اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن کاراکتر های یک صفحه کلید کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواندن کاراکتر های یک صفحه کلید کامپیوتر

درود بر دوستان گل
    دوستان میخوام به وسیله ارتباط سریال از کامپیوتر کاراکتر های یک صفحه کلید رو بگیرم و روی یه ال سی دی کاراکتری چاپ کنم دستوری که استفاده میکنم در کد زیر معلومه فقط اعداد 1 تا 9 میشه ولی کد های دیگه نمیشه لطفا راهنمایی کنید :angry: :angry:
    کد PHP:
     n=getchar();

delay_ms(10);

itoa(n,buffer);

lcd_puts(buffer); 

پاسخ : خواندن کاراکتر های یک صفحه کلید کامپیوتر

فکر میکنم با ید یه دیتا لیست بسازین و با دریافت هر ورودی براساس دیتا به LCD فرمان بدین
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام
      برنامه microc avr یه کتابخانه واسه خواندن کاراکتر صفحه کلید داره و تو help برنامه هم مدار و توضیحات کاملش هست.

دیدگاه

باسلام
        من یک چیز رو نفهمیدم
        صفحه کلید رو میخواهید وصل کنید یا کامپیوتر رو
        اگر میخواهید صفحه کلید رو به میکرو وصل کنید باید مشخص کنید صفحه کلید شما PS2 یا USB

دیدگاه

مشکل قبلی حل شد :nice:
          یه سوال در مورد ای سی دی کارکتری که اگه بخواهیم از کلید back space به گونه ای استفاده کنیم که یکی از کاراکترهای چاپ شده روی ال سی پاک بشه چطوری باید برنامه اش رو نوشت (1-از کجا تشخیص بدیم الان کدوم کاراکتر ال سی دی چاپ شد و بیایم اونو پاک کنم ) oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud70
            مشکل قبلی حل شد :nice:
            یه سوال در مورد ای سی دی کارکتری که اگه بخواهیم از کلید back space به گونه ای استفاده کنیم که یکی از کاراکترهای چاپ شده روی ال سی پاک بشه چطوری باید برنامه اش رو نوشت (1-از کجا تشخیص بدیم الان کدوم کاراکتر ال سی دی چاپ شد و بیایم اونو پر کنیم ) oo:
            درود بر شما صفحه کیلد به کامپیوتر وصله و من از طریق ارتباط سریال به میکرو متصلم مشکل قبلی حل شد و روی ال سی دی کاراکتری تمام علائم چاپ میشه حالا اگه لطف کنید سوال جدید ما را جواب بدید! :nice:

دیدگاه

کسی نبود :cry2:
              دوستان کمک کنید!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X