اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با استفاده از پورتatmega8 c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با استفاده از پورتatmega8 c

سلام
    دوستان من یک مدار کنترل آسانسور دارم که از قبل طراحی و ساخته شده.
    من فقط باید برنامه ای بنویسم تا از پورت c اطلاعات خوانده بشه.خوب توی atmega8 هم پایه های پورت c خروی های ADC هستند.
    همون طور که می دونید پایه های PC0...PC3 برای ADC و PC5وPC4 برای ADC و همچنین ارتباط سریال onewire هستند. PC6 هم برای reset میکرو یا همون ADC میتونه استفاده بشه.توی این برد من پایه ی 6 که برای reset انتخاب شده و دیگه نمی تونم ازش اطلاعات بگیرم.پایه های 4 و 5 هم برای onewire . حالا مشکل من اینه که دوتا خروجی ADC یعنی بیت 4و5 از اطلاعات دیجیتالم رو چه طوری با برنامه نویسی از میکرو بخوانم.پایه های 5و4 رو نمیتنم استفاده کنم که!!! پایه های دیگه ی میکرو مثل B, .. . هم استفاده شده اند و نمی تنم ازشون استفاده کنم.؟ فقط با برنامه نویسی....

پاسخ : مشکل با استفاده از پورتatmega8 c

خوب jtag رو که روی پورت c هست غیرفعال کن بجاش با پورت سریال پورت D کار کن . نمیشه؟
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

تا جایی که یادمه در صورت غیر فعال بودن ماژول adc شما مشکلی از لحاظ خواندن دیتای رو این پایه ها به صورت دیجیتال ندارید .

دیدگاه

بله مشگلی برای برنامه نوشتن ندارید فقظ با بعضی پروکرامرها که نیاز به پین ریست دارن مشگل دارین پرو گرامر شما چیه
        بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

با غیر قعال کردن jtag و ریست سخت افزاری توسط فیوزبیت های مربوطه پورت به صورت کاملا عادی در اختیار شما است . فقط در صورت غیر فعال کردن پایه ریست دیگه نمی تونید از پروگرمر های stk200/300 استفاده کنید و باید از پروگرمر های موازی و های ولتاژ استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
            با غیر قعال کردن jtag و ریست سخت افزاری توسط فیوزبیت های مربوطه پورت به صورت کاملا عادی در اختیار شما است . فقط در صورت غیر فعال کردن پایه ریست دیگه نمی تونید از پروگرمر های stk200/300 استفاده کنید و باید از پروگرمر های موازی و های ولتاژ استفاده کنید.
            نوشته اصلی توسط محمد م
            خوب jtag رو که روی پورت c هست غیرفعال کن بجاش با پورت سریال پورت D کار کن . نمیشه؟
            مگه اصلا مگا 8 jtag داره که این بنده خدا غیر فعال کنه؟

خوب توی atmega8 هم پایه های پورت c خروی های ADC هستند.
            ورودی ADC هستند.

همون طور که می دونید پایه های PC0...PC3 برای ADC و PC5وPC4 برای ADC و همچنین ارتباط سریال onewire هستند. PC6 هم برای reset میکرو یا همون ADC میتونه استفاده بشه
            6 تای اول پورت سی میتونه ADC باشه. 4و5 برای رابط twi هستند نه one wire . و 6امین میتونه به عنوان ریست باشه و یا IO معمولی که توسط فیوز بیت ها تعیین میشد.

حالا مشکل من اینه که دوتا خروجی ADC یعنی بیت 4و5 از اطلاعات دیجیتالم رو چه طوری با برنامه نویسی از میکرو بخوانم.پایه های 5و4 رو نمیتنم استفاده کنم که!!!
            آخه چرا نشه که بخونی؟
            شما پورت سی رو ورودی در نظر بگیر و رابط twi رو هم بزار خاموش باشه.مشکل دیگه ای نداره و راحت میتونید بخونید.

ببخشید از همه ایراد گرفتم.گفتم همه رو ذکر کنم یه موقع کسی خوند به اشتباه نیوفته.
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

حالا مشکل من اینه که دوتا خروجی ADC یعنی بیت 4و5 از اطلاعات دیجیتالم رو چه طوری با برنامه نویسی از میکرو بخوانم.پایه های 5و4 رو نمیتنم استفاده کنم که!!!
              من بار اول که خوندم فکر کردم از آنالوگ به دیجیتال میخواید استفاده کنید واسه همین جواب قبل رو دادم.اگر از twi بخواید استفاده کنید با فعال شدنش اون 2 تا پایه از قسمت آنالوگ جدا میشه و به عنوان پایه های twi کار خواهد کرد. این چیزا رو توی دیتاشیت گفته.
              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام بچه ها من پند تا اتمگا هشت دارم که هر کدوم یه مشکلی داره
                اولی که پروگرمر نمیشناسه
                دومی پورت سی مشکل داره پین 3 و 4 پرت سی
                سومی هم هنگامی که داره به صورت فلشر کار میکنه بعضی جاها گیر میکنه باید یه تکون بخوره آی سی تا گیرش رد کنه
                به نظرتون گدومو میشه درست کرد
                نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X