اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت صفحه نمایش و ساعت گردون با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت صفحه نمایش و ساعت گردون با avr

فقط برای اندازه گیری زمان یک دور موتور چیکار کرده ؟ چیز خاصی ندیدم توی عکسا !
    فکر می کنم گفته بود از مادون قرمز استفاده کرده
    توی شیفت رجیستر مگه یه حالت جاروب وجود نداره ؟ یعنی به ترتیب LED ها از اول تا آخر روشن میشن و بعد به ترتیب از اول تا آخر خاموش میشن
    نه داداش
    داخل شیفت ریجستر ها می شه صفر و یک ریخت و وقتی تموم شد همه رو باهم نمایش داد
    تازه موقعی که نمایش داده شد و خواستیم حافظه رو تخلیه کنیم وقتی حافظه تخلیه شد خروجی ها دست خودمونه که بگیم همه خاموش بشن یا همه روشن
    البته سرعت کار با شیفت خیلی زیاده..
    مثلا می شه با فرکانس 1 مگا هزتز داخلش اطلاعات رو بریزی و بعد از این که همه اطلاعات رو روی 10 تا آیسی ریختی دستور وصل شدن خروجی ها رو بدی و اینجوری دیگه مشکلی نخواهیم داشت ضمنا سرعت یک مگاهزتز هم خیله بالاست (1 میلیار ال ای دی در یک ثانیه oo
    راستی سازندش ایرانیه یا خارجی ؟
    نه بابا ایرانیه
    از بچه های سایت هست
    البته بهتره بگیم ار علمای سایت
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40564.0

دیدگاه

سلام مهندس
      من تقریبا مدارو بستم ولی tl494 بایاس نمیشه. من ورودی 12 ولت شماتیکو ac دادم. باید dc باشه یا ac
      و این که خازن میلاری که در شماتیک هست پلاریتس؟
      اصلا خازن میلار چه شکلیه؟ اگه غیر میلار بذاریم جواب نمیده؟
      چقدر سوال پرسیدم :mrgreen:
      نسبت بال زنبور به بدن او بسیار کم است
      با توجه به قوانین آیرودینامیک پرواز ممکن نیست
      اما زنبور این را نمیداند و پرواز می کند

دیدگاه

پاسخ : ساخت صفحه نما

سلام
        برق که باید dc باشه
        از اون علامت کنار ورودی که 2تا خط صافه میشه فهمید
        در مورد خازن میلار هم دقیقا نمیشه گفت !چون مثلا مثل تنتلیوم نیست که همه یه شکل باشن
        پلاریته هم نداره
        میلار بهتره
        در مورد آی سی هم فکر میکنم مشکل از برق بوده باشه ! :biggrin:
        مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
        [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

پاسخ : ساخت صفحه نما

mylar capacitor :
          http://solderslingers.com/cart/images/mylar_caps.png

دیدگاه

ممنون مهندس
            بریم سروقتش ببینیم چی میشه

دیدگاه

سلام به همه اساتید
              آقا این tl494بدجوری رو مغز رژه میره.بایاس نمیشه زبون بسته. انگار مدار یه ایرادی داره.قاطی کردم دیگه.
              ترانسو باید با دستگاه بپیچم؟ من دستی پیچیدم زیاد مرتب نشد.
              لطفا اساتید راهنمایی کنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_458
                سلام به همه اساتید
                آقا این tl494بدجوری رو مغز رژه میره.بایاس نمیشه زبون بسته. انگار مدار یه ایرادی داره.قاطی کردم دیگه.
                ترانسو باید با دستگاه بپیچم؟ من دستی پیچیدم زیاد مرتب نشد.
                لطفا اساتید راهنمایی کنن.
                با سلام
                دوست عزیز شما روی چه حسابی میگی بایاس نمیشه ؟ منظورم اینه که چجوری تست کردی ؟
                سلف ها هم نه نیازی به دستگاه نداره و میشه با دست پیچید ولی اگر دارید با دستگاه بهتر در میاد

دیدگاه

سلام
                  اول اینکه به نظر میرسه مدار یکسو ساز ایراد داره . :bye
                  دوم اینکه در مدار نوسان ساز پایه تحریک 10 باید به گیت وصل بشه .درین به l1 و سورس هم زمین بشه .اینجوری منطقی تره. در ضمن من از 555 استفاده کردم جواب داد :nice:

دیدگاه

سلام
                    اول اینکه به نظر میرسه مدار یکسو ساز ایراد داره . :bye
                    دوم اینکه در مدار نوسان ساز پایه تحریک 10 باید به گیت وصل بشه .درین به l1 و سورس هم زمین بشه .اینجوری منطقی تره. در ضمن من از 555 استفاده کردم جواب داد :nice:
                    ببخشید من نفهمیدم
                    شما مدار نوسان ساز بزای سیم پیچ اولیه رو با 555 بستید؟؟؟؟؟؟
                    اون که موجش مربعی هست!!!!!!!!!!
                    اصلا با مربعی هم می شه اگر همین فرکانسرو درست کنیم این کار رو کرد؟؟؟؟
                    آخه من همون سیم پیچ هایی که گفته بودند رو بستم (با همون تعداد دور ) زدم و به ولتاژ ولی شدیدا داغ کرد(البته با فرکانس کمتر)

دیدگاه

با سلام
                      بله دوست عزیز چرا نشه پالس چه مربعی چه سینوسی برای تحریک ماسفته مگه اینطور نیست؟
                      اینم که من درست کردم یکم گرم میشه که البته فکر میکنم اگه سیم پیچارو با دستگاه مرتب و منظم بپیچی مشکل تا حدودی حل بشه
                      از uc3845 هم میتونی استفاده کنی تا یک آمپر جواب میده.8 پایست مثل 555
                      خیلی سعی کردم فایل پیوست کنم ولی نتونستم .نمیدونم چطوریه

دیدگاه

خب من یه سوال دارم
                        نگا کن
                        وقتی ما موج سینوسی می زنیم نمودار تغییرات شار مغناطیسی گذرنده از وسط سیم پیچ متحرک باعث می شه که جریانی که در سیم پیچ ثانویه بدست میاد هم همین شکلی باشه
                        اما وقتی که سیم پیچ اولیه جریانش مربعی باشه چون تغییرات شار فقط تو یه لحظه اتفاق می افته فقط هم یه لحظه جریان به و جود می یاد و دیوتی سایکل جریان و ولتاز تقریبا نزدیک صفر در صد می شه
                        این درست نیست ؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

برداشت بنده از مدار اینه که 555 یه پالس مربعی تولید میکنه این پالس فقط وظیفه تحریک گیت ماسفتو داره .وقتی ماسفت تحریک شد به اشباع میره و اتصال کوتاه میشه .در واقع این روشن و خاموش شدن ماسفته که شارمغناطیسیو دراولیه ایجاد میکنه و ربطی به سینوسی و مربعی بودن پالس ما نداره.

دیدگاه

برداشت بنده از مدار اینه که 555 یه پالس مربعی تولید میکنه این پالس فقط وظیفه تحریک گیت ماسفتو داره .وقتی ماسفت تحریک شد به اشباع میره و اتصال کوتاه میشه .در واقع این روشن و خاموش شدن ماسفته که شارمغناطیسیو دراولیه ایجاد میکنه و ربطی به سینوسی و مربعی بودن پالس ما نداره.
                            دقیقا اصول کار همینه :agree:
                            اگر پستهای اول رو هم خونده باشید نوشته بودم که نوسان ساز مهم نیست و هر چی که خودتون بخواهید میتونید استفاده کنید ولی فرکانس مهمه چون ما حداقل باید 6 ولت داخل طبقه ی ثانویه القا کنیم
                            داغ شدن سیم پیچ هم یا به دلیل کم بودن دور سیمپیچه و یا شکل نادرست سیمپیچ
                            از طرفی ممکنه که کلا مدار درست کار نکنه و ولتاژی که به سیمپیچ میره DC باشه
                            برای تست سلامت سیمپیچ یک میله ی آهنی رو وسط سیمپیچ قرار بدید و با دست بگیریدش
                            اگر یک لرزش خفیف در میله حس کردید یعنی مدار مشکلی نداره
                            در مورد مربعی یا سینوسی بودن هم که mmh1 عزیز گفتن هیچ فرقی نداره چون همونطوری هم که دوست عزیز آقا حامد گفتن فقط برای تحریک گیت ماسفته
                            حالا فید داشته باشه یا نه فرقی نداره
                            به هر حال شما در همون فید هم دارید ماسفت رو تحریک میکنید(البته تا قبل از نقطه ی گذار از صفر)
                            حالا اگر فاصله ی صفر تا صفر با یک موج مربعی عوض بشه فرقی نمیکنه چون طول پالس مهمه و نه شدت پالس

دیدگاه

آخه به ما تو فیزیک گفتن
                              جریان القا شده تو سیم پیچ ثانویه با تغییرات شار نسبت داره
                              ولی تو موج مربعی که تغییرات نداریم
                              اکثر زمان ها یا صفر هست یا یک!!!!!!
                              یعنی به نظر می یاد تو بازه بین 1 میلی تا 2 میلی ثانیه که مثلا موج یک هست ما هیچ تغییری در شار نداریم و جریان القایی صفر هست ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
                                آخه به ما تو فیزیک گفتن
                                جریان القا شده تو سیم پیچ ثانویه با تغییرات شار نسبت داره
                                ولی تو موج مربعی که تغییرات نداریم
                                اکثر زمان ها یا صفر هست یا یک!!!!!!
                                یعنی به نظر می یاد تو بازه بین 1 میلی تا 2 میلی ثانیه که مثلا موج یک هست ما هیچ تغییری در شار نداریم و جریان القایی صفر هست ؟؟؟
                                تغییرات شار رو خود سلف میسازه
                                چون توی همون بازه ی 0 موج مربعی سلف جای این که جریان بگیره جریان میده
                                برای همین شار مورد نیاز ایجاد میشه
                                ساده تر بخوام بگم :
                                شما سیمپیچ رو مثل یک درب لولا شده در نظر بگیر
                                این درب یه بازو داره که توی حالت معمول به سمت بسته شدن میکشتش(یک نیم موج سینوسی )
                                حالا ما اگه بخوایم شار داشته باشیم باید دایم این درب رو باز و بسته کنیم
                                اگر دایم فقط باز یا بسته باشه هیچی القائ نمیکنه مثل حالت برق DC
                                حالا موج سینوسی این درب رو محکم میگیره و خودش هم بازش میکنه و هم میبنده
                                اما موج مربعی بازش میکنه بعد ولش میکنه و در خودش بسته میشه و زمانی که بسته شد دوباره بازش میکنه
                                این باز و بسته شدن های در همون جهت میدان ها هست که برای یک القائ موفق باید دایم عوض بشن
                                دیگه ببخشید اگه مثالم زیادی ابتدایی و ساده بود ! :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X