اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباه خروجی adc و نمایش آن در glcd در پروژه اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال درباه خروجی adc و نمایش آن در glcd در پروژه اسیلوسکوپ

نوشته اصلی توسط aivhl
    با سلام،

ولتاژ تغذیه میکرو 5 ولته و ولتاژ تغذیه پ امپ هم 8.2 ولته، اگر به دقت به اون تیکه مدار گوشه پایین سمت چپ شماتیک نگاه کنی، متوجه میشی که ولتاژ اصلی مدار و یا ورودی تغذیه که به احتمال زیاد یه آداپتور 12 ولت دی سی هست، پس از عبور از یه دیود و سپس توسط یه دیود زنر به 8.2 ولت تبدیل شده ( برای تغذیه پ امپ ) و توسط یه رگولاتور 5 ولت هم تغذیه میکرو ساخته شده!

معذرت میخوام که اینو میگم، ولی شماتیک واقعا گویاست، توضیح اضافه ای لازم نداره.....

شما که قصد دارید یه اسکوپ دو کاناله درست کنید، باید ورودی ADC ( شامل پ امپ و ملحقات ) رو دو تا درست کنید. همین :biggrin:

در مورد پتانسیومترها و ولوم ها هم باید بگم که ساختاز فیزیکی اونها، کاملا با شماتیکشون منطبقه!!! یعنی اینکه به هر نوع یا هر شکلی که باشن، سه تا پایه دارند که پایه های کناری همون پایه های کناری توی شماتیک هستند و پایه وسطی هم همون پایه وسطی! و با چرخوندن محور اونها، شما پایه وسط رو روی یه مقاومت، به سمت یکی از پایه های کناری میلغزونید...........

در ضمن اگر اون شماتیک رو بر اساس این شماتیکی که من معرفی کردم کشیدی، در قسمت پ امپ شتباه داره!!!
    سپاس از اینکه وقت میگذارید و به آدم کم سوادی مثل من کمک میکنید.

پ امپ ها را درست کردم.

در مورد اون دیود زنر

میدونیم دیود زنر در بایاس معکوس کار میکنه و 3/7 افت ولتاژ دو سرش هست.

نظر به اینکه آداپتور من بجای 12 ولت از نوع 9 ولتی هست میخواستم بدونم امکانش هست بجای اون دیودزنر یک دیود معمولی در بایاس مستقیم بذارم که از اون 9 ولت حدود 0.7 ولت کم کنه و اون 8.3 ولت رو بسازه..؟

یه چیز دیگه

در شماتیک فرق بین خازنهایی که هر دو سطح انها مشکی رنگ است با خازنهایی که فقط یک سطح انها مشکی رنگ هست چیست...؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roberty
      سپاس از اینکه وقت میگذارید و به آدم کم سوادی مثل من کمک میکنید.

پ امپ ها را درست کردم.

در مورد اون دیود زنر

میدونیم دیود زنر در بایاس معکوس کار میکنه و 3/7 افت ولتاژ دو سرش هست.

نظر به اینکه آداپتور من بجای 12 ولت از نوع 9 ولتی هست میخواستم بدونم امکانش هست بجای اون دیودزنر یک دیود معمولی در بایاس مستقیم بذارم که از اون 9 ولت حدود 0.7 ولت کم کنه و اون 8.3 ولت رو بسازه..؟

یه چیز دیگه

در شماتیک فرق بین خازنهایی که هر دو سطح انها مشکی رنگ است با خازنهایی که فقط یک سطح انها مشکی رنگ هست چیست...؟
      با سلام،

خواهش میکنم دوست من، کمک کردن به همنوعان، وظیفه همه ماست، حالا فرقی نداره چطور و کجا....

( یه نگاه به مشخصات من در سمت راست بنداز، من هم کم سواد هستم و از اکابر اومدم، ولی خودم رو دست کم نمیگیرم، شما هم اعتماد به نفس داشته باش، داداشششش :mrgreen: )

و اما، چونکه ما قصد داریم ولتاژ ورودی به ADC میکرو رو به رنج 0 تا 5 ولت ببریم، باید از پ امپ استفاده کنیم، برای این منظور، تغذیه پ امپ هم باید حداقل 2 الی 3 ولت بیشتر از 5 ولت باشه و خیلی فرقی نمیکنه که 9 ولت باشه یا 8.2 ولت، پس اگر شما از یه آداپتور دی سی 9 ولتی استفاده میکنی، بهتره که هین کاری که خودت گفتی رو بکنی، یعنی یه دیود بزاری و بدیش به تغذیه پ امپ ها خوبه .....

و در شماتیک، خازنهایی که دو سطح اونها مشکیه، خازنهای بدون قطب هستند ( Bipolar ) که معمولا زیر رنج یک میکروفاراد هستند ( ولی ممکنه بالاتر هم باشند ) و خازنهایی که یک سطح اونها مشکیه، خازن های قطب دار هستند که معمولا الکترولیتی و بالای یک میکرو فاراد هستند. سطح مشکی این خازن ها قطب منفی و سطح سفید هم قطب مثبت اونهاست.....
      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

با سلام،

آقا این اسکوپ چی شد؟! ما منتظریم .... :mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
          با سلام،

آقا این اسکوپ چی شد؟! ما منتظریم .... :mrgreen:
          علیک سلام

کارم لنگ مونده... یعنی هیچی ندارم که یه موج آنالوگ تولید کنه و بتونم با اون پروژه ام رو حداقل روی بردبرد تست کنم...

آزمایشگاه دانشگاه هم قبل عید تعطیله... :sad:

یه سوال... تو پروتئوس چجوری میشه منبع موج آنالوگ تولید کرد...؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roberty
            علیک سلام

کارم لنگ مونده... یعنی هیچی ندارم که یه موج آنالوگ تولید کنه و بتونم با اون پروژه ام رو حداقل روی بردبرد تست کنم...

آزمایشگاه دانشگاه هم قبل عید تعطیله... :sad:

یه سوال... تو پروتئوس چجوری میشه منبع موج آنالوگ تولید کرد...؟
            با سلام،

همونطور که قبلا هم گفته بودم، برای تست میتونی از یه ترانس 220 ولت به 6 یا 12 ولت و چند تا دیود 1N4001 و دیود زنر و اینا استفاده کنی ......

و اما در پروتئوس، در قسمت Instruments ( همونجایی که اسکوپ هست ) یه سیگنال ژنراتور هم وجود داره که میتونی ازش استفاده کنی، اسمش اینه SIGNAL GENERATOR ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام دوستان
              میشه بگیدچطور باید خروجی میکرو(اسیلوسکوپ) را که از طریق ارسال سریال برای کامپیوتر می فرستیم توی برنامه مطلب نشان داد و برنامشو نوشت اخه پروژه من در این مورده لطفا یک توضیحی بدهید :nice:
              قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_22
                سلام دوستان
                میشه بگیدچطور باید خروجی میکرو(اسیلوسکوپ) را که از طریق ارسال سریال برای کامپیوتر می فرستیم توی برنامه مطلب نشان داد و برنامشو نوشت اخه پروژه من در این مورده لطفا یک توضیحی بدهید :nice:
                شرمنده ولی من نه با PC کار میکنم نه با matlab. وگرنه حتما کمکت میکردم.

بازهم سوال برام پیش اومده... یه سوال فلسفی..!!

مگر نه اینکه قراره میزان timediv در برنامه تغییر کنه...؟

خب..

با فرض اینکه ماژول ADC با سریعترین سرعت ممکن در میکروی AVR در حال نمونه برداری باشه اگر من بخوام هر 1 ثانیه یکبار ADC رو بخونم باید با تایمرکانتر کار کنم یا با وقفه..؟

اگر با وقفه باید کار کنم بفرمایید کدام وقفه..؟وقفه ی ADC یا تمام شدن زمان تایمر...؟ (( تایمر حتما در مد کاری CTC باید باشه ))

دوم اینکه من قطعا باید بتونم با زمان کار کنم... یعنی باید اون 1 ثانیه رو به مقادیر دیگری مثل 2 یا 5 یا 10 ثانیه و صد میلی ثانیه و ده میلی ثانیه هم تغییر بدم . برای این مورد چیکار باید بکنم...؟ ایا این موضوع من رو ملزم به استفاده از تایمر نمیکنه...؟

انصافا خیلی پیچیده شد... تازه همه اینها برای یک کانال است و باید برای هردو کانال هم تعمیم داده بشه...!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X