اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوشتن فارسی روی lcd2*16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشتن فارسی روی lcd2*16

سلام
    دوستان اگه کسی می تواند برای نوشتن فارسی روی lcd بیش از 8 حرف کمک کند . :cry2:

با زبان c

پاسخ : نوشتن فارسی روی lcd2*16

سلام.
    یکی از دوستان من کدش رو نوشته بود ولی تعداد حروفش محدوده امکانش نیست بیشتر از چند به حافظه اش داد.
    دوستان دیگه اطلاعاتی ندارن؟
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام LCD دارای دو حافظه است که در نمایش کارکترها دخیل است یکی CG RAM و CG ROM به معنای تولید کننده کارکتر و چنانکه میدانیم یکی حافظه فرار است ودیگری غیر فرار از طریق نرم افزار شما میتوانید به حافظه فرار CG RAM دسترسی داشته باشید یعنی حداکثر هفت کارکتر را برای نمایشگر تعریف کنید و البته با هربار خاموش شدن برق باید مجددا آنرا در برنامه تعریف کنید و با توجه به دستورات که برای همه نمایشگرها یکسان است بهتر است در محیط باسکام از همان برنامه ساخت کارکتر استفاده کنید که سادهترین راه است. و بدیهی است شما هیچگونه دسترسی به اطلاعات
      CG ROM ندارید وکارکترهای نمایشی روی این حافظه هستند و شما فقط میتوانید آنها را بخانید و نمیتوانید روی آنها بنویسید وبا توجه به اینکه CG RAM حداکثر میتواند هفت کارکتر را قبول کند پس تقریبا محال است که یک نمایشگر معمولی را که کارکترهای آن لاتین است به فارسی تبدیل کرد
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام دوستان
        دوست عزیز من شنیده ام که جدیدا یک سری ال سی دی با فونت فارسی نیز به بازار آمده برو جمهوری یه سر بزن ! :rolleyes:
        ولی راه حلی که من خودم نیز استفاده کردم این بود که CG RAM را در هنگام اجرای برنامه برحسب نیاز مجددا با دیتای جدید پر میکردم و از جمله های استفده میکردم که از ترکیب کاراکترهای موجود در RAM باشد و...
        به امید دیدار و موفق باشید :bye
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام
          وقتی فارسی کامل تو بازار هست چرا هی کاراکتر تعریف کنیم
          در ضمن در روش تعریف کاراکتر در هر رفرش فقط می توان 8 کاراکتر فارسی تعریف کرد و اگر متن ما 9 کاراکتر داشته باشد به مشکل برمی خوریم
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

بزرگترین دلیل برای پزوهشگر هزینه است LCD فارسی به مراتب گرانتر است و اغلب به یاد داشته باش (پزوهشگر کسی است که در سن 70 سالگی از مادرش پول توجیبی میگیرد)
            به هرحال من خودم با اینکه میدانم تقریبا غیر ممکن است هنوز دنبال راهی هستم و منتظر پیشنهادات دوستان دیگر اینهم دیتا شیت نمایشگرها با کلیه فرامین مورد نیاز فایل LCD_UNIV را دانلود کنید
            http://www.4shared.com/dir/4259127/bde2f277/sharing.html
            بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X