اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پروگرم کردن atmega128

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با پروگرم کردن atmega128

کابل واسط رو کوتاه کردی?
    هاتل واسه اس ام دی دوتا مود داره...
    یکی با تغذیه و یکی بدون تغذیه
    هر دو رو امتحان کن ببین جواب میده?
    مورد بعدی اینکه معمولا میکرو ها برای اولین بار باید با فرکانس پایین پروگرام کرد که فکر کنم هاتلاین مورد رو به صورت اتومات رعایت میکنه...

نکته دیگه اینکه در عملیات های قبلی فیوز بیت هاروتغییر دادید??
    ببر به یکی از دوستان که اهل فن هست شون بده ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
      کابل واسط رو کوتاه کردی?
      هاتل واسه اس ام دی دوتا مود داره...
      یکی با تغذیه و یکی بدون تغذیه
      هر دو رو امتحان کن ببین جواب میده?
      مورد بعدی اینکه معمولا میکرو ها برای اولین بار باید با فرکانس پایین پروگرام کرد که فکر کنم هاتلاین مورد رو به صورت اتومات رعایت میکنه...

نکته دیگه اینکه در عملیات های قبلی فیوز بیت هاروتغییر دادید??
      ببر به یکی از دوستان که اهل فن هست شون بده ...
      سلام
      بله، کوتاهش کردم، الان از پروگرامر تا پایه های میکرو 5 سانت هم نیست!
      هر دوتا مود هاتل رو تست کردم، حتی دیشب بنده خدا مهندس محولاتی (سازنده هاتل) تو وایبر یه ساعتی راهنمایی های مختلف کرد اما نتیجه بخش نبود :cry2:
      نه عزیز، به فیوز بیت ها دست نزدم، یعنی اصلا تا به حال میکرو رو نشناخته که بخوام به فیوز بیت ها هم برسم :NO:
      تبریز بردمش پاساژ چهلستون (که مرکز الکترونیکه) اما فقط تونستن پیداش کنن، کسی نتونست فلشش رو بخونه یا بنویسه...
      مرسی از راهنماییتون
      تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

خوب یا میتونین از سیستم چکش استفاده کنین بعد بریم یه برد دیک بخرین
        یا میتونین برین یه برد آماده mega128 سایت رو بخرید قیمتش 22 تومنه
        البته روش اول رو پیشنهاد میکنم :mrgreen:
        مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
        [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد جواد شفیعی
          خوب یا میتونین از سیستم چکش استفاده کنین بعد بریم یه برد دیک بخرین
          یا میتونین برین یه برد آماده mega128 سایت رو بخرید قیمتش 22 تومنه
          البته روش اول رو پیشنهاد میکنم :mrgreen:
          سیستم چکش رو کاملا باهاش موافقم :applause: اما انقدر که اعصابمو خراب کرده میخوام یه چکش نثار میکروهه بکنم یکی نثار کله مبارک خودم
          برد آماده Mega128 رو به دو دلیل مخالفم:
          1- میکرو ته قیمتش 9 تومنه، تبدیلشم 4 تومن، میشه 13 تومن، اما آمادش دوبل شده قیمتش!!! oo: oo: oo:
          2- از کجا معلوم اون هم مثل این نباشه!!! :angry:
          با تشکر
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
            سیستم چکش رو کاملا باهاش موافقم :applause: اما انقدر که اعصابمو خراب کرده میخوام یه چکش نثار میکروهه بکنم یکی نثار کله مبارک خودم
            برد آماده Mega128 رو به دو دلیل مخالفم:
            1- میکرو ته قیمتش 9 تومنه، تبدیلشم 4 تومن، میشه 13 تومن، اما آمادش دوبل شده قیمتش!!! oo: oo: oo:
            2- از کجا معلوم اون هم مثل این نباشه!!! :angry:
            با تشکر
            به نظر من همه این ها آفتابه خرج لحیمه
            قیمتش از هاتل که کمتره
            ارزشش رو داره

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد جواد شفیعی
              به نظر من همه این ها آفتابه خرج لحیمه
              قیمتش از هاتل که کمتره
              ارزشش رو داره
              سلام مجدد
              بله، فرمایشتون صحیحه، واسه یدونه ارزش داره، اما من که فقط یکی نمیخوام، فعلا با 3 تا شروع کردم، اما در آینده میره رو 50 - 60 تا. نمیصرفه تو پروژه میکروی مونتاژ شده گرون بخری...
              تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

سلام مجدد
                بله، فرمایشتون صحیحه، واسه یدونه ارزش داره، اما من که فقط یکی نمیخوام، فعلا با 3 تا شروع کردم، اما در آینده میره رو 50 - 60 تا. نمیصرفه تو پروژه میکروی مونتاژ شده گرون بخری...
                فعلا یکی که مطمئنید بگیرید اگه تونستید پرو گرم کنرد مشکل از حالا هرچی هست.
                اما اگه نتونستید برید مراخل پروگرام کردن رو از اول با دقت انجام بدین :agree:

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

سلام
                  نه عزیز، دیگه از ECA میکرو نمیخرم... الان زنگ زدم به پشتیبانی، میگم 3 تا خریدم و مونتاژ کردم رو بردی که خودتون میفروشین، میگه پس نمیگیریم! میگم نمیخوام پس بگیرین، بیارمشون یه نگاه کنین، میگه نمیتونیم! میگم باشه، لااقل راهنماییم کنین، میگه راهنمایی نداره!!!
                  سر صبح ملت حوصله دو کلوم حرف زدن ندارن. راهنمایی کردن که هزینه ای نداره، حدود 50 تومن پول میکروهای خراب از جیب من رفته، تلفن رو هم من پولشو میدم، الکی هم 50 تومن پول بی زبون دادم واسه خرید مجدد پروگرامر واسه میکروهای خراب، یک هفته هم هست که علاف شدم ببینم مشکل از کجاست و به 20 نفر مثل شما زحمت دادم و 100-120 تومن خرج کردم، طرف واسه مشتریش وقت نمیزاره 2 ثانیه بگه چیکار کن، اونوقت میگن چرا ملت نمیان تو انجمن دلسوزانه تجربیاتشونو رو با دیگران به اشتراک بذارن، خودت میکنی این کارو؟؟؟
                  اگه شک داشتم الان مطمئنم که مشکل از میکروهاست، هر سه تاشون خراب بودن...
                  تامین کننده ای میشناسین که میکروهای مطمئن بده و برد تبدیل خوب هم داشته باشه؟
                  ممنون از راهنمایی صادقانه و بی دریغ تمامی شما دوستای خوبم.
                  تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

اینروحیه رو در خودت تقویت کن که از میکروی اینچنینی باید جواب گرفت.واقعیت اینه که بنده تمام اتمگا هامو از ecaمیخرم.
                    درجه یک نی اما در تمامی موترد به خوبی کار میکنه.
                    تا الان باگی ازشون ندیدم.
                    حالا بحث پشتیبانی رو قبول دارم.سال پیش به مسئولینش زنگ میزدی به نحو احسنت جوابتو میدادن.امسال انگار اعصاب ندارن. سرشون شلوغه.
                    در عین حال یه بورد اماده بخر و برای پروژت از اون استفاده کن.بعد سر وقت از اول بررسی کن.ممکنه الان چون استرس تحویل پروژه رو داری به نکته ی ریزی دقت نمیکنی.

دیدگاه

سلام
                      نه عزیز، دیگه از ECA میکرو نمیخرم... الان زنگ زدم به پشتیبانی، میگم 3 تا خریدم و مونتاژ کردم رو بردی که خودتون میفروشین، میگه پس نمیگیریم! میگم نمیخوام پس بگیرین، بیارمشون یه نگاه کنین، میگه نمیتونیم! میگم باشه، لااقل راهنماییم کنین، میگه راهنمایی نداره!!!
                      دوست عزیز پشتیبانی برای پیگیری سفارشات و راهنمایی در استفاده از تولیداتمون هست.
                      مگه ما تولید کننده میکروهای اتمل هستیم ؟ مگه اصلا میشه شما 3 تا میکرو لحیم کنی رو بردت بعد بیاری براتون چک کنیم ایرادیابی کنیم ؟
                      آخه این چه توقع عجیبی هست که دارید ! الان میکرو رو از ما نگیرید برید از اتمل بگیرید ... مگه میتونید ببرید میکرو رو براتون تست کنن مدارتونو ایراد یابی کنن !
                      عجب داستانی داریم ما با مشتری ها به خدا .....

میکرو های AVR و ARM رو ما برای مشتری های تعدادمون با گارانتی بهشون میدیم دیگه برای مایی که در این تعداد خرید میکنیم ارزش نداره بیاریم میکروی ناجور بفروشیم که! شما همین پارت نامبر (سریال روی میکرو) رو میتونی از اتمل پیگیری کنی و تعداد خرید و اسم ریسلر و زمان خرید و همش رو بهتون میگن (اگر دلایل مستدل برای سوالتون بیارین )

تاپیک قفل میشه
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X