم روشن بشه
                      بازم فیبر سه لایه نمیخاد
                      اگه منظورتون اینه
                      شما میتونید با مقایسه مقدار PWM یکی از سه پورت خروجی را انتخاب کنید وهر کدام اونارو به یه AND بدین وخروجی PWM رو به سر دیگه اونا و این AND ها برای فعال سازی موتورها استفاده بشن
                      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

یعنی خروجی داشته باشیم که در صور ت یک سرعت مشخص یک موتور بگرده وقتی سرعت از یه حدی بیشتر شد موتور اول خاموش بشه وموتور دوم روشن بشه و وقتی سرعت اون موتور هم ار حدی فراتر رفت موتور اول و دوم خاموش و موتور سوم روشن بشه
                        بازم فیبر سه لایه نمیخاد
                        اگه منظورتون اینه
                        شما میتونید با مقایسه مقدار PWM یکی از سه پورت خروجی را انتخاب کنید وهر کدام اونارو به یه AND بدین وخروجی PWM رو به سر دیگه اونا و این AND ها برای فعال سازی موتورها استفاده بشن
                        سه تا پتانسیو متر داریم توی فرستنده سه تا هم موتور داریم توی گیرنده که مقدار 0 تا 85 برای موتور اول مقدار 86 تا 170 برای موتور دوم مقدار 171 تا 255 هم برای موتور سوم
                        حالا اگر پتانسیومتر اول روی (مقدار ADC ) صفر باشه عدد 0 بر می گرده اگر مقدارش 6 باشه عدد 1 فرستاده میشه تا 1023 باشه عدد 85 فرستاده میشه همین طور برای موتور های دیگه توی گیرنده اگر عدد 1 باشه مقدار PWM برابر با 3 که اینا رو باشرط نوشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X