اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با تا بع delay در کدویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با تا بع delay در کدویژن

سلام یه پیشنهاد میدم از adc میکرو استفاده نکن بیا از mcp3201 که 12 بیت هست استفاده کن مخصوص اندازه گیری دماست تو خیلی از مدار هایی که برای بدست اوردن دما هست استفاده میکنن ، a/d توپیه حتی تو مدار دستگاه هیتر و هویه دیجیتال از این a/d استفاده میکنن اگه خواستی بگیری برای راه اندازیش هم تو همون کدویژن کمکت میکنم
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8866
      سلام یه پیشنهاد میدم از adc میکرو استفاده نکن بیا از mcp3201 که 12 بیت هست استفاده کن مخصوص اندازه گیری دماست تو خیلی از مدار هایی که برای بدست اوردن دما هست استفاده میکنن ، a/d توپیه حتی تو مدار دستگاه هیتر و هویه دیجیتال از این a/d استفاده میکنن اگه خواستی بگیری برای راه اندازیش هم تو همون کدویژن کمکت میکنم
      مهدی جان سنسور مدارمو متاسفانه بستم . رو کیته . کیتم الان رو دستگاهه . من فقط میتونم برنامشو تغیید بدم .
      ولی بعد این یه دقیقتر و بزرگترشو می خوام بسازم .
      سنسور چی خوبه . میخواستم دفعه ی بعد از او دیجیتالیا استفاده کنم . دنبال خیلی خوبشو می گردم

دیدگاه

والا دقیقا نمیدونم چه سنسوری خوبه ولی تو یه فرومی نوشته بود یه سری سنسور دیجیتالی هست که فکر کنم برای کمپانی ANALOG DEVICE هست که به صورت SPI به میکرو وصل میشه میگن خیلی دقیقه واز حالا نمیدونم اگه اشتباه نکنم از منفی 85 درجه زیر صفر تا 110 درجه بالای صفر رو میتونی اندازه گیری کنی ، فکر کنم اخر سنسور باشه و دیگه فکر نکنم از A/D خود میکرو یا A/D دیگه استفاده کنه چون داخلش A/D داره در کل خیلی حرفه ای اند
        من تو یه بخشی از مدار ی که گفتم یه تیکه مداری هست که LM135 رو با یه اپ امپ TLO71 تقویت کرده وبعد داده به A/D میکرو هنوز راه اندازی نکردمش اگه خواستی برات میفرستمش
        امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
          while((TIFR&0x04)==0);
          TIFR|=0x04
          منتظر میمونه که تایمر اورفلو بشه . بعد اونو یک میکنه واسه دفعه بعدی
          ها؟! وقتی over flow اتفاق میفته پرچمش 1 میشه دیگه! شما چرا دوباره یکش میکنی؟! بعدشم اینکه خودش دوباره پاک میشه

و بعد از همه ی اینا چرا از وقفه ی اور فالوی تایمر 1 استفاده نمیکنی به جای while oo: oo: oo:؟؟؟؟؟؟
          هر وخ سر ریز شد پرش میکنه انجا، باقی برنامتم اونجا بینویس
          کارای عجیبی میکنی ها oo:
          :job:
          پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

آخه برنامه نباید تا ده پانزده ثانیه اجرا بشه . یعنی دیلی دارم . باید تغییرات اعمال بشه بعد شروع به اجرای برنامم کنم . فرقی رو سرعت میکرو نمیذاره . از اینجا بره یه جای دیگه معطل میشه

دیدگاه

دِ نَ دِ :NO:

شما وقتی از اینتراپت استفاده کنی که برنامه اصلیت معطل نمیشه، کار خودشو میکنه، هر وقت اورفالو اتفاق افتاد پرش میکنه به آدرس وقفه

اینجوری که شما نوشتی برنامه کلی تو اون حلقه ی while گیر میکنه، اون delay هم کلا تعطیل میشه

این کارو بکن،خبرشو بده :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                دِ نَ دِ :NO:

شما وقتی از اینتراپت استفاده کنی که برنامه اصلیت معطل نمیشه، کار خودشو میکنه، هر وقت اورفالو اتفاق افتاد پرش میکنه به آدرس وقفه

اینجوری که شما نوشتی برنامه کلی تو اون حلقه ی while گیر میکنه، اون delay هم کلا تعطیل میشه

این کارو بکن،خبرشو بده :job:
                آره قربونت
                درست شد . دیلیها مثل ساعت کار میکنن :wow: :wow: :wow: :wow:
                کمبود دیلی منو از کار انداخته بود . گند زده بودم تو برنامه

interrupt [EXT_INT0] void ext_int0_isr(void)
                {
                #asm("cli&quot
                #asm("WDR&quot
                TCNT1=edge;
                TCCR1B=0x01;
                #asm("sei&quot
                }

interrupt [TIM1_OVF] void timer1_ovf_isr(void)
                {
                TCCR1B=0x00;
                PORTD.0=1;
                #asm("NOP"
                #asm("NOP"
                #asm("NOP"
                PORTD.0=0;
                }

دیدگاه

احسنت

حالا کی بیایم جوجه بزنیم ؟

میگم نمیشه برنامه رو یه جوری طراحی کنی، جوجه ها فابریک آبلیمو زعفرونی باشن؟ :twisted:

دیدگاه

بذار جوجه ها در بیان . برا همه بچه های eca یه دونه میدم .
                    فقط مشکل اصلی پایدار سازی سیستمه . 0.3 درجه نوسان دارم . البته دستگاههای تو بازار 0.2 رو دارن . ولی من می خواستم یک دربیاد .

دیدگاه

بند و بسات سیستم گرمکنتو نمودونم چی به چیه ... ولی تو سمت میکروت باید adc و سنسور دماتو چک کنی ،adc ای وی آر اگه درس استفاده نشه (به برنامه هم ربط داره) دری وری زیاد نشون میده!

من پیشناهاد میکنم حتما اون سلف و خازن سمت avcc رو بذاری و یه منبع تغذیه که بدون ریپل و پایدار باشه

حتی یه چیز مسخره
                      من یه بار یه برد ولت متر و آمپرمتر برا یکی از بچه ها زدم(با مگا 8) همه ی کانالاش پایدار و عالی بود غیر از یکیشون که به دلایل که نفهمیدم روش نویز میفتاد البته خیلی کم بود ولی بود دیگه...

دیدگاه

سلف نزاشتم . ولی یه دونه خازن گذاشتم . از المنت استفاده کردم . مشکل من اینه که مدارو چاپ کردم ، الان داره کار میکنه . من فقط برنامشو تغییر میدم.
                        adc ظاهرا درس کار میکنه .
                        اشتباه بزرگم اینجاس که از lm35 استفاده کردم .البته برا تخمها دما زیاد مهم نیست که مثلا یه کم زیاد و کم نشون بده . یعنی رنج دما زیاده .از 37 تا 39 . ولی نوسانات دما مهمه . نوسانات من زیاد بد نیست . من از رله استفاده نکردم . از تریستور استفاده کردم که دما رو درست می بره اون مورد نیازم . فقط وقتی هوای بیرون دستگاه به صورت ناگهانی سرد و گرم میشه دمای داخل این ور اونور میشه . عایقبندی خوب کردما .ولی یکی دو دهم درجه بالاخره تاثیر میذاره دیگه . تو این جور چیزا از کنترل کننده ی PID باید استفاده کرد .ولی من کنترل همه چی یادم رفته . باید بشینم بخونم . خیلی به درد میخوره .

دیدگاه

ببین من تاحالا نیاز نداشتم دما رو دقیق بخونم فقط lm35 بستم اونم که خیلی دری وری نشون میده، لحظه ای هم تغییر نمیکنه نمیدونم چیجوری تغییرات لحظه رو میبینی مطمئنی نویز adc نیس؟ بدون سنسور تست کردی؟

اگه نمیتونی بردو تغییر بدی یه کاری کن
                          اول یه سنسور مناسب انتخاب کن بعد یه برد کوچیک سایز سنسور بزن وصل من به برد،
                          اگه یه سنسور دیجیتال با (مثلا خروجی isp بذاری) خوب نویز هم دیگه معنی نداره

در مورد سلف هم ترکشو قط کن ،هویه کن روش، اگه مته هم داری که میتونی تر تمیز قطغه رو نصب منی :mrgreen:

دیدگاه

اتفاقا مدارم lcd نداره . با یه دماسنج دیجیتالی دیگه میخونم.
                            اونم نبود با ولت متر lm 35 رو اندازه میگیرم دما رو میفهمم . من 50 60 بار با یه دیلی 20 میلی ثانیه ای دما رو اندازه میگیرم بعد متوسط میگیرم . خیلی دقیقتر میشه . البته تا چند روز پیش با دیلیها مشکل داشتم که حل شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X